واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: استاندار قم خبر داد رشد زيرساختهاي فرهنگي قم در دولت نهم و دهم
استاندار قم گفت: زيرساختهاي فرهنگي قم در دولت نهم و دهم رشد قابل توجهي داشته است و هماكنون نيز چندين پروژه فرهنگي و هنري در استان در حال احداث است.
به گزارش خبرگزاري برنا از قم، حجت الاسلام والمسلمين محمد حسين موسي پور در مراسم افتتاح نمايشگاه كتاب حوزه با اشاره به جايگاه قم به عنوان قطب علمي و فرهنگي كشور گفت: قم بايد متناسب با اين جايگاه رفيع در عرصه هاي مختلف به ويژه در عرصه فرهنگي رشد و پيشرفت داشته باشد.
وي افزود: قم با برخورداري از سوابق و ويژگي هاي درخشاني چون خاستگاه انقلاب اسلامي ، مركز تشيع و ام القراي جهان اسلام بايد فراتر از يك استان عادي، مورد توجه و حمايت ويژه دستگاه هاي ملي و ستادي قرار گيرد.
استاندار قم با بيان اين كه نگاه به قم همواره بايد نگاهي ويژه و نشات گرفته از اين پيشينه و جايگاه خاص باشد تصريح كرد: قم آبروي نظام بوده و نام اين شهر با نام انقلاب، اسلام و تشيع در جهان گره خورده است.
حجت الاسلام والمسلمين موسي پور با تاكيد بر لزوم توجه ويژه به توسعه زيرساخت هاي فرهنگي قم خاطرنشان كرد: قم در همه عرصه ها نيازمند توجه و حمايت ويژه است اما حوزه فرهنگ و انديشه اين خطه، با توجه به زمينه ها و قابليت هاي فراوان، نيازمند توجه و اهتمام جدي تري است.
وي با اشاره به فعاليت صدها مركز فرهنگي پژوهشي در زمينه توليد محتوا و انديشه ديني در قم گفت: اختصاص اعتبارات ويژه از جانب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، براي كمك به اين موسسات و استمرار و رونق و گسترش فعاليت هاي آن ها ضروري است. استاندار قم با بيان اين كه در زمينه توجه به زيرساخت هاي فرهنگي و امور نرم افزاري اقدامات و فعاليت هاي خوبي در سال هاي اخير در قم صورت گرفته است، افزود: در سال هاي اخير و با حمايت هاي دولت و مجلس گام هاي خوبي در جهت رفع نيازهاي فرهنگي و ساخت و تجهيز مراكز فرهنگي هنري قم برداشته شده است.
حجت الاسلام والمسلمين موسي پور ادامه داد: 4 كتابخانه در حال احداث، پيگيري آغاز عمليات اجرايي كتابخانه مركزي، تالار شهر و مجمتع بزرگ فرهنگي هنري پرديسان از جمله طرح هاي مهم حوزه فرهنگ محسوب مي شوند كه با بهره برداري از اين طرح ها شاخص هاي اين بخش رشد و ارتقاء محسوسي را خواهند داشت.
وي از برگزاري نمايشگاه هاي مختلف فرهنگي در قم طي سال هاي اخير به عنوان عمده اقدامات بخش نرم افزاري ياد كرد و با اشاره به آغاز بكار دومين نمايشگاه تخصصي كتاب حوزه تصريح كرد: توسعه و گسترش كمي و كيفي اين نمايشگاه امري ضروري است كه بايد دست اندركاران برگزاري براي تحقق آن برنامه ريزي كنند.
استاندار قم در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به قابليت و توانمندي هاي ويژه قم در عرصه چاپ و نشر، ايجاد نمايشگاه بين المللي دائمي كتب ديني در قم را خواستار شد و گفت: در مجموعه مديريت استان اين آمادگي وجود داشته و در شهرك چاپ و نشر و هم در بدنه محور زيارتي فرهنگي پيامبر اعظم امكان راه اندازي چنين نمايشگاهي پيش بيني شده است.
وي توجه بيشتر به مباحث روز و نيازهاي جوامع اسلامي در تأليف آثار ديني و حوزوي را مورد تأكيد قرار داد و افزود: دنيا امروز تشنه معارف ناب اسلامي و فرهنگ شيعي است و انقلاب اسلامي به عنوان الگوي بيداري اسلامي منطقه بايد پاسخگوي سؤالات و نيازهاي گوناگون باشد و اين مهم رسالت انديشمندان، محققان و پژوهشگران حوزه دين را سنگين تر ساخته است. حجت الاسلام والمسلمين موسي پور در پايان ضمن قدرداني از برگزار كنندگان اين نمايشگاه، لزوم پالايش و دسته بندي مجموعه كتب و تاليفات حوزه دين و مذهب را ياد آور شد و گفت:با توجه به اهميت محتواي توليدي اين بخش، لازم است مسؤلان فرهنگي كشور توجه و نظارت جدي تري بر توليد و عرضه محصولات اين دست را داشته باشند.
لازم به يادآوري است دومين نمايشگاه تخصصي كتاب حوزه با حضور بيش از 160 ناشر از ايران و دو كشور لبنان و عراق، از 22 تا 27 ديماه در محل مجتمع فرهنگي امام خميني(ره) داير خواهد بود.
يکشنبه|ا|25|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 220]