تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827759181




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

قشقاوي/كامل: متكي در عراق با آمريكايي‌ها مذاكره نكرد قطع رابطه با مصر در شرايط كنوني معقول نيست اميدواريم در موعد مقرر نيروگاه بوشهر راه‌اندازي شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: قشقاوي/كامل: متكي در عراق با آمريكايي‌ها مذاكره نكرد قطع رابطه با مصر در شرايط كنوني معقول نيست اميدواريم در موعد مقرر نيروگاه بوشهر راه‌اندازي شود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي

حسن قشقاوي با بيان وجود برخي از انتظارات از دولت مصر گفت: قطع رابطه با مصر معقول نيست.

به گزارش خبرنگار سياسي خارجي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ حسن قشقاوي، سخنگوي وزارت امور خارجه‌ي كشورمان صبح سه‌شنبه در سخناني در دانشگاه شاهد كه از سوي كانون تحليل و بررسي سياسي اين دانشگاه با موضوع "عملكرد دولت در سياست خارجي و وضعيت كنوني جمهوري اسلامي در مجامع بين‌المللي" برگزار شد، درباره سرنوشت ديپلمات‌هاي ايراني ربوده شده توسط دولت رژيم صهيونيستي در لبنان گفت: احساس يك ملت پشت اين مساله قرار دارد؛ از اين رو وزارت امور خارجه كميته‌ي ويژه و دائمي براي پيگيري اين مساله به طور مستمر تشكيل داده است و سفير ايران در لبنان به ويژه مستمر اين موضوع را پيگيري مي‌كند اما آخرين خبر اين است كه در ديداري كه سفيرمان در بيروت با ميشل سليمان داشته است هم‌چنين به دنبال اظهارات منابع صهيونيستي و گروه‌هاي لبناني مثل سمير جعجع اين اميدواري به وجود آمده است كه براي اين مساله سرانجام تعيين تكليف شود تا خانواده‌هاي اين عزيزان نيز از نگراني‌هاي چندين ساله بيرون بيايند.

وي در پاسخ به سوال ديگر مبني بر اين كه كاتوزيان، نماينده‌ي مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با ايلنا اعلام كرده است كه هنري كسينجر در كنفرانس مونيخ به طرف‌ دكتر علي لاريجاني رفته است اما رييس مجلس شوراي اسلامي از سمت ديگر پايين آمده است آيا اين امتناع شيوه درستي است؟ گفت: در يك كنفرانس چند روزه ممكن است اتفاقات زيادي بيفتد؛ البته در مورد اين موضوع بنده اطلاع دقيق ندارم و آن را تاييد يا تكذيب نمي‌كنم. در عين حال در برخوردهاي ديپلماتيك و ملاقات‌ها و مهماني‌هاي مختلف و سمينارهاي مختلف ممكن است ناخودآگاه يك فرد ايراني در مواجهه با يك فرد آمريكايي قرار گيرد، اما اين به معناي ايجاد ارتباط نيست. بحث روابط ايران و آمريكا فراتر از اين مسائل است.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشورمان درباره افزايش ادعاهاي امارات متحده‌ي عربي درباره جزاير سه گانه ايراني و اين كه آيا اين مساله نشانگر ضعف دستگاه ديپلماسي نيست، تصريح كرد: نمي‌توان به صرف يك سري حرف‌هاي كلي گفت ديپلماسي ايران قوي يا ضعيف است. من معتقدم بايد برنامه‌اي مثل برنامه‌ي نود اما در چارچوب سياسي ساخته شود تا در قالب آن سياست‌هاي مستمر از جمله سياست‌خارجي ايران به بحث و بررسي دقيق گذاشته شود. معتقدم بايد در سياست خارجي وارد جزييات شويم؛ به عنوان مثال موضوع ميان ايران و امارات متحده‌ي عربي بر سر جزاير سه گانه نيست بلكه بر سر جزيره‌ي ابوموسي است آن هم يك سوءتفاهم اداري است مبني بر اين كه اين جزيره را چگونه اداره كنند.

قشقاوي ادامه داد: گاهي مطرح كردن برخي مسائل حتي در رسانه‌ها به نفع منافع ملي كشور نيست؛ اين چيزي است كه بعضا دشمنان به دنبال آن هستند تا بين كشورهاي منطقه اختلاف ايجاد كنند.

سخنگوي وزارت امور خارجه‌ در پاسخ به سوالي درباره‌ي ادامه‌ي فعاليت شيرين عبادي كه اين دانشجو فعاليت‌هاي او را عليه منافع ملي كشور خواند، گفت: اين‌ها در حوزه‌ي وزارت امور خارجه نيست و دستگاه‌هاي ديگر در اين زمينه مسووليت دارند.

او درباره پيگيري سرنوشت امام موسي صدر گفت: ما پيگير هستيم تا سرنوشت وي هر چه زودتر مشخص شود؛ برخي از مسوولان در گذشته و حال ارتباطاتي با خانواده ايشان دارند كه نشان‌دهنده‌ي وجود احساسات عاطفي است كه هرچه زودتر ما را به تعيين تكليف در اين‌باره هدايت مي‌كند. بنابراين به طور قاطع مي‌گويم كه كم كاري در اين خصوص صورت نگرفته است.

وي درباره‌ي كمك ايران به مردم غزه تصريح كرد: مردم ما به حس وظيفه‌ي ديني و انقلابي‌شان به محرومان و مستضعفان جهان كمك مي‌كنند. در مورد كمك‌هاي انساني در عرصه سياست خارجي برخي مبالغه مي‌كنند مبني بر اين كه با وجود مشكلات جوانان‌مان در كشور، چرا بايد اين كمك‌ها به كشورهاي ديگر صورت گيرد. در ابتدا بايد گفت كه ميزان و حجم اين كمك‌ها بسيار محدود است؛ هم‌چنين هر كشوري براي پيشبرد اهداف سياست خارجي‌اش مي‌تواند به سياست‌ها و كمك‌هاي توسعه‌يي به كشورهاي ديگر بپردازد. اين در حالي است كه كمك‌هاي ما در مقايسه با بسياري از كشورهاي ديگر بسيار كم است.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشورمان ادامه داد: در بحث غزه ما نمي‌توانيم به دليل محاصره كمك زيادي داشته باشيم و كشتي حامل كمك‌هاي ايران نتوانست كمك‌هايش را به طور كامل و به طور مستقيم به دست مردم غزه برساند. در عين حال كه افزايش كمك‌هاي خارجي ما در راستاي ديپلماسي عمومي مي‌تواند در جهت رفع بيكاري و افزايش صادرات باشد.

وي در پاسخ به سوال دانشجويي مبني بر اين كه سياست خارجي دولت نهم موفق‌تر بوده است يا دولت هشتم؟ گفت: آن چه در چارچوب گفت‌وگوي بين مذاهب و يا فرهنگ‌ها صورت مي‌گيرد استراتژي 30 ‌ساله‌ي جمهوري اسلامي ايران و نداي حضرت امام خميني (ره) و رهبر انقلاب اسلامي بوده است كه هرچه بيش‌تر فرهنگ‌ها و اديان‌ مختلف به يكديگر نزديك شوند و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي اين موضوع را امروز در دستور كار دارد. ما همواره اهل گفت‌وگو و تعامل هستيم. وقتي از موفقيت‌هاي 30 ساله كشور صحبت مي‌كنيم يعني تمام 30 ‌سال را مدنظر داريم؛ هرچند در اين دوران فراز و فرودهايي داشته‌ايم، اما افتخار اين دولت (نهم) اين است كه رويكردش مورد تاييد رهبر انقلاب است كه بر روي احياي شعارهاي انقلابي تاكيد دارد.

قشقاوي درباره سياست ايران در قبال كردستان عراق گفت: كردهاي ايراني قديمي‌ترين اقوام آريايي هستند با 5000 سال سابقه‌ي تمدني و بخش جدايي‌ناپذير از سرزمين ايران. البته همه‌ي اقوام ايراني هويت متشكل ايران را مي‌سازند و بايد بدانيم كه اصلي‌ترين راهبرد دشمن دامن زدن به تفرقه‌ي داخلي است. ما با كردستان عراق نيز در چارچوب روابط كلي‌مان با عراق رابطه خوبي داريم.

او درباره‌ي سوالي مبني بر رابطه ايران با مصر در حالي كه اين دولت هنوز به كمپ ديويد پايبند است را درست مي‌دانيد؟ گفت: مصر يك حوزه‌ي تمدني بزرگ است كه نمي‌توان آن را ناديده گرفت. بخشي از تاريخ اين تمدن بزرگ را امروز شما در سريال حضرت يوسف مي‌بينيد. از سويي گفت‌وگوهاي حماس هم‌اينك در قاهره صورت مي‌گيرد و ما نمي‌توانيم در چنين شرايطي صحبت از قطع روابط كنيم. در عين حال اين به معني تاييد همه عملكرد مصر در قبال مساله‌ي فلسطين نيست. ما گله‌مندي‌ها و اعتراضات خود را به سياست‌هاي مصر داشته‌ايم. در عين حال حضور معاون وزير امور خارجه‌ي مصر در مراسم گراميداشت سي‌امين سال پيروزي انقلاب اسلامي قاهره امسال حائز اهميت است.

قشقاوي گفت: فكر نمي‌كنم قطع رابطه با مصر در شرايط كنوني معقول باشد.

وي در پاسخ به سوال ديگر درباره جدايي بحرين از ايران و برخي اظهارنظرها پيرامون اين مساله تصريح كرد: ما به استقلال بحرين احترام مي‌گذاريم و هيچ داعيه‌ي ارضي در مورد اين كشور نداريم.

او گفت:‌ ما دلسوز منطقه هستيم و نگرش‌مان از روي عزت و حفظ وحدت در ميان كشورهاي همسايه است.

وي درباره‌ي اين سوال كه سياست خارجي ايران تا چه اندازه متاثر از انتخابات رياست جمهوري آمريكا است، اظهار كرد:‌ ما تحولات ايالات متحده‌ي آمريكا را رصد مي‌كنيم زيرا ديپلماسي موفق ديپلماسي است كه به محيط بين‌المللي‌اش تسلط كامل داشته باشد. ما جلسات مستمري از قبل از انتخابات آمريكا با حضور وزير امور خارجه داشتيم كه تا الان نيز اين جلسات ادامه دارد.

اين ديپلمات كشورمان درباره نامه‌ي رييس‌جمهور كشورمان به باراك اوباما تصريح كرد: برخي مي‌گويند ديپلماسي ايران ماجراجويانه است اما از طرفي بسياري از افراد و منتقدان از نامه‌ي احمدي نژاد به اوباما حمايت كردند و حتي در سطح داخلي در مجموع واكنش منفي نداشته است.

وي گفت: امروز ديپلماسي عمومي بسيار مهم است چرا كه افكار عمومي جهان را در بر مي‌گيرد. وزارت امور خارجه بايد به گونه‌اي عمل كند كه در افكار عمومي جهان از ايران چهره‌ي خشك و غيرمنطقي نشان داده نشود.

به گزارش خبرنگار ايسنا، سخنگوي وزارت امور خارجه درباره سرنوشت ريگي گفت: ما در حال مذاكره هستيم و بناست مقامات ذي‌ربط پاكستاني به دنبال سفر وزير كشور ايران به پاكستان سفري را به تهران داشته باشند. ما تمايل داريم مرز امني با پاكستان داشته باشيم البته به برخي اقدامات عملي درباره امنيت مرزها با پاكستان دست يافتيم؛ اما كافي نيست. در رايزني‌هاي‌مان اين كار را دنبال مي‌كنيم با اين حال بايد توجه داشته باشيد كه مرز دو كشور از ويژگي‌هاي قبيله‌يي‌ و قومي بودن برخوردار است و بايد وضعيت صعب‌العبور آن را كه نظارت و كنترل بر مرز را دشوار مي‌كند لحاظ كنيم.

سخنگوي وزارت امور خارجه درباره تجمع‌هاي دانشجويي در مقابل سفارت‌ كشورهاي خارجي در تهران كه به برخي اقدامات خشونت‌آميز منجر شد با تاكيد بر اين كه ما از نقش تجمعات در شكل قانونمند آن حمايت مي‌كنيم گفت: بسيج دانشجويي از عزيزان ما هستند و ما به آن‌ها احترام مي‌گذاريم؛ اما بايد بدانيم كه هر سفيري كه وارد ايران مي‌شود مهمان ماست و بايد به درستي حمايت و مراقبت شود و احترام‌شان را نگه داريم. تخريب اماكن ديپلماتيك خلاف كنوانسيون‌هاي بين‌المللي است و براساس نگاه حزب‌اللهي درست نيست. ابراز احساسات هيچ مشكلي ندارد اما بايد در چارچوب كنوانسيون‌هاي بين‌المللي باشد. بسيج دانشجويي و ديگر تشكل‌هاي دانشجويي بايد مهمان‌نوازترين تشكل دانشجويي در كشور نسبت به خارجيان باشد.

قشقاوي درباره سوال ديگر درباره‌ي سياست خارجي ايران در فلسطين و حضور در خاورميانه گفت:‌ برخي از صاحب‌نظران و سياستمداران غربي مي‌گويند چرا ايران از موضوع فلسطين بيرون نمي‌رود؟ اما سوال ما اين است كه چرا آمريكا و غربي‌ها آن قدر به خاورميانه و مساله‌ي فلسطين و اسراييل علاقمندند؟ و به صورت يك‌جانبه و افراطي در سياست‌هاي اين منطقه دخالت مي‌كنند؟ چگونه است كه آن‌ها اولويت سياست خارجي‌شان را خاورميانه قرار دادند اما به ما مي‌گويند به مساله خاورميانه نپردازيد. حوزه‌ي خاورميانه حوزه‌ي امنيت ملي و منافع ملي ماست.

او درباره‌ي سهم ايران در خزر و سرانجام سرنوشت اين مساله افزود: ما معتقديم بهترين مدل اجماع كشورها بر سر استفاده از منابع است كه همان مدل استفاده‌ي يك پنجم مي‌شود و در حال حاضر مشغول مذاكره در اين‌باره هستيم و مذاكرات ادامه دارد؛ اما سهم ما از درياچه‌ي خزر بالاتر از آن چيزي است كه در زمان شاه ناچارا و به صورت غيرواقعي بر آن اعمال حاكميت مي‌شد. ما بر حق‌مان تاكيد داريم و به آن را به دست خواهيم آورد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، قشقاوي با بيان اين كه سياست خارجي ايران مصداق كوهنوردي و بالا رفتن از كوه براي رسيدن و فتح قله‌هاست افزود: تلاش ايران با عرق ريختن‌ها و هزينه ‌دادن براي فتح قله است و اين نشانه‌ي ضعف ايران نيست.

وي در پاسخ به سوالي ديگر مبني بر اين كه چرا در سال‌هاي اخير روابط ايران با كشورهاي حاشيه‌ي خليج فارس تيره شده است؟ گفت: چنين تحليلي درست نيست چراكه رييس‌جمهور به اجلاس دوحه رفت و پيشنهاد 10 بندي را در آن جا ارائه كرد. در حال حاضر اين بيانيه كه چارچوب‌هاي اقتصادي منسجمي دارد پيگيري مي‌شود. قبول دارم فراز و فرودهايي وجود دارد اما بخشي از اين مباحث القائات بيرون از منطقه در جهت اجراي پروژه ايران‌هراسي در منطقه است. گاهي در بحث‌هاي رسانه‌يي مقالات عليه روابط ايران و كشورهاي منطقه نوشته مي‌شود كه جاي نگراني نيست.

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال دانشجوي ديگر مبني بر اين كه سياست خارجي ايران در قبال دولت اوباما بوي سازش و انفعال مي‌دهد، با اشاره به موضع‌گيري‌هاي رسمي‌اش در جلسات هفتگي وزارت امور خارجه گفت:‌ ما مسايل‌مان را در چارچوب احترام متقابل و برخورد عادلانه با آمريكا قرار داده‌ايم البته در چارچوب‌هاي رسمي و غيررسمي مجموعه‌ي نظام به بررسي و ارزيابي در اين رابطه پرداخته و نظرات مختلف ارائه مي‌شود. سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشورمان در پاسخ به سوالي مبني بر اين كه مي‌توان به استراتژي تغيير اوباما اميدوار بود و از آن انتظار تغيير بنيادي داشت، گفت: ما هيچ موضعي نداريم تا زماني كه سياست خارجي آمريكا به طول كامل خود را در عمل نشان ندهد بعد متناسب با واقعيت‌ها ارزيابي و تصميم‌هاي خود را اعلام خواهيم كرد.

قشقاوي در پاسخ به سوال دانشجوي ديگر مبني بر اين كه دستاورد اجلاس سران كشورهاي حوزه‌ي درياي خزر در تهران چه بود؟ و سرانجام سهم ايران از خزر چقدر است؟ گفت: بيانيه‌اي در اجلاس تهران صادر شد كه حائز اهميت است در عين حال كه نفس برگزاري اين اجلاس در تهران بسيار حائز اهميت بود و در بحث خزر موضوع بر سر اين دولت يا آن دولت نيست؛ بلكه پروسه‌اي است كه ادامه دارد و ان‌شاءالله به نتايج خوبي دست خواهيم يافت. حسن كار دولت نهم اين بود كه موفق شد اجلاس سران كشورهاي حاشيه‌ي درياي خزر در تهران تشكيل دهد و ما منتظر اجلاس بعدي در باكو هستيم.

سخنگوي وزارت امور خارجه‌ي كشورمان درباره خروج نيروهاي آمريكايي از عراق با توجه به سياست خارجي دولت اوباما گفت: يكي از شعارهاي اوباما اين بود كه نيروهاي خود را از عراق خارج مي‌كند و بر نيروهايش در افغانستان اضافه مي‌كند. البته انعقاد توافق‌نامه‌ي خروج نيروهاي آمريكايي با دولت عراق در زمان دولت بوش انجام شد و شاهد بوديم در حوزه‌هايي به تدريج اين خروج در حال انجام است كه عمدتا شهرهاي بزرگ را اين خروج شامل مي‌شود.

وي گفت: بنابراين آن چه دولتمردان عراقي در مذاكرات با ما عنوان مي‌كنند اين است كه روند خروج نيروهاي آمريكايي در حال انجام است.

قشقاوي ادامه داد: از آن جا كه رفراندوم در عراق در پيش است اين روند بعد از شش ماه مهم است كه چگونه انجام شود چرا كه بايد مردم عراق درباره‌ي اين مساله ملي خود نظر دهند.

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال ايسنا، درباره‌ي برخي اخبار مبني بر مذاكرات ايران و مقامات آمريكايي در عراق در سفر اخير وزير امور خارجه به بغداد اين اخبار را رد كرد.

او هم‌چنين در پاسخ به سوال ديگر ايسنا مبني بر اين كه آيا بر اساس آن چه كه مقامات روسي گفته‌اند تا پايان سال جاري شاهد آغاز عمليات فني در نيروگاه بوشهر خواهيم بود؟ اظهار كرد: بر اساس آن چه مقامات روسي اعلام كردند روند كار در بوشهر بر اساس جدول زمان‌بندي در حال انجام است.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشورمان ادامه داد: ما فكر نمي‌كنيم مانع خاصي بر سر راه‌اندازي نيروگاه بوشهر وجود داشته باشد. بحث‌هاي فني با همكاري طرف ايراني در حال پيشرفت است و اميدواريم در موعد مقرر انتظار ملي ايراني‌ها يعني راه‌اندازي نيروگاه بوشهر به بهره‌برداري برسد و محصول آن در اختيار مردم كشورمان قرار گيرد.

قشقاوي در پاسخ به سوال ديگر ايسنا، مبني بر اين كه ارزيابي‌تان از سفر وزير امور خارجه‌ي دولت جديد آمريكا به آسيا و اعلام اين مطلب كه ايران و كره‌ي شمالي در دستور كار اين سفر قرار ندارند، چيست؟ تصريح كرد: موضع خاصي در اين خصوص ندارم چون مربوط به سياست خارجي آمريكاست؛ اما آن چه در رسانه‌ها با توجه به آغاز سفر وي از آسياي دور مطرح شده است، برخي مطرح كرده‌اند اين مساله نشان‌دهنده‌ي اولويت سياست‌خارجي آمريكا در اين منطقه است؛ در حالي كه قبلا سفرهاي آن‌ها از خاورميانه آغاز مي‌شد. در عين حال اين مساله گمانه رسانه‌يي است و ما در موضع رسمي موضع خاصي در اين خصوص نداريم.

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال ايسنا، درباره‌ي برخي اخبار مبني بر مذاكرات ايران و مقامات آمريكايي در عراق در سفر اخير وزير امور خارجه به بغداد اين اخبار را رد كرد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، قشقاوي در خصوص خروج نيروهاي آمريكايي از عراق با توجه به سياست خارجي دولت اوباما گفت: يكي از شعارهاي اوباما اين بود كه نيروهاي خود را از عراق خارج مي‌كند و بر نيروهايش در افغانستان اضافه مي‌كند. البته انعقاد توافق‌نامه‌ي خروج نيروهاي آمريكايي با دولت عراق در زمان دولت بوش انجام شد و شاهد بوديم در حوزه‌هايي به تدريج اين خروج در حال انجام است كه عمدتا شهرهاي بزرگ را اين خروج شامل مي‌شود.

وي گفت: بنابراين آنچه دولتمردان عراقي در مذاكرات با ما عنوان مي‌كنند اين است كه روند خروج نيروهاي آمريكايي در حال انجام است.

قشقاوي ادامه داد: از آنجا كه رفراندوم در عراق در پيش است اين روند بعد از شش ماه مهم است كه چگونه انجام شود؛ چرا كه بايد مردم عراق در باره‌ي اين مساله نظر دهند.

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال ايسنا، درباره‌ي برخي اخبار مبني بر مذاكرات ايران و مقامات آمريكايي در عراق در سفر اخير وزير امور خارجه به بغداد اين اخبار را رد كرد.

وي همچنين در پاسخ به سوال ديگر ايسنا مبني بر اينكه آيا تا پايان سال جاري شاهد آغاز عمليات فني در نيروگاه بوشهر طبق آنكه مقامات روسي گفته‌اند خواهيم بود اظهار داشت: طبق آنچه مقامات روسي اعلام كردند روند كار در بوشهر طبق جدول زمان‌بندي در حال انجام است.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي ادامه داد: ما فكر نمي‌كنيم مانع خاصي بر سر راه‌اندازي نيروگاه بوشهر وجود داشته باشد. بحث‌هاي فني با همكاري طرف ايراني در حال پيشرفت است و اميدواريم در موعد مقرر انتظار ملي ايراني‌ها يعني راه‌اندازي نيروگاه بوشهر به بهره‌بردداري برسد و محصول آن در اختيار مردم كشورمان قرار گيرد.

قشقاوي در پاسخ به سوال ديگر ايسنا، مبني بر اينكه ارزيابي‌تان از سفر وزير امور خارجه‌ي دولت جديد آمريكا به آسيا و اعلام اين مطلب از پيش مبني بر اينكه ايران و كره‌ي شمالي در دستور كار اين سفر قرار ندارند تصريح كرد: موضع خاصي در اين خصوص ندارم؛ چون مربوط به سياست خارجي آمريكاست، اما آنچه در رسانه‌ها با توجه به آغاز سفر ايشان از آسياي دور مطرح شده است به نظر مي‌آيد اين مساله نشان‌دهنده‌ي اولويت سياست‌خارجي آمريكا در اين منطقه باشد؛ در حالي كه قبلا سفرهاي آنها از خاورميانه آغاز مي‌شد. در عين حال اين مساله در سطح رسانه‌ها مطرح شده است، اما در موضع رسمي چيزي تحت اين عنوان ما نديده‌ايم.

انتهاي پيام

جمعه|ا|2|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 219]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن