تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى‏كنم كه خداوند دعايش را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862426362




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عرضه وام براي رهن مسكن


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: عرضه وام براي رهن مسكن
يكي از موسسه‌هاي مالي و اعتباري منبع تامين برخي از وام‌هاي وديعه مسكن در بازار اجاره مسكن است كه مبالغ 5 و 10 ميليون تومان را در اختيار متقاضيان قرار مي‌دهد.
دنياي اقتصاد: موسسات مالي ارائه دهنده وام مسكن با اطلاع از مصوبه افزايش نرخ سود سپرده‌هاي بانكي و تاثير آن بر بازار اجاره، تسهيلات تازه‌اي را براي اجاره‌نشين‌ها تدارك ديده‌اند.

اين روزها در فايل رهن و اجاره واحدهاي مسكوني علاوه بر موجران مي‌توان شاهد حضور دلالان وام‌هاي بانكي هم بود؛ زيرا آنها با شنيدن خبر افزايش نرخ سود بانكي پيش‌بيني كرده‌اند كه در چند هفته آينده احتمال دارد، حجم متقاضيان وام‌هاي اجاره مسكن با رشد قابل توجهي همراه شود، چراكه افزايش نرخ سود باعث تمايل موجران به دريافت پول پيش مي‌شود و در نتيجه منجر به نياز مستاجران به وام خواهد شد.

به همين خاطر اغلب دلالان فعال در بخش وام وديعه مسكن براي پيشي گرفتن از رقيبان خود هم اكنون دست به كار شده‌اند و سعي دارند قبل از اجراي اين پيشنهاد بانك مركزي، بيشترين متقاضي را جذب خود كنند.

تعدادي از مشاوراني كه دلالان وام‌هاي بانكي محسوب مي‌شوند در چند روز گذشته از پرداخت مبالغ مختلف به عنوان وام وديعه مسكن به مستاجران خبر داده‌اند.

يكي از موسسه‌هاي مالي و اعتباري منبع تامين برخي از وام‌هاي وديعه مسكن در بازار اجاره مسكن است كه مبالغ 5 و 10 ميليون تومان را در اختيار متقاضيان قرار مي‌دهد.

يكي از دلالان بازار وام‌هاي بانكي در اين باره به «دنياي اقتصاد» گفت: شرايط دريافت وام وديعه مسكن 10 ميليون توماني، شامل 2 ضامن كارمند يا بازنشسته براي پرداخت 2 فقره چك براي تضمين مي‌شود و گيرنده وام بايد طي اقساط 36 ماهه مبلغ 360 هزار تومان را هر ماه پرداخت كند و همچنين متقاضياني كه در نظر دارند از وام 5 ميليون توماني بهره‌مند شوند بايد شرايط وام وديعه 10 ميليون توماني را رعايت كنند با اين تفاوت كه متقاضي وام بايد مبلغ 178 هزار تومان طي اقساط 36 ماهه پرداخت كند.

وي در ادامه افزود: البته سود وام وديعه 10 ميليون توماني با اقساط 36 ماهه، 2 ميليون و 960 هزار تومان و از طرف ديگر سود وام وديعه 5 ميليون توماني در طي 3 سال نيز يك ميليون و 408 هزار تومان تعيين شده است؛ يعني موسسه مالي و اعتباري، وام‌هاي وديعه مسكن را با سود 14 درصد به متقاضيان پرداخت مي‌كند كه اين درصد، رقم قابل قبولي در مقايسه با ميزان نرخ سود بانك‌هاي خصوصي خواهد بود.

اين دلال وام‌هاي بانكي تاكيد كرد: به طور يقين اگر افزايش نرخ سود بانكي اجرا شود، بسياري از موجران تصميم خود را تغيير خواهند داد؛ زيرا واحدهاي خود را با شرايط رهن كامل به بازار اجاره عرضه مي‌كنند نه رهن و اجاره، به همين دليل ممكن است برخي از مستاجران براي تامين مبلغ رهن با كاهش نقدينگي رو به رو شوند و براي جبران نقدينگي مي‌توانند به دريافت وام‌هاي وديعه مسكن رو بياورند.

دوشنبه|ا|26|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن