واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: ناگفتههاي اژهاي از ديدارهايش با كروبي
يكي از كانديداهاي انتخابات دهم رياست جمهوري در صحبتي كه با من داشت، عنوان كرده بود كه از چهار چيز عدول نخواهد كرد، ابتدا ولايت فقيه و شخص مقام معظم رهبري، اصل نظام و در نهايت از نقش امام و راه امام در حالي كه اين فرد همين چهار موضوع را هم زير پا گذاشت كه نشان از آن بود كه وي با تفكر و تعقل اين حرفها را نزده بود.
به گزارش سرويس وب گردي باشگاه خبرنگاران؛ مراسم رونمايي از چهار كتاب با موضوع فتنه ۸۸ و جنگ نرم، روز گذشته با حضور حجت الاسلام و المسلمين محسني اژه اي دادستان كل كشور و حجت الاسلام و المسلمين روح الله حسينيان رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي در فرهنگسراي پايداري برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم كه حسين رنجبران مجري آن بود، حجت الاسلام و المسلمين روح الله حسينيان در سخناني با اشاره به پيشنهادش مبني بر نامگذاري ۹ دي تا ۱۹ را به عنوان دهه بصيرت اظهار داشت: ۱۹ دي ماه سرآغاز انقلاب اسلامي است، اگر ۱۵خرداد را سرآغاز نهضت امام بدانيم، روز ۱۹ ديماه ۵۶ روزي كه مردم به دفاع از رهبر در تبعيدشان قيام كردند و با كشتهشدن شهادت و قربانيكردن جوانان طلبه در قم مبدا يك حركت ديگري شد كه به پيروزي انقلاب اسلامي منجر شد.
به گفتهي رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي، اگر ۱۹ دي را بهعنوان سرآغاز انقلاب اسلامي و ۲۲ بهمن را بهعنوان روز تأسيس نظام جمهوري اسلامي بدانيم، قطعا ۹ دي هم روز بيعت مجدد با رهبري و آرمانهاي امام خميني(ره) و شهيدان است.
حسينيان ضمن اشاره به رونمايي از كتاب با موضوع فتنه گفت: فتنه ۸۸ حقيقتاً عميق، بزرگ و سرنوشتساز بود كه بايد نقطه عطفي در تاريخ انقلاب محسوب شود. اين روز امتحان و آزمايشي بود براي حاضران و قطعا براي الگويي براي آيندگان خواهد بود. فتنه ۸۸ كاري سطحي نبود بلكه كاري بزرگ و تحولي بسيار عميق را در جامعه ديني و انقلابيمان پديد آورد. گرچه فتنه ۸۸ همانند يك زايمان با درد و رنج همراه بود اما در پي آن بزرگترين و زيباترين فعل و انفعال آفرينش الهي تبلور پيدا ميكند.
رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي در ادامه ضمن اشاره به پيامدهاي اين فتنه تصريح كرد: فتنه ۸۸ در ظاهر بد بود اما پيامدهاي مباركي داشت و در انقلاب اسلامي غربالي صورت گرفت، بسياري از مدعيان مردود شده و بسياري از گمنامان به پيروزي رسيدهاند اما همه ما آزمايش خود را پس داديم برخي موفق و برخي مردود شدند.
به گفته رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي، به عنوان فردي با تجربه كه در تمام اتفاقات حضوري مستمر داشته و درميان مردم و با مردم زيستن با آنها سخن گفته و درون آنها بودم ميگويم وقتي به شهرستانها ميرويم احساس ميكنم كه يكي از پيامدهاي مبارك اين جريان فتنه ۸۸ رويش جواناني بسيار حساس، انقلابي در خط رهبري و با تفكري ناب است. هنگامي كه در شهرستانها در ميان مردم هستم پس از ماجراي فتنه ۸۸ احساسي ميان نسل جوانيها ميبينم كه هرگز تا پيش از آن وجود نداشت. همان نسل با تفكر انقلابي كه شايد در قلمفرسايي و نوشتن آثاري كه امروز از آنها رونمايي ميشود توسط اين نسل نوشته شده است.
حسينيان در ادامه سخنان خود ضمن اشاره و تأكيد به نقش مهم رهبري اضافه كرد: هر چه داراي اصناف، فهم و دركي بود به اين امر اذعان ميكند كه كشور بدون حضور رهبري مانند آيتالله خامنهاي راه به جايي نميبرد.
رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي در ادامه با تأكيد بر اين مهم كه در فتنه ۸۸ برخي گروهها مقابل يكديگر ايستادند عنوان كرد: در ماجراي فتنه ۸۸ همه انقلاب در مقابل همه ضدانقلاب ايستاد، همه انقلاب و انقلابيون در برابر دشمنان خارجي منافقان، سلطنتطلبها كه همه امكاناتشان به رهبري آمريكا و به واسطه او تأمين ميشد، ايستادند تا انقلاب را از پا درآورند اما با درايت و رهبري و حضور مردم اين نقشه خنثي شد.
رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي در ادامه سخنان خود ضمن تأكيد بر ميزان انتشار آثار از سوي مركز اسناد گفت: مركز اسناد به عنوان رسالتي كه در راستاي تبيين حوادث تاريخي دارد تاكنون ۱۹ كتاب را در رابطه با حوادث، عوامل، علتها همراه با توصيف و تحليل در زمينه فتنه ۸۸ را به جامعه عرضه كردهاند. مركز اسناد توانسته كارهايي ارزشمند ارائه كند كه هم براي نسل حاضر و هم براي آيندگان مفيد باشد كه برخي از اين آثار تا ۱۴ چاپ نيز داشتهاند. نزديك به ۲۵۳ هزار جلد از اين آثار در راستاي فتنه منتشر و به فروش رسيده است. كه خود نشانگر نياز جامعه به تبيين و بررسي ابعاد فتنه است. اميدواريم همان گونه كه بارها گفتهايم تاريخنگاران واقعيتها را بدون جانبداري بنگارند چرا كه مركز اسناد و انقلاب اسلامي معتقد است با دشمن دشمنانه برخورد نخواهد كرد. اما اين گونه نيست كه يك جانبگرايي با بيتفاوتي همراه است در جنگ حق و باطل انسان مؤمن نميتواند بيتفاوت باشد.
وي در خاتمه سخنان خود اظهار داشت: با دوري از يكجانبهگري و در عين حال دوري از بيتفاوتي توانستهايم تمام حوادث و ابعاد فتنه را تبيين و به جامعه عرضه كنيم. اميدواريم مداد نويسندگان از دوات و جوهري باشد كه افضل من دماء شهدا و براي آيندگان راهي براي كشف واقعيات باشد.
ناگفتههاي محسني اژهاي از ديدارهايش با مهدي كروبي
اما سخنران بعدي اين همايش، حجت الاسلام و المسلمين محسني اژه اي دادستان كل كشور و وزير اطلاعات در دولت نهم بود كه بخش عمده سهنانش را به ماجراهاي ديدارهايش با مهدي كروبي قبل و بعد از انتخابات دهم رياست جمهوري اختصاص داد.
محسني اژه اي با اشاره به تورق كتاب "كروبي رو به سقوط" كه روز گذشته رونمايي شد، اظهار داشت: بايد پرسيده شود كه چگونه برخي عناصر كه داراي سوابق انقلابي خوبي بودند، به اين مرحله رسيدند و سقوط كردند. به گونهاي كه امروز راه برگشت براي آنها فراهم نيست و البته اين نكته را هم بايد در نظر گرفت كه فردي كه ميخواهد اين حوادث و وقايع را به رشته تحرير دربياورد، بايد خود در حوادث نقش داشته و مستند حرف بزند.
وي افزود: در مورد اول بايد اين نكته را اشاره كنم كه هرگاه فردي از روي تعقل و تدبر و همچنين تفكر مسيري را انتخاب كند، بر آن مسير استوار خواهد بود و به زودي از آن مسير منحرف نخواهد شد اما مطرح كردن اين نكته به اين دليل است كه متأسفانه برخي بودند كه با هوا و هوس موضوعي را دنبال كردند كه نتيجه آن تغيير، دمدمي مزاجي شد. بعضي از افرادي كه در جريان فتنه درغلتيدند، از اول انگيزه لازم را نداشتند و بايد گفت با تعقل و تفكر و انديشه صحيح حركت نكرده بودند.
محسني اژه اي در ادامه بدون اين كه نام مهدي كروبي را ببرد، به ديدارهايش با دبيركل حزب اعتمادملي اشاره كرد و گفت: يكي از كانديداهاي انتخابات دهم رياست جمهوري در صحبتي كه با من داشت، عنوان كرده بود كه از چهار چيز عدول نخواهد كرد، ابتدا ولايت فقيه و شخص مقام معظم رهبري، اصل نظام و در نهايت از نقش امام و راه امام در حالي كه اين فرد همين چهار موضوع را هم زير پا گذاشت كه نشان از آن بود كه وي با تفكر و تعقل اين حرفها را نزده بود.
وي افزود: به لحاظ وظيفهاي كه در دوره حضورم در كابينه دولت داشتم با يكي از كانديداها جلسهاي داشتم و با او صحبت كردم و درباره برخي اطرافيانش به وي تذكراتي دادم و به او بارها گوشزد كردم كه اينها تحليل نيست بلكه خبر موثق است. به اين فرد هشدار دادم كه از خودت پرسيدهاي كه چرا برخي افراد بر خلاف خط و خطوط تو در كنارت قرار گرفتهاند و حتي اين افراد تو را هم قبول ندارند و به راحتي ديديم كه همين اطرافيان باعث سقوط اين فرد شدند. اطرافيان اين فرد بودجههاي كلاني براي موفقيت او خرج كرده بودند و تمام ستادش را احاطه كرده بودند.
"اينها افرادي بودند كه سوء شهرت داشتند و حتي در مظان برخي اتهامات نيز بودند در حالي كه گوش شنوايي از سوي اين كانديدا نبود. اطرافيان اين فرد تصميم داشتند تا در مرحله اول در صورت آنكه مشخص شد كانديداي ديگر شانس بيشتري دارد او را از ادامه كانديداتوري منصرف كند و اگر اين فرد با «كلهشقي» اين موضوع را نپذيرفت و از كانديداتوري انصراف نداد، تمام بودجهها را از كنار وي بردارند. براي اينكه او را زمين بزنند".
محسني اژه اي در ادامه به ديدار هاي هيات سه نفره قوه قضاييه با مهدي كروبي پس از تهمت "تجاوز به زندانيان" در نامهاش به هاشمي رفسنجاني پرداخت و گفت: با يكي از كانديداها كه نامهاي منتشر كرده بود، جلسه گذاشتيم و گفتيم شما در نامهات اشاره كردهاي كه يك خانمي كه از خانواده شهدا بوده، ربوده شده پس از آزار و اذيت به قتل رسانيده و در نهايت در يكي از قبور بهشت زهرا (س) دفن كردهاند. به او گفتم من به واسطه مسئوليت حاضرم به تو كمك كنم تا اين ادعا را ثابت كني ولي اگر نتواني ادعا را ثابت كني يا اينكه مشخص شد اين ادعا كذب است، آيا حاضري در پيشگاه مردم عذرخواهي كني و بگويي كه ادعايت صحت نداشته است كه اين كانديدا گفت بله حاضرم.
در جلسه دومي كه با اين فرد برگزار كرديم، به وي گفتم آيا مسائل جديدي را مورد بررسي قرار دادهاي يا خير كه او سه نكته از مواردي را كه در ادعاي اولش مطرح كرده بود، عنوان كرد و گفت، فهميدم كه اين سه مورد دروغ بوده است. به او گفتم حاضري به وعدهات عمل كني و با انجام يك مصاحبه بگويي كه اشتباه كردهاي كه اين فرد وعدهاش را زيرپا گذاشت و گفت، نه حاضر نيستم.
وزير اطلاعات دولت نهم افزود: روز بعد از انتخابات با يكي از كانديداها صحبت كردم و گفتم شما ميگويي كه در انتخابات تقلب شده است، پيش از اين در كشور داراي مسئوليت بودهاي و بارها هم در انتخابات شركت كردهاي، به نظر شما از چه راهي تقلب رخ داده است. اين كانديدا به من گفت به من اين مطلب را رساندهاند كه برخي از صندوقهاي رأيگيري دوجداره بوده و مقدار زيادي رأي در جداره دوم آن به نفع يك كانديدا بوده و سپس در زمان شمارش آرا جداره دوم شمارش شده است.
به اين فرد گفتم شما كه ميدانيد انتخابات زير نظر سه مرجع برگزار ميشود و اين ادعاي خندهداري است، اگر اين ادعا از سوي شما مطرح شود برخي تعابيري كه براي شما استفاده شده، صحت پيدا ميكند. دوم اينكه مگر چند صندوق رأي را ميتوان به اين شكل درست كرد و رأيهاي ريخته شده در آن را شمارش كرد./د
منبع: جوان آنلاين
چهارشنبه|ا|21|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 253]