تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865765518




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كارشناس آمريكايي نقض حقوق زندانيان گوانتانامو را محكوم كرد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: كارشناس آمريكايي نقض حقوق زندانيان گوانتانامو را محكوم كرد
لندن - يك كارشناس آمريكايي بازداشت اتباع كشورهاي مختلف در زندان گوانتانامو را محكوم كرد و گفت: اقدام دولت آمريكا در تاسيس اين بازداشتگاه و انتقال مخفيانه مظنونان تروريستي به گوانتانامو، غيرقانوني و مغاير با موازين حقوق بشري است.


خانم "كورتني بش" از حقوقدانان عضو موسسه حقوق بشري "ريپريو" در انگليس به خبرنگار ايرنا گفت: موسسه "ريپريو" جزو اولين نهادهاي حقوق بشري بود كه تاسيس زندان گوانتانامو را محكوم كرد و خواستار دسترسي آزادانه ناظران بين المللي به اين بازداشتگاه شد.

وي افزود: ما در حال حاضر وكالت 15 نفر از زندانيان باقيمانده در بازداشتگاه گوانتانامو را برعهده داريم و براي آزادي آنان و احقاق حقوق شان تلاش مي كنيم.

وي اظهارداشت: تعدادي از زندانيان سابق گوانتانامو نيز به دليل بازداشت بي دليل خود توسط آمريكا و تحمل شكنجه و بدرفتاري در گوانتانامو عليه واشنگتن شكايت كرده اند كه ما از پرونده هاي آنان نيز حمايت مي كنيم.

خانم "بش" گفت: ما در هفته جاري و به مناسبت دهمين سالگرد تاسيس زندان گوانتانامو به همراه ديگر فعالان مدني و حقوق بشري در سراسر جهان برنامه هاي متنوعي را براي اطلاع رساني در مورد وضعيت زندانيان گوانتانامو برگزار مي كنيم.

"برگزاري تجمع اعتراضي در مركز لندن، راه اندازي سايت اطلاع رساني در مورد زندان گوانتانامو و تشكيل يك نشست عمومي با حضور برخي از زندانيان سابق گوانتانامو و اعضاي خانواده و وكلاي آنان از جمله اين برنامه ها است."

اين فعال مدافع حقوق بشر تاكيد كرد: هدف ما اين است كه دولت آمريكا را به تعطيلي بازداشتگاه گوانتانامو و رعايت حقوق مظنونان باقيمانده در آن بازداشتگاه وادار سازيم.

پيشتر يك كارشناس مسائل سياسي و فعال ضدجنگ در انگليس نيز به مناسبت دهمين سالگرد تاسيس زندان گوانتانامو خواستار تعطيلي اين بازداشتگاه بدنام شده بود.

"ليندزي جرمن" معاون "ائتلاف جنگ را متوقف كنيد" در اين باره به ايرنا گفت: باراك اوباما به وعده هاي خود براي تعطيل كردن اين "كمپ شكنجه" عمل نكرده و هنوز بيش از 170 نفر از اتباع كشورهاي مختلف در شرايط بسيار دشوار در زندان گوانتانامو به سر مي برند.

وي افزود: تاسيس اين بازداشتگاه غيرقانوني در واقع نتيجه تعقيب سياست جنگ طلبانه آمريكا و راهبرد موسوم به "جنگ عليه تروريسم" بود كه باعث شد اتباع كشورهاي مختلف به ظن دست داشتن در فعاليت هاي تروريستي بصورت غيرقانوني از مناطق مختلف ربوده و به گوانتانامو منتقل شوند.

خانم جرمن گفت: آمريكا نه تنها بايد اين بازداشتگاه را فورا تعطيل كند، بلكه بايد به سياست جنگ طلبانه خود در نقاط مختلف جهان نيز پايان دهد.

زندان گوانتانامو در اواخر سال 2001 توسط ارتش آمريكا در نزديكي خليج كوبا تاسيس شد و نخستين مظنونان در اوايل سال 2002 به اين بازداشتگاه منتقل شدند.

تاسيس اين بازداشتگاه كه در تناقض كامل با قوانين و مقررات بين المللي بود از همان ابتدا با اعتراضات گسترده فعالان مدني مواجه شد ولي دولت آمريكا همچنان اين بازداشتگاه بدنام را حفظ كرده است.

حدود 800 نفر از كساني كه به اتهام دست داشتن در فعاليت هاي تروريستي بازداشت شده بودند طي سال هاي گذشته در اين بازداشتگاه نگهداري مي شدند كه اكثر آنان بعدا بدون هرگونه اتهام و محاكمه اي آزاد شدند.

در حال حاضر حدود 170 زنداني از كشورهاي مختلف در اين بازداشتگاه نگهداري مي شوند.

برخي از زندانيان آزاد شده از گوانتانامو در سال هاي اخير گوشه هايي از شكنجه ها و بدرفتاري هاي گسترده اي را كه در آن بازداشتگاه عليه مظنونان تروريستي اعمال مي شود، افشا كرده اند.

باراك اوباما رييس جمهوري آمريكا در جريان رقابت هاي انتخاباتي خود وعده داده بود كه پس از رسيدن به قدرت اين بازداشتگاه را تعطيل مي كند ولي با گذشت سه سال از رياست جمهوري اوباما، اين وعده هنوز عملي نشده است.

اروپام**345

انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30760541

چهارشنبه|ا|21|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 184]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن