تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833173525




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نامه عليرضا نوري زاده به محمدعلي ابطحي


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نامه عليرضا نوري زاده به محمدعلي ابطحي
خبرگزاري فارس: روابط ابطحي با انگليسي ها در پوشش موسسه گفت وگوي اديان بعدها به جايي رسيد كه ساعت 3 عصر روز 24 آذر 1381 هياتي 9 نفره از نمايندگان مجلس عوام انگليس همراه نماينده سفارت پادشاهي بريتانيا در تهران با وي ديدار كردند.


به گزارش گروه فضاي مجازي خبرگزاري فارس،‌ روزنامه كيهان در صفحه پاورقي شماره امروز يكشنبه خود به قلم پيام فضلي نژاد نوشت:

از دهه 1370 سه حلقه كيان، آئين و مركز بررسي هاي استراتژيك رياست جمهوري براي صورتبندي پروژه «دموكرتيزاسيون» تحت نفوذ نافذ ايدئولوژي «عصر مدرن» و «نهضت روشنگري» بودند و اغلب اعضاء و مشاوران آن نيز يا از تئوري هاي انگليسي تغذيه مي كردند يا دانش آموختگان دانشگاه هاي انگلستان به شمار مي رفتند. عبدالكريم سروش در چلسي كالج لندن «فلسفه علم» آموخت و آن را را با تكيه بر آراء سركارل پوپر در ايران رواج مي داد.

حسين بشيريه هم كه سخت شيفت توماس هابز و ماكس وبر بود، دكتراي «تئوري سياسي» خود را از دانشگاه ليورپول انگلستان گرفت. محمدرضا تاجيك، رئيس مركز بررسي هاي استراتژيك رياست جمهوري و معاون آموزشي وزارت اطلاعات در دولت اصلاحات نيز سال 1372 در دانشگاه اسكس انگلستان درس «تحليل گفتماني» خواند يا حميدرضا جلايي پور كه در دهه 1360 معاون سياسي- امنيتي استانداري كردستان بود، سال 1376 پس از گرفتن دكتراي «جامعه شناسي سياسي» از دانشگاه لندن به يكي از چهره هاي كليدي اصلاحات بدل گشت و ناشر روزنامه هاي جامعه، طوس، نشاط و... شد يا محمدعلي ابطحي پس از دوم خرداد 1376 و در مقام «رئيس دفتر رئيس جمهور» روابط خود با جاسوسان انگليسي را توسعه داد.

او آبان 1378 در جريان سفر سيدمحمد خاتمي به فرانسه در اقامتگاه احسان نراقي (مشاور ويژه محمدرضا پهلوي) با عليرضا نوري زاده (عامل سرويس جاسوسي MI6 ) ملاقات كرد.

پوشش سياسي اين ديدار، بحث درباره گسترش ايده «گفت وگوي تمدن ها» بود و نراقي به عنوان مشاور وقت دبيركل سازمان يونسكو باني برگزاري جلسه سخنراني خاتمي در مجمع عمومي اين سازمان شد. پس از سفر رئيس دولت اصلاحات به پاريس، عليرضا نوري زاده در نامه اي دست نويس خطاب به ابطحي نوشت:

حضرت ابطحي؛ با سلام. ديدار كوتاه ولي پر از لطف حضرتعالي در پاريس همچنان منزل نشين ياد و خاطره من است و گفت وگوي پر از لطف با سيّد نازنين مان جايي ويژه در دفتر ايام من يافته است... وقتي به ياد مي آورم كه وارسته اي همچون خاتمي در آنجا هست و همسفر او كسي چون محمدعلي ابطحي است، لذا به دل اميد مي دهم كه دوران غم نخواهد ماند. چنين نبود و چنين نيز هم نخواهد ماند. باري؛ ضرورت داشت اين چند سطر را خدمت شما بفرستم.

دكتر «احسان نراقي» به تهران آمده است. با توجه به نقش بسيار مهم و چشمگير او در برگزاري جلسه «يونسكو» و آن همه زحمت ها و دويدن ها و سينه سپر كردن هايش، و پيغام ها و توصيه هاي به جايي كه به من مي داد و من به «دوستان» منتقل مي كردم و در نهايت شما گيرنده اش بوديد، تصور مي كنم تقديري از پيرمرد و گفت وگويي با او، تاثير بسيار در حال و روحيه او خواهد داشت.

روابط ابطحي با انگليسي ها در پوشش موسسه گفت وگوي اديان بعدها به جايي رسيد كه ساعت 3 عصر روز 24 آذر 1381 هياتي 9 نفره از نمايندگان مجلس عوام انگليس همراه نماينده سفارت پادشاهي بريتانيا در تهران با وي ديدار كردند، اما مهم تر از همه سيدمحمد خاتمي شيفته سيستم حكومتي بريتانيا و ايدئولوگ هاي فراماسونر «انقلاب باشكوه» انگليس مانند جان لاك بود و آنان را مظهر پيوند «دين داري» و «تجددخواهي» مي ناميد. سال 1382 نيز وقتي كه توني بلر، نخست وزير انگليس صريحاً از آشوب هاي شبه دانشجويي در تهران حمايت مي كرد، پرنس چارلز (وليعهد انگلستان) صبح 20 بهمن 1382 در سفري غيررسمي از شهر بصره وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد. هرچند هدف از اين سفر «همدردي با زلزله زدگان بم» عنوان گشت، اما سيدمحمد خاتمي در كاخ سعدآباد با پرنس چارلز ديدار كرد و به او گفت:
تجربه ملت انگليس در استقرار «دموكراسي» مهم است و
«جان لاك» ] از پيشروان فراماسونري و برده داري [ متفكري پيشتاز در تحكيم مباني دموكراسي است. شما ] وليعهد انگليس [ شخصيتي فرهنگي و علاقه مند به «گفت وگوي اديان» هستيد و اين سرآغاز «گفت وگوي تمدن ها» و امري مغتنم است.
اصلاح طلبان «انقلاب باشكوه انگليس» را يگانه الگوي «مشروطيت» تلقي مي كردند و سعيد حجاريان با صراحت از «مدل انگليسي اصلاحات» دفاع مي كرد؛

مدلي كه دو فيلسوف انگليسي، يعني جان هيك و جان كين از احياگران آن در قرن بيستم به شمار مي رفتند. از اين رو، چهار ماه پس از سفر ريچارد رورتي در قامت بزرگ ترين فيلسوف آمريكا جان كين، رئيس مركز مطالعات دموكراسي دانشگاه وست مينستر براي دومين بار در پائيز 1383 از لندن به ايران آمد. او را كه به عنوان احياگر تئوري «جامعه مدني» در قرن بيستم مي شناسند، سال 1949 در استراليا متولد گشت و از دهه 1970 براي تحصيل در رشته «اقتصاد سياسي» به دانشگاه تورنتو در كانادا رفت. سال 1979 عازم كينگز كالج دانشگاه كمبريج انگلستان شد و يك دهه بعد به مقام استاد تمام دانشگاه وست مينستر رسيد.
انتهاي پيام/

يکشنبه|ا|25|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن