واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: نبايد كاري كنيم كه از سبد راي احمدي نژاد كاسته شود
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي گفت: تا زماني كه جبهه اصولگرايي به وفاق و تفاهم حداكثري نرسيده، نبايد كاري كند كه از سبد راي آقاي احمدي نژاد كاسته شود لذا هر كار، هر جريان و هر كسي كه رفتارش به ريزش آراي احمدي نژاد شود، محكوم است بايد تلاش كنيم سبد راي ايشان افزوده شود.
به گزارش خبرنگار سياسي برنا، حسين فدايي پيش از ظهر امروزدر نشست مطبوعاتي با خبرنگاران كه به منظور تشريح استراتژي اين تشكل براي انتخابات رياست جمهوري دهم برگزار شد، با اشاره به گذر از سه دهه انقلاب اسلامي و ورود به دهه چهارم آن گفت: اين سه دهه را با بصيرت و مواضع حكيمانه امام خميني (ره) و رهبر معظم انقلاب و مقاومت و پايداري ملت ايران ، وحدت و يكپارچگي مردم ، تلاش و كوشش مسوولان، تكيه بر اصول و مواضع ارزشي و اصول انقلاب اسلامي با افتخار و موفقيت گذرانديم و اين انقلاب دستاوردهاي بزرگي را براي ملت ما و ديگر ملتهاي آزاده به ارمغان آورد.
وي ادامه داد: در بستر گفتمان انقلاب اسلامي شاهد بروز و ظهور گفتمان هاي ديگري توسط جريان ها بوديم كه دهه اول گفتمان دفاع مقدس ناميده شد، بعد از آن شاهد گفتمان سازندگي و بازسازي كشور و در ادامه گفتمان توسعه سياسي و اصلاحات بوديم و در دو سه سال اخير نيز با گفتمان عدالت و خدمت مواجه هستيم كه البته طبيعي است پرداختن به نقاط ضعف و دستاوردها بحث مشروحي دارد، اما آن چه مهم است برآيند اين مسير براي توسعه و آباداني كشور بوده و ما در دهه چهارم انقلاب اسلامي نيازمند آن هستيم كه از تجارب سه دهه گذشته استفاده و نظاماتي را براي سرعت بخشيدن به پيشرفت و عدالت شكلگيري تمدن نظام اسلامي طراحي و مهندسي كنيم.
دبيركل جمعيت ايثارگران با بيان اينكه ما در حوزه آمار و اطلاعات مبنايي براي اداره كشور نيازمند ساماندادن به سيستم هايي هستيم كه ما را از آمار و اطلاعات غلط يا ناهمگن بي نياز كند، تصريح كرد: آمايش سرزميني يكي ديگر از ضروريت برنامه ريزي است كه متاسفانه در گذشته كمتر به آن توجه شده است .
وي گفت: ما در حوزه اقتصاد نيز با سوالات جدي مواجه هستيم و نيازمنديم اهداف و راهبردهاي اساسي اين حوزه را طراحي كنيم تا بتوانيم متناسب با شان و منزلت اين ملت بزرگ قدم برداريم.
دبيركل جمعيت ايثارگران ادامه داد: طرح سامان دادن به نظام اجتماعي را بايد در دستور كار خود قرار دهيم و در نهايت به طرح سامان دادن به جامعه اسلامي و ايجاد رابطه منطقي بين سند چشمانداز، سياستهاي كلي و سياستهاي برنامه پنجم و سندهاي جاري مثل برنامه و بودجه بپردازيم . متاسفانه در اين ارتباط شاهد خلا هستيم و رابطه منطقي بين سندهاي بالادستي و سياستهاي جاري و برنامه جاري وجود ندارد.
وي گفت: براي ارزيابي منطقي جريانهاي سياسي ناگزير هستيم سطوح فكري آن جريان را دسته بندي منطقي و رابطه آنها را با هم مشخص كنيم؛ از اين رو به شش سطح از سطوح فكري جريان دوم خرداد به صورت اجبار مي پردازيم.
فدايي گفت: در حوزه مباني انديشه و شناخت ويژگي هايي را بر روي اين جريان فكري قائل هستيم. و همچينين در حوزه عقايد و اعتقادات، در حوزهي نظري ، در حوزه رويكردي مثل مباحثي چون توسعه سياسي ، اقتصادي ، تنشزدايي ، عدالتخواهي ، مبارزه با فقر و فساد ، حوزه عملكردي كه در واقع ارزيابي كمي از گزارشهاي عملكردي اين جريان است ، در حوزه رفتاري ، رفتار شخصي مديران و مسوولان كه در مجموعه عملكرد آنها تاثيرگذار است.
فدايي همچنين گفت: بحث ما اين است كه در دو حوزه اول فرض بر اين است كه خيلي تفاوتي بين جريانهاي سياسي داخل معتقد به نظام و رهبري قائل نيستيم ؛ گرچه اگر به دقت وارد اين صحنه شويم در اين حوزه بحثهاي جدي وجود دارد.
وي گفت: در حوزه رويكردي در اين جريان با يك مفهوم تحت عنوان هضم در هنجارهاي بين المللي مواجه بوديم كه مبناي شكل گيري گفتمان هايي چون تنش زدايي و توسعه سياسي قرار گرفت.
فدايي گفت: حرف اساسي ما در اين ارتباط اين است كه ما يك انقلاب تمامعيار داشتيم كه داراي يك هويت مشخص است و اين هويت از اسلام اتخاذ شده و اسلام براي جهان ايده دارد و ما نسبت به قدرتهاي حاكم در جهان حاضر به سلطه پذيري نيستيم بلكه بايد نقشآفرين باشيم و خود ما براي دعوت جهان به صلاح و رستگاري بايد برنامه داشته باشيم؛ از اين رو هضم در هنجارهاي جهاني ، ناديده گرفتن اين مباني است و اين انديشه با انديشه انقلاب اسلامي سازگاري ندارد. ما ميگوييم اين مسير،مسيري زاويهدار با گفتمان انقلاب اسلامي است.
وي گفت: مصاديق در اين حوزه كه منشاء رفتار مدعيان دوم خرداد بوده بسيار زياد است. زماني اصل وحي ، حادثه كربلا و عاشورا ، روش و سيرت امام زير سوال برده و گفته ميشود بايد در موزه و براي تاريخ گذاشته شود و زماني ارزشها و اصول قانون اساسي به چالش كشيده ميشوند يا شاهد استعفاي دستهجمعي ، تحصن ، خروج از حاكميت و تبليغات گسترده نسبت به حاكميت دوگانه در كشور و ايجاد بحرانهاي سياسي و تنش در كشور هستيم و در نهايت بردن ظرفيتهاي داخلي كشور به سمت و سويي كه اصل نظام اسلامي را به چالش بكشاند به جاي اينكه اصلاحات در حوزههاي مورد نياز كشور صورت بگيرد. بسياري از عقبماندگيهاي ما ناشي از اين نگاه به مسووليتهاست و ما چنين فكري را چون با گفتمان انقلاب اسلامي زاويه دارد قبول نميكنيم.
اين نماينده مجلس گفت: آنچه عرض كردم راجع به جريان دوم خرداد است و به اين مفهوم و معنا نيست كه ما همه عناصري را كه موضع نقد دارند و يا اختلاف نظر دارند، يكپارچه ميانگاريم.
وي در ادامه با اعتقاد به اينكه حجم عمليات رواني كه اكنون عليه رييس جمهور و دولت صورت مي گيرد در طول انقلاب بي نظيربوده است، تاكيد كرد: اكنون نزديك به سه هزار شبكه تلويزيوني در داخل از طريق ماهواره قابل دريافت هستند و 40 تا 50 شبكهي ضد انقلاب به صورت مستمر ارزشهاي انقلاب و دولت را مورد نقد قرار مي دهند. همچنين از سال 78 تا 87 بر اساس گزارشهاي منتشرشده در رسانهها مبلغ يك ميليارد و 179 ميليون دلار توسط آمريكاييها براي براندازي نظام جمهوري اسلامي هزينه شده است كه 374 ميليون دلار آن مستقيما به شبكههاي فارسي زبان اختصاص يافته است.
وي گفت: در بخش اينترنت و به صورت پيامك نيز شاهد تخريب هايي هستيم؛ چنان كه به صورت پيامك به صورت لحظهاي براي استهزا و به سخره كشاندن ارزشهاي انقلاب مواضع دولت و شخص آقاي احمدي نژاد، مطلب ارسال ميشود؛ چنانكه اين حجم گسترده عمليات رواني در طول انقلاب اسلامي عليه دولت و شخص رييس جمهور بينظير است.
فدايي در ادامه با تاكيد بر اينكه جريان دوم خرداد، خط قرمز اصولگرايان در انتخابات آتي خواهد بود، اظهارداشت: ما 16 اصل را براي انتخابات رياست جمهوري دهم ترسيم كرده كه اين 16 اصل را در سه بخش هدف، راهبرد و سياست ها تقسيم بندي كرده ايم .
وي ادامه داد: يكي از اهداف اصلي ما مشاركت گسترده مردم است و اين هدف بايد مد نظرتمام جريان هاي سياسي قرار گيرد چرا كه در اين دوره بيش از هر زمان ديگري به اين موضوع نيازمنديم و بايد بر اين موضوع و تحقق آن تاكيد شود.
دبيركل جمعيت ايثارگران گفت: توسعه گفتمان انقلاب اسلامي ، بازدارندگي دشمنان و ناكامي آنان، ايجاد اميد بين دوستداران انقلاب اسلامي ، وفاداري مردم به نظام و شهدا در دهه چهارم انقلاب، يك نوع مخالفت و نه گفتن را براي دشمنان و مخالفان به همراه دارد.
وي هدف دوم را تلاش براي پيروزي يكي از افرادي كه در حوزه اصولگرايان به عنوان كانديدا انتخاب مي شود، بيان كرد و افزود: در انتخابات بايد فردي اصولگرا به پيروزي برسد.
فدايي با بيان اينكه در حوزه راهبرد، دو راهبرد را در نظر داريم، اظهار كرد: راهبرد اول وفاق حداكثري در جريان اصولگراست زيرا بر اساس تحليل محتواي آرايش و آرا در دو انتخابات گذشته، به اين نتيجه رسيده ايم كه هر كجا بين اصولگرايان اختلاف بوده، توفيق آنها در صحنه انتخابات كم بوده است و براي اينكه مجموعه جريان اصولگرا به پيروزي برسد بايد وفاق حداكثري را طراحي كنيم و ملاك عمل قرار دهيم.
وي افزود: مطلب دوم در حوزه راهبردي اين است كه جريان دوم خرداد براي جريان اصولگرا خط قرمز است .
دبيركل جمعيت ايثارگران در ادامه به تشريح سياست هاي تشكل متبوعش براي انتخابات پرداخت و افزود: سياست اول تكليف محوري است؛ يعني طي مسير عقلاني و اتخاذ روشي كاملا مبتني بر اصول و ولايتمداري است، بدون اين كه بخواهيم هزينهاي از رهبري داشته باشيم، و بايد با توجه به تحليل شرايط جهاني و داخلي و با توجه به رهنمودهاي مقام معظم رهبري و فرمايشات امام به شاخصها و اصولي دست پيدا كنيم.
وي سياست دوم را تلاش در جهت تبيين و گسترش گفتمان اصولگرايي با تاكيد بر پيشرفت و عدالت عنوان كرد و افزود: تلاش سوم ما در جهت اثبات كارآمدي اصولگرايان و تبيين و تشريح دستاوردهاي آنان است.
فدايي سياست چهارم را پرهيز از جنجالهاي بيهوده سياسي كه در واقع وقتگير است و به بيراهه ميرود عنوان كرد و گفت: تبيين عملكرد دولت، سياست پنجم ماست.
وي گفت: ما ميانگين عملكرد دولت را مثبت و قابل دفاع ارزيابي ميكنيم و در حوزه رويكرد، افتخارآميز.
دبير كل جمعيت ايثارگران افزود: براي اين كه در اين حوزه به ارزيابي دقيق برسيم سه تا چهار گروه از ابتداي سال در جمعيت ايثارگران مشغول به كار شدند و عملكرد دولت را در حوزههاي اقتصادي ، فرهنگي ، سياست خارجي ، مديريت و سياست داخلي ارزيابي، همچنين عملكرد 16 ساله دولتهاي گذشته را نيز جمع بندي كردند. در ادامه اين عملكردها از سه منظر آرماني ، قانوني و عملكردي مقايسه شدهاند؛ البته ما از منظر آرماني نيازمند طي راههاي زياد هستيم، ولي در بررسي از منظر قانوني و عملكردي معتقديم ميانگين عملكرد دولت نهم مثبت است.
وي گفت: سياست ششم ما اين است كه برخورد با عناصر منتقد و مخالف از دوم خرداد را يكپارچه نميدانيم. ما به عناصر نمي پردازيم بلكه به اصل جريان دوم خرداد مي پردازيم .
فدايي سياست هفتم را پاسخ به شبهات و تبليغ روي اقدامات مثبت اصولگرايان دانست و گفت: در اين مقطع توصيه ما به خصوص به اصولگرايان اين است كه بخش پر ليوان را مبنا قرار دهند و توجه كنند عمليات گسترده رواني عليه دولت طراحي شده و دارد عمل ميشود.
وي گفت: سياست هشتم ما اين است كه تحليل تشكيل دولت وحدت ملي يا نجات ملي يا ائتلاف ملي و يا اينكه بخشي از اصولگرايان با دوم خرداديها ائتلاف كنند را درست نميدانيم و آن را قبول نداريم. اين تحليل در ادبيات سياسي مبتني بر اين است كه اول شرايط كشور بحراني باشد كه ما اين تحليل را قبول نداريم. دوم اينكه مديريت اجرايي كشور به بنبست رسيده باشد كه ما اين را نيز قبول نداريم و بر اين اصل كه جريان دوم خرداد را خط قرمز خود ميدانيم تاكيد داريم كه با توجه به اين اصل هرگونه ائتلاف بخشي از جريان اصولگرا با دوم خرداد قابل پذيرش نيست و دوستاني كه در اين حوزه فعاليت كنند در حوزه مذاكرات ما براي وفاق اصولگرايان محسوب نميشوند.
فدايي سياست نهم را افزايش اعتماد داخلي و جلوگيري از تخريب عليه اصولگرايان دانست و گفت: توصيه ما اين است كه هر يك از جريانهاي اصولگرا از خودشان شروع و اگر نقد و اشكالي وجود دارد آن را برطرف كنند.
وي گفت: سياست دهم اين است كه تا زماني كه جبهه اصولگرايي به وفاق و تفاهم حداكثري نرسيده باشد، نبايد كاري كند كه از سبد راي آقاي احمدي نژاد كاسته شود و هر كار، هر جريان و هر كسي كه رفتارش به ريزش آراي احمدي نژاد شود منجر محكوم است؛ ما بايد تلاش كنيم سبد راي ايشان افزوده شود.
فدايي ادامه داد: بهترين مبنا براي وفاق و وحدت در جريان اصولگرا گفتگو ، بحث و تفاهم است و تاكيد بر همان اصل و مباني كه در گذشته به صورت مستمر بر آن تاكيد داشتهايم، اصل بر رايآوري و مقبوليت است و اين سياست يازدهم است.
وي در تشريح سياست اصل دوازدهم نيز گفت: براي بالابردن اعتماد و وحدت اصولگرايان ، تعيين مصداق نامزدهاي دوره دهم انتخابات رياستجمهوري را به نظر ساير اصولگرايان منوط ميدانيم و مبنا قرار دادن مباني منطقي براي سامان دادن مذاكرات .
دبيركل جمعيت ايثاگران گفت: در واقع ما 12 اصل را به عنوان سياست، دو اصل را در حوزه راهبردي و دو اصل را در حوزه هدف تبيين كردهايم.
وي تصريح كرد: آنچه در حوزه رسانه با آن مواجه هستيم طراحي گسترده عمليات رواني در حوزه اصولگرايان و افكار عمومي به ويژه ايجاد ابهامات نسبت به آمدن و يا نيامدن افراد است كه هدف از اين كار وقت گيري و گرفتن ابتكار عمل و ايجاد انجماد در حوزه اصولگرايان و دامن زدن به اختلافات و كاستن سبد راي كانديداي اصولگراست و اينكه هويت افراطي دوم خردادي ها پنهان بماند و در واقع تست افكار عمومي و تحريك لايه خاكستري كه هنوز تصميم نگرفته اند، ايجاد مظلوم نمايي در افكار عمومي و شرط براي رقبا، بحراني نشان دادن وضعيت انتخابات و تشكيك در سلامت انتخابات و تزريق اين فكر در جامعه. ما فكر مي كنيم اين مسائل زيبنده نظام جمهوري اسلامي ايران نيست و اين نوع عمليات رواني كارساز نيست؛ چون در گذشته با رويكرد منفي ملت مواجه شده است.
شنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]