واضح آرشیو وب فارسی:حيات: محسن رضايي:تثبيت موقعيت والاي ايران اسلامي در گرو اجراي مطلوب سند چشم انداز است
تهران - حيات
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پيامي به سلسله همايش هاي منطقه اي چشم انداز افق 1404 تثبيت موقعيت والاي ايران اسلامي را در گروب اجراي مطلوب سند چشم انداز عنوان كرد.
به گزارش حيات به نقل از پايگاه اطلاع رساني مجمع تشخيص مصلحت نظام، متن پيام محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام به پنجمين همايش از سلسله همايشهاي منطقه اي چشم انداز جمهوري اسلامي ايران در افق1404، كه از سوي دبيرخانه مجمع با مشاركت دانشگاه آزاد اسلامي در دانشگاههاي آزاد استانهاي هرمزگان، كرمان و سيستان و بلوچستان در مقاطع زماني متعدد برگزار مي شود، بدين شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
رييس، دانشمندان و ميهمانان عاليقدر
درود بي پايان به مردمان پرتلاش استانهاي هرمزگان، كرمان و سيستان و بلوچستان، كه از ديرباز در بسياري از بخش هاي اين منطقه در سخت ترين شرايط و در محروميت مانده از اعصار، زندگي و كار خود را پي مي گيرند و پايدار در حفظ ارزش ها و مرزهاي ميهن اسلامي مي كوشند.
برپايي ششمين همايش منطقه اي چشم انداز جمهوري اسلامي ايران در افق 1404 در اين منطقه، در چنين شرايطي مي تواند يادآور اين نكته باشد كه منطقه با توجه به دارا بودن برخي موقعيت هاي منحصر به فرد، مي بايست به همت مردم و برنامه ريزي هاي دقيق و بهره برداري از امكانات و شرايط خاص، برمشكلات فايق آيد و در كنار ديگر مردمان ايران عزيز بر محروميت و فقر، خط بطلان كشند.
سند چشم انداز ايران در افق 1404 پس از ابلاغ مقام معظم رهبري در سال 1384، به عنوان سند مادر و بالا دستي، مبناي هرگونه برنامه ريزي و تدوين برنامه هاي توسعه پنج ساله است، به گونه اي كه در فاصله بيست ساله سالهاي 1384 تا 1404، با اجراي برنامه هاي توسعه پنج ساله، اهداف سند چشم انداز تحقق يابد و ايران به قدرت اول منطقه اي در عرصه هاي مختلف علمي، فناوري و اقتصادي بدل شود.
اينك در شرايطي هستيم كه در برخي از شاخصهاي 75 گانه سند چشم انداز به رتبه اول دست يافته ايم و در برخي ديگر در رده هاي دوم تا پنجم و گاه هفتم منطقه قرار داريم و راهي سخت اما روشن براي رسيدن به اهداف تعيين شده در پيش روي داريم.
حال براي دست يافتن به نرخ رشد اقتصادي 8 درصد و هموارسازي راه توسعه و نيل به اوج در زمينه هاي مختلف، مي بايست ضمن تبيين سند چشم انداز و توجه به مباني نظري، شاخصها، روشها و الگوهاي ارزيابي، بررسي معاملات منطقه اي، تبيين توانمنديها، فرصتها و تهديدات، بررسي نقاط قوت و ضعف سياستها و عملكردها در حوزه هاي مختلف، و همچنين شناسايي ظرفيتها و پتانسيلهاي مناطق مختلف، از جمله بررسي جايگاه، ويژگيها و مزيتهاي نسبي استانهاي هرمزگان، كرمان و سيستان و بلوچستان، به طراحي الگوي ايراني ـ اسلامي توسعه براي كشور باتوجه به ويژگيهاي مناطق مختلف ايران عزيز، بپردازيم.
اين رويكرد ما را بر آن داشت كه در كنار برنامه هاي مختلف فرهنگ سازي، اطلاع رساني و آموزش همگاني براي ايجاد عزم ملي و مشاركت عمومي و نيز شناسايي دقيق موارد فوق الذكر، به منظور بهره برداري بهينه از امكانات، شرايط و زمان؛ بهينه سازي شيوه هاي توليد و بهره برداري و افزايش نرخ بهره وري، به برپايي سلسله همايشهاي منطقه اي همت گماريم تا باحضور و مشاركت انديشمندان و استادان عرصه هاي مختلف در همايش با ارايه مقالات تحقيقي ارزنده، به تدريج شاهد حضور حداكثري مردم در صحنه به منظور تحقق اهداف سند چشم انداز باشيم. بي ترديد اين همايش ها آنگاه موفق خواهد بود كه از گذر آن و تحقيقات انجام شده، نگاه و راهي نو و روشن براي تحقق اهداف تعيين شده طراحي و ارائه گردد.
ايجاد دبيرخانه ثابت و دائمي در اداره كل همايش هاي دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام به منظور اجراي راهكارها و نيز ارتباطي دائمي با نخبگان و انديشمندان حوزه هاي مختلف براي ارائه نظرات و پژوهش هاي خويش، از جمله مواردي است كه جديت در پيگيري امور را نشانگر است.
با استعانت از درگاه حضرت دوست، براي ترويج تعاليم و ارزشهاي عاليه اسلامي و ايراني، خدمت به مردم و تثبيت موقعيت والاي ايران اسلامي در عرصه هاي مختلف در منطقه و جهان، از تمامي دانشمندان و استاداني كه با انجام پژوهش و ارائه مقالات خويش، در راه اعتلا و تحقق اهداف سند چشم انداز جمهوري اسلامي ايران در افق 1404 مي كوشند، سپاسگزاري مي نماييم.
همچنين سپاس ويژه خويش رابه تمامي خواهران وبرادران بزرگواري كه در دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام و دانشگاه آزاد اسلامي در مركز و واحد بندرعباس در برپايي ششمين همايش منطقه اي چشم انداز كوشيدند، تقديم مي داريم.
پايان پيام
شنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]