واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: سرمايه گذار امريكايي:طرح اقتصادي اوباما هدر دادن پول مردم امريكاست
تهران / واحد مركزي خبر / اقتصادي 1387/11/26
00:02:56.12
سرمايه گذار سرشناس امريكايي تاكيد كرد بانك جهاني و صندوق بين المللي پول از اهداف مقدس و ارمانهاي خود بسيار فاصله گرفته اند.
به گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره انگليسي ، جيم راجرز درباره طرح محرك اقتصادي اوباما گفت اين طرح اثار منفي زيادي خواهد داشت و باعث خواهد شد اوضاع بدتر شود.
مدت دو سال بود كه با اين كارها پول امريكا هدر داده مي شد اما هيچ اثر مثبتي نداشت. اين اشتباهي است كه ژاپني ها در دهه نود انجام دادند. انها در ان زمان پولهاي زيادي براي نجات اقتصاد خود انجام دادند و اجازه ندادند شركتهايشان ورشكست شود اما به علت اينكه مشكلات به شكلي بنيادين و ريشه اي حل نشده بود ، با گذشت نوزده سال هنوز اين مشكلات به قوت خود باقيست.
سرمايه دار سرشناس امريكايي گفت من اگر به جاي رئيس جمهور امريكا بودم مي گذاشتم تا شركتهاي ناكارامد ورشكست شوند و افراد نالايق از سيستم حذف شده و كنار بروند و جاي انها را افراد شايسته و توانمند بگيرند تا بدين ترتيب كارها از صفر و شكلي تميز شروع شود و اين روشي است كه كره جنوبي ، روسيه و برخي كشورها ديگر اتخاذ كردند. در واقع كاري كه دولت امريكا انجام مي دهد اين است كه سرمايه ها را از افراد لايق گرفته و به افراد نالايق مي دهد.
اين روش از نظر اقتصادي و اخلاقي كه البته جنبه اخلاقي براي سياستمداران اهميتي ندارد، بسيار اشتباه است.
اين روشها در گذشته كارگر نبوده و اين بار نيز موثر نخواهد بود.
جيم راجرز تاكيد كرد مشكل اقتصادي امريكا از ده سال رها شدگي بازارهاي مالي و شركت ها ناشي شده است كه در مدت شش ماه يا يكسال مداوا نمي شود.
گرچه كشورهاي ديگري نظير روسيه و مكزيك و كره جنوبي نيز چنين بحرانهايي در گذشته داشته اما توانسته اند با موفقيت از ان خارج شوند ولي درباره امريكا و انگليس به علت ريشه دارتر بودن ان خروج از بحران به راحتي امكانپذيرنيست.
جيمر راجرز تاكيد كرد اگر الن گرينسپن رئيس بانك مركزي امريكا در سالهاي گذشته اجازه مي داد تا شركتهايي كه قادر نبودند خود را به درستي اداره كنند ورشكست شوند شايد اكنون بسياري از ان شركت ها مي توانستند با تغيير سياستها و مديريت خود به بقاي خود ادامه دهند اما متاسفانه در ان زمان هر شركتي كه دچار مشكل مي شد به راحتي از حمايت مالي و بي چون و چراي بانك مركزي برخوردار مي شد.
گرينسپن هرگز نگذاشت كه نظامي مالي امريكا به درست و در مسير طبيعي خود كار كند. او با دادن پولهاي فراوان سعي كرد از ورشكستگي دوستان خود جلوگيري كند و در نهايت بحران مالي امريكا را بوجود اورد. بازرسان دولت نيز از ديگر مسوولان بحران اقتصادي امريكا هستند كه به علت عمل نكردن به وظيفه خود و مقابله نكردن با افسارگسيختگي بازار مالي امريكا به شكل گيري اين بحران كمك كردند.
اين كارشناس اقتصادي در پايان درباره اينده پوند انگليس هم گفت پوند انگليس اينده خوبي نخواهد داشت و حتي اين مسئله باعث تاثير بر طراز تجاري انگليس در سالهاي اينده خواهد شد.
جيم راجرز در پايان با اشاره به ناكارامدي بانك جهاني و صندوق بين المللي پول گفت احتمالا با نبود چنين سازمانهايي وضع جهان بهتر بود.
اين سازمانها در سال هزار و نهصد و چهل و پنج و شش با اهداف و ارمانهاي بسيار خوب و زيبايي تاسيس شدند اما اكنون از اين ارمانها و اهداف مقدس بسيار فاصله گرفته اند و اكنون تحت مديريت كساني هستند كه بيشتر به فكر منافع و جيب خود هستند.
00:09:49.20
شنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]