تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق و باطل به مردم (و شخصيت افراد) شناخته نمى شوند بلكه حق را به پيروى كسى كه از آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805333432




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس سازمان پزشكي قانوني: بايد مشكلات قانوني مرگ مغزي را حل كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس سازمان پزشكي قانوني: بايد مشكلات قانوني مرگ مغزي را حل كنيم


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق

رييس سازمان پزشكي قانوني كشور گفت: از نظر حقوقي، بايد مشكلات قانوني مرگ مغزي را حل كنيم؛ چراكه از نظر شرعي و فقهي مرگ مغزي پذيرفتني است.

احمد شجاعي در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) با بيان اين‌كه «مرگ مغزي مساوي با مرگ است» اظهار كرد: اگر بتوانيم بخشنامه‌اي را ابلاغ كنيم و پزشك يا كميته‌اي مرگ مغزي بيمار را تاييد كند، ادامه درمان چنين بيماري ضرورت پيدا نمي‌كند و باعث مي‌شود كه بيمارستان‌ها از معالجه فردي كه دچار مرگ مغزي است قطع درمان ‌كنند.

وي درباره اهداف سومين همايش سراسري طب و قضا ـ كه در مشهد برگزار شد ـ گفت: مساله مهمي كه در حال حاضر در جامعه وجود دارد، اين است كه بايد در عالم پزشكي بر روي اين نكته اتفاق نظر شود كه مرگ مغزي مساوي است با مرگ. به عنوان مثال اگر فردي دچار مرگ مغزي شد و نوار مغز اين بيمار نشان داد كه هيچ‌گونه فعاليتي ندارد، بايد گفت كه اين فرد مرده است. در واقع بايد در اين موضوع به يك اتفاق نظر واحد برسيم.

وي تصريح كرد: از نظر حقوقي، بايد مشكلات قانوني مرگ مغزي را حل كنيم. با اين‌كه از نظر شرعي و فقهي مرگ مغزي پذيرفتني است ولي باز اين سوال پيش مي‌آيد كه آيا پزشكان مرگ مغزي را تاييد مي‌كنند؟ آيا احكام مرگ (موت) بر فردي كه در مرگ مغزي به سر مي‌برد، اطلاق مي‌شود؟

رييس سازمان پزشكي قانوني ادامه داد: فردي كه دچار مرگ مغزي مي‌شود با اين‌كه قلبش كار مي‌كند ولي روح در بدن ندارد و از نظر پزشكي قانوني مرده تلقي مي‌شود. به عنوان مثال بسياري از بيماران هستند كه مدت‌ها دچار مرگ مغزي هستند و مدت‌ها در اين وضعيت در بيمارستان به سر مي‌برند.آيا اين درست است كه اين فرد را مدت‌ها در اين وضعيت نگه داريم در صورتي كه احكام مرگ بر اين فرد صادق است و بازگشت به زندگي در چنين فردي وجود ندارد؟

وي يكي ديگر از موضوعات بررسي شده در همايش طب و قضا را «زندگي نباتي» عنوان و خاطرنشان كرد: بايد اتفاق نظر و وحدت رويه در موضوع زندگي نباتي صورت گيرد؛ زيرا در مواردي يك ديه به اين فرد و گاهي چندين ديه به فردي كه در زندگي نباتي به سر مي‌برد، تعلق مي‌گيرد؛ لذا اين تفاوت‌ها در پرداخت ديه به اين فرد مشكل‌ساز مي‌شود. ان‌شاءالله پس از برگزاري اين همايش‌ها بتوانيم در اين زمينه اتفاق نظر و وحدت رويه‌اي هم در جامعه پزشكي قانوني و هم از سوي قضات و حقوقدانان داشته باشيم.

وي هم چنين درباره «خسارات مازاد بر ديه» گفت: در اين زمينه، ابهامات زيادي وجود دارد به طوري كه در حال حاضر مشخص نيست كه ديه جبران خسارت است يا مجازات؟ بايد اين مساله از نظر علمي، فقهي و حقوقي بررسي شود. به عنوان مثال هنرمندي دستش قطع شده و ديگر قادر به نقاشي كردن نيست و شغل خود را از دست داده است. در اين همايش سعي شده كه بيكاري كه از خسارت به فرد وارد شده را مورد بررسي قرار دهيم و اين مساله‌اي است كه بايد جبران شود.

انتهاي پيام

يکشنبه|ا|25|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن