واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: ديدار رييس ديوان عالي كشور و شهردار تهران
آيت الله محسني گركاني رياست ديوان عالي كشور و قاليباف شهردار محترم تهران ديدار و گفتگو نمودند.
ايلنا: حضرت آيت الله محسني گركاني رياست محترم ديوان عالي كشور و آقاي دكتر قاليباف شهردار محترم تهران ديدار و گفتگو نمودند.
به گزارش ايلنا، در اين ديدار كه در دفتر رياست محترم ديوان عالي كشور برگزار شد، آيت الله محسني گركاني در ابتداي جلسه و با اشاره به اصل مالايدرك كله لايترك كله بيان داشت: غرض از اين جلسه بررسي راهكارهاي عملي براي رفع آلودگي هواي تهران است.
همه افراد اعم از كودك خردسال تا پيران سالخورده، همه و همه، هر روز و در هر لحظه نياز به استفاده از هوا دارند و شايد هوا براي انسان از غذا هم مهمتر و ضروريتر باشد.
اهميتاش در اين است كه غذا را ميتوان در وعدههايي حذف كرد و يا استفاده نكرداما نياز انسان به هوا را نميتوان قطع كرد و اين نياز دائمي است.
ايشان در ادامه افزود: اگر چه ممكن است ما نتوانيم همه معضل را به زودي حل كنيم اما بايد اين مسئله و معضل را در اولويت قرار دهيم و گام اول اصلاح مديريت حمل و نقل عمومي در تهران است.
اين كار بايد شروع شود و حمل و نقل عمومي در تهران به وضع مطلوب برسد.
دراين ديدار قاليباف شهردار محترم تهران نيز بيان داشت: اولين سوالي كه مطرح است اين است كه آيا رفع آلودگي هواي تهران قابل حل است يا خير؟ و آيابرنامههايي براي اين امر در نظر گرفته شده است؟
به نظر من اين معضل قابل حل است اين مسئله در دولت هشتم نيز مطرح شد.
شهردار محترم تهران افزود: كليه وسايل آلاينده بايد اصلاح شود. تردد موتور سيكلتها در محدوده نقاطي كه داراي آلودگي بيشتري باشد نيز بايد محدود شود و استاندار سازي وسائل نقليه و بنزين با جديت دنبال شود.
قاليباف بيان داشت: روزانه در تهران ۱۸ ميليون سفر درون شهري انجام ميشود و اين تعداد بايد به ۹ ميليون سفر كاهش يابد، البته سيستم حمل و نقل عمومي، ظرفيت انجام ۹ ميليون سفر در روز را دارد.
وي در انتها خاطر نشان ساخت: عمدهترين مشكل در اين زمينه، چالشهاي مديريتي است و براي رفع آلودگي هواي تهران بايد به فكر رفع چالشهاي مديريتي بود.
همچنين سردار رحيمي فرمانده راهور تهران بزرگ نيز در ديدار با رياست محترم ديوان عالي كشور ضمن ارائه گزارشي از اقدامات اين مركز بيان داشتند:
پليس راهنمايي و رانندگي اقداماتي را در خصوص ساماندهي تردد موتورسيكلتها در سطح كلان شهر تهران انجام داده است.
طبق قانون ميبايست از تردد موتور سيكلتهايي كه عمر آنها بيش از ۱۰ سال است و يا وسايل فاقد پلاك و بيمه نامه و معاينه فني جلوگيري گردد.
رئيس ديوان عالي كشور نيز بر اجراي صحيح، دقيق و قاطعانه قانون تاكيد فرمودند.
پايان پيام
دوشنبه|ا|26|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]