واضح آرشیو وب فارسی:موج: خطر نفوذيها بيش از جريانهاي برانداز است
اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در باره دهه چهارم انقلاب و الزامات پيش روي انقلاب اسلامي ايران بيانيه اي صادر كرد و در آن به انتقاد از عملكرد دولت هاي سازندگي و اصلاحات پرداخت.
به گزارشايرنا، در بيانيه اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان آمده است: سي سال پيش در چنين روزهايي انقلاب اسلامي مردم ايران از پس مجاهدت بسيار و با هدايت و رهبر امام خميني (ره) به ثمر نشست و حكومت دست نشاندگان خارجي را ساقط نمود.
"انقلاب اسلامي درحالي به پيروزي رسيد كه از سال ها پيش از آن جريان هاي فكري مختلف با شيوه هاي مبارزاتي متفاوت راه هاي گوناگون را آزموده بودند اما همگي ناكارآمدي خود را نشان داده بودند و امام خميني (ره) در چنين شرايطي با تكيه بر آحاد ملت ايران كه به رهبري او به ميانه ميدان مبارزه با استبداد آمده بودند، انقلاب را پيروز گردانيد."
اين بيانيه مي افزايد:درك همين نكته كه در شرايط سال هاي پاياني منتهي به پيروزي انقلاب تمامي شيوه هاي مبارزاتي و جريان هاي فكري ناكار آمدي خود را نشان داده بود و فقط حركتي با رهبري مرجعيت ديني توانست انقلاب را فراگير نمايد و به آنجا كه مي بايست رساند، خود را از مهمترين نيازهاي تمامي برنامه ريزان و مسوولان جز و كل و كليه جريان ها و گروه هاست كه اگر همين نكته كوچك ولي پر اهميت آنگونه كه بايد از آغاز انقلاب مورد توجه قرار مي گرفت از بسياري از آسيب ها و اتلاف وقت ها پيشگيري شده بود.
جامعه اسلام دانشجويان اضافه كرد:با اين حال در طول اين سه دهه تفكرات متنوع همگي آزمون خود را پس داده اند و كارنامه اي از خويش به جاي گذاشتند و هيچ گرايشي نيست كه از خود كارنامه اي به جا نگذاشته باشد يا برنامه مد نظر خويش را اجرايي نكرده باشد كه كارنامه عملكرد هر كدام در جاي خويش به تفصيل قابل بحث و بررسي است.
در اين بيانيه با اشاره به اينكه اكنون جمهوري اسلامي بعد از فراز و نشيب بسيار در آستانه دهه چهارم عمر پربركت خويش قرار دارد، آمده است: جامعه اسلامي دانشجويان در جايگاه جنبش دانشجويي ايران اسلامي متذكر مي شود كه در تمام سي سال گذشته و از همان آغازين روزهاي پيروزي، سياست حذف نظام جمهوري اسلامي به عنوان اصلي ترين سياست ابرقدرت هاي غرب و شرق در قبال ايران برقرار بوده است.
"جهان دو قطبي و سياست استعمار قدرت هاي غرب و شرق آن ايجاب مي كرد تا كشورها يا وابسته به غرب باشند و يا وابسته به شرق و در اين ميان هيچ جايي براي مردمي كه شعارشان "استقلال" و "عدم وابستگي به غرب و شرق" است وجود نداشت."
در اين بيانيه خاطرنشان شده است: ماندگاري نظام جمهوري اسلامي مستقل از بلوك غرب و شرق تابويي را كه ساليان دراز ابرقدرت ها براي استعمار هرچه بيشتر كشورهاي مستضعف ترسيم نموده بودند مي شكست، فلذا برقراري و ادامه حيات نظام جمهوري اسلامي به خودي خود منافع غرب و شرق را هدف قرار مي داد.
"به همين منظور در سي سال گذشته پروژه هاي گوناگوني با سازماندهي خارج از كشور و همراهي برخي در داخل براي براندزي نظام جمهوري سلامي اجرا شد اما همگي به جز ناكامي نتيجه ديگري در بر نداشت."
جامعه اسلامي دانشجويان در آستانه دهه چهارم انقلاب اعلام داشه كه سياست براندازي نظام اسلامي سياست شكست خورده اي است كه تحليل گران خارجي خود به آن واقفند و امروز موجوديت جمهوري اسلامي با پشتوانه مردمي خاص خود يك واقعيت مسلم است و بيهودگي تلاش براي حذف آن از معادلات داخلي و منطقه اي و بين المللي را دشمنان هم تصديق مي كنند.
در اين بيانيه تصريح شده است: بر اين اساس جريان هاي سياسي داخلي كه خود را متعهد به نظام و گفتمان انقلاب مي دانند مي بايست با اولويت سنجي به خطرات متوجه انقلاب و گفتمان آن بپردازند و راه هاي مقابله با آن را بينديشند.
"امروز خطري كه مي تواند متوجه نظام اسلامي شود، خطر براندازي نيست كه رهبر انقلاب هم چندي پيش در ديدار دانشجويان از ماندگاري اين نظام سخن فرمودند "در واقع تشكيل نظام جمهوري اسلامي پاسخي بوده به نياز بلند مدت تاريخي ملت ايران. ملت ايران از دل آرزوهاي تاريخي خودشان، جمهوري اسلامي را علم كردند و سرپا كردند. خوب، بديهي است وقتي كه يك نظامي اينجور در آرزوهاي ديرين مردم ريشه دارد، اين نظام ماندني است، اين نظام قابليت بقا دارد، قابليت رشد دارد، ريشه مي دواند و دشمني با اين نظام آسان نيست."
در اين بيانيه تاكيد شده است: خطر اصلي كه نظام اسلامي و كارآمدي گفتمان آن را تهديد مي كند، رسوخ جريان هايي در بدنه نظام اسلامي است كه هيچ گونه تناسب با گفتمان حقيقي آن ندارند. كه چنين خطري كم اهميت تر از براندازي نظامي اسلامي نيست. دشمنان اين نظام و مردم پس از ناكامي در ساقط كردن نظام جمهوري اسلامي بر آن شده اند تا اين نظام را از روح گفتمان اسلامي و انقلابي مردم ايران تهي كنند و اسلامي آمريكايي را بر جاي اسلام ناب محمدي كه در آرمان هاي اين ملت تجلي يافته، بنشانند.
"نكته اي كه حسب بيانات رهبر معظم انقلاب در جمع دانشجويان در باب "نفي و اثبات هاي نظام اسلامي" مي بايست مورد توجه قرار گيرد، هشدار به جريان هايي است كه با نوعي تفكر سطحي گرفتار عناوين گشته اند و از مساله مهم تر كه همانا جهت گيري هاي نظام اسلامي است فارغ گشته اند، همانگونه رهبر انقلاب نيز تبيين نمودند آنچه دشمني مستكبران را با نظام اسلامي برانگيخته است نه عنوان جمهوري اسلامي است كه آن نفي و اثبات هايي است كه در زير سايه اين نظام محقق مي شود."
جامعه اسلامي دانشجويان در ادامه نوشت: اكنون با توجه به فضاي عمومي حاكم بر كشور كه از چند سال پيش به طور مشهودي به سمت و سوي گفتمان انقلاب اسلامي تمايل بيش از پيش نشان مي دهد و تحت چنين شرايطي بعضا گروه هايي كه فرسنگ ها از گفتمان امام و انقلاب فاصله داشتند، خود را منتسب به آن نشان دادند، جامعه اسلامي دانشجويان در لزوم مداقه و توجه بيش از پيش براي يافتن كساني كه به گفتمان حقيقي انقلاب نزديكند را تاكيد مي كند تا برخي كه منافقانه رنگ و روي خو را عوض كرده اند از ديگران مشخص شوند.
"اين روزها در آستانه دهه چهارم انقلاب همه از لزوم توسعه و پيشرفت سخن مي رانند بدون اين كه از نسخه آن پيشرفت و ميزان انطباق آن با ارزش هاي ديني حرفي به ميان آورده شود، و اين در حالي است كه نسخه هاي توسعه اي كه در برهه 16 ساله دولت سازندگي و اصلاحات بدان عمل شد عموما سنخيتي با الزامات نظام اسلامي وگفتمان عمومي آن نداشت و آسيب هاي بسياري سبب شد."
اين بيانيه مي افزايد:نامگذاري دهه چهارم انقلاب با عنوان دهه "پيشرفت و عدالت" از سوي رهبر معظم انقلاب بيشتر از هر چيز تاكيد ايشان به عدالت را نشان مي دهد چرا كه هيچ جرياني نافي وجوب پيشرفت براي انقلاب نيست.
" بر اين اساس اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در آستانه دهه چهارم انقلاب اسلامي بر لزوم تداوم گفتمان عدالت و مراقبت از رسوخ نسخه هاي "توسعه منهاي عدالت" هشدار مي دهد."
در اين بيانيه همچنين اضافه شده است: به لطف خدا امروز، در پايان دهه سوم انقلاب اسلامي و آغاز دهه چهارم انقلاب گفتمان انقلاب بيش از هر زمان ديگر حقانيت خود را چه در عرصه منطقه اي و بين المللي و چه در عرصه داخلي اثبات نموده است و همين گفتمان و ارزشهاي ناب آن است كه سنگ محك مردم در شناخت گروه ها و جريان هاي سياسي خواهد بود.
"احزاب و گروه هاي سياسي و كليه شخصيت هايي كه در عرصه رقابت هاي سياسي حاضر مي شوند نيز بايد بدانند كه چه مسوولان فعلي و چه كساني كه در آينده عهده دار مسووليت خواهند شد، همه خادمان مردم هستند و مي بايست متواضعانه با آنان سخن بگويند."
در اين بيانيه خاطرنشان شده است: تصور اين كه شخصي ناجي مردم خواهد بود كه ناشي از خود بزرگ بيني هاي اشخاص خواهد بود، مواردي است كه پيش از اين ناكامي خود را نشان داده است.
اميد است در آستانه دهه چهارم انقلاب پيوند نظام و مردم براي تحقق ارزش ها و آرمان هاي اسلام ناب محمدي مستحكم تر از گذشته تا ظهور حضرت ولي عصر (عج) ادامه يابد.
نظرات كاربران:
دوشنبه|ا|28|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 295]