واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: معاون اجرايي رئيس جمهور: يكي از دستاوردهاي دولت شكستن دور باطل و حلقه مديريت و رفاقت گذشتگان بود
![](http://www.iscanews.ir/Media/Images/138711291115_IM_0226156048.jpg)
تهران-خبرگزاري ايسكانيوز: علي سعيدلو تصريح كرد:يكي از دستاوردهاي دولت نهم شكستن دور باطل و حلقه مديريت و رفاقت گذشتگان بود.
معاون رئيس جمهور در امور اجرايي گفت: خدمتگزاري توام با حفظ كرامت شهروندان، بسترسازي براي اجراي عدالت، توجه يكسان به لايههاي مختلف اجتماعي، توزيع عادلانه منابع در استانها، ارتباط بيواسطه با مردم، رشد و پيشرفت مناطق مختلف از اهداف سفرهاي استاني است و دولت با تصويب و اجراي هزاران پروژه به اين اهداف نزديك شده است.
به گزارش روز سه شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت، علي سعيدلو در آستانه سفر دولت به استان يزد، تصريح كرد: مردم در مناطق مختلف و حتي روستاهاي دوردست شاهد خدمترساني دولت در عرصههاي مختلف هستند و اين تحرك و پويايي را لمس كرده، در قدرداني از نظام مقدس جمهوري اسلامي بارها وفاداري خود را ابراز كردهاند.
وي با اشاره به دستاوردهاي دولت نهم در عرصههاي مختلف، تاكيد كرد: يكي از دستاوردهاي دولت نهم شكستن دور باطل و حلقه مديريت و رفاقت گذشتگان بود، طيفي با انحصار و چنبره بر مسندهاي اجرايي كشور اجازه تغييرات بنيادي را نميدادند، رئيسجمهور محبوب با اين باور كه بايد عرصه براي خدمتگزاري فراهم شود، اين سد را شكست و براي برونرفت از نظام بسته انديشه و اداره قوه مجريه، فضا را براي حضور مديران نخبه و جوان فراهم كرد.
وي افزود: عدهاي به ناصواب باور كرده بودند كه شايستهترين هستند و اجازه كادرسازي و پرورش و شكوفايي در مديريت را نميدادند، اما دكتر احمدينژاد، با اين دستاورد خون تازهاي در شريانهاي حياتي قوه مجريه تزريق كرد.
معاون اجرايي رئيسجمهور يادآور شد: توسعه و ترقي متوازن كشور در توزيع متناسب امكانات و فرصتهاست كه اين شيوه حكومتداري در دولت نهم احياء شده و عدهاي به خاطر از بين رفتن منافع باندي، خط تخريب را ادامه داده، سنگاندازي ميكنند.
وي با تبيين اقدامات و فعاليتهاي دولت اسلامي در بخشهاي مختلف، خاطرنشان كرد: اقدامات دولت در اين سه سال و نيم در مقايسه با گذشته بسيار درخشان بوده به طوري كه زمان اجراي پروژههاي زيربنايي از قبيل احداث پالايشگاه و سد به نصف كاهش يافته است. تعداد شهرهاي برخوردار از گاز امسال به 14 شهر رسيده و تعداد روستاهاي برخوردار از گاز از 17 روستا در سال 84 به 26 روستا افزايش يافته است.
وي افزود: طول بزرگراههاي استان در سال 84 از 293 كيلومتر به 323 كيلومتر رسيده و طول راههاي اصلي استان با افزايش 65 كيلومتر از سال 84 به 680 كيلومتر رسيده است. طول كل خطوط موجود راهآهن در سال 84 برابر با 734 كيلومتر بود كه با احداث 110 كيلومتر به 844 كيلومتر افزايش يافته است.
در بخش بهداشت و درمان از سال 84 تاكنون تعداد 110 پروژه شروع شده و تاكنون 22 پروژه آن به بهرهبرداري رسيده و مابقي در دست اجراست.
همچنين سرانه ورزشي استان در سال 84 برابر 5/22 سانتيمتر مربع بوده كه با احداث و تكميل دهها پروژه، سرانه ورزشي به 5/50 سانتيمتر مربع، بيش از 100 درصد افزايش را نشان ميدهد.
سعيدلو تصريح كرد: بررسي شاخصها در بخشهاي فرهنگ، ارتباطات خدمات، رفاهي، كشاورزي و ... نشاندهنده خيزش مطلوب در استان است.
وي افزود: در دور دوم سفر به استان، ضمن پيگيري روند اجرايي شدن پروژهها ديدار با مردم، تشكيل كارگروههاي تخصصي، مصوبات خوبي براي پيشرفت و توسعه استان تصويب و اجرايي خواهد شد./د/184/120
سه|ا|شنبه|ا|29|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]