واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دبيركل انجمن اسلامي معلمان ايران:امر به معروف دستگاههاي حاكم جز در قالب تشكلهاي سياسي فرهنگي امكانپذير نيست
خبرگزاري فارس: دبيركل انجمن اسلامي معلمان ايران گفت: امر به معروف و نهي از منكر دستگاههاي حاكم، جز در قالب تشكلهاي سياسي و فرهنگي امكانپذير نيست.
مرتضي كتيرائي، دبيركل انجمن اسلامي معلمان ايران، صبح امروز در دومين كنگره سراسري انجمن اسلامي ايران، اظهار داشت: انجمن اسلامي معلمان ايران در اواسط دهه پنجاه براساس خواست بخش عظيمي از فرهنگيان متعهد و انقلابي آن دوره شكل اوليه خود را پايهگذاري نمود، كه در اين رابطه لازم است يادي از موسسين گرانقدر، و شهيدان بزرگوار دكتر بهشتي، رجائي، باهنر، شرافت و سليمي جهرمي نمائيم.
وي افزود: انجمن اسلامي معلمان ايران در دي ماه سال 81 اولين كنگره رسمي و قانوني خود را با حضور اعضاي شوراي هماهنگي و اجراي استانهاي سراسر كشور و با پيام خاتمي، رئيس جمهور وقت، افتتاح شد.
كتيرائي تصريح كرد: هم اكنون اين انجمن در 27 استان و حدود 400 شهرستان اعضاي فعال و خوشنامي از فرهنگيان را سازماندهي نموده است.
وي با اشاره به اهداف كلي انجمن اسلامي معلمان ايران تاكيد كرد: تلاش براي رشد فرهنگي و سياسي معلمان در جهت بهبود روشها، فرايند و ساختار نظام آموزش و پرورش كشور ضمن بهرهگيري از دستاوردهاي نوين جهاني، و اعلام مواضع در كليه مسائل سياسي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي كشور از اهداف كلي انجمن اسلامي معلمان ايران است.
كتيرائي افزود: براستي در دنياي امروز مگر امر به معروف و نهي از منكر دستگاههاي حاكم، جز در قالب تشكلهاي سياسي و فرهنگي امكانپذير است؟ آيا در مقابل جامعه استبدادي و بدوي، بديلي جز جامعه مدني اعم از ديني يا غير ديني ميتوان دانست.
وي اظهار داشت: چگونه است معلمان نجيب و فرهيخته كه هم در پيروزي انقلاب و هم در دفاع مقدس در صفوف اول مبارزه بودهاند بايد براي احقاق حقوق خود تحقير و برخورد فيزيكي، زندان، دادگاه و اخراج را تجربه كنند؟ چرا بايد يك معلم به دليل پخش اعلاميه تشكل قانوني خود مورد توبيخ و مجازات قرار گيرد؟
دبيركل انجمن اسلامي معلمان ايران با اشاره به مشكلات موجود در آموزش و پرورش، تصريح كرد: عدم تصويب فلسفه آموزش و پرورش، نابرابري مدارس از نظر سطح آموزش، عدم توجه كافي و علمي مديران عالي نظام به نقش، اهميت و جايگاه آموزش و پرورش و وجود مراكز متعدد تصميمگيري از مشكلات موجود در اين سازمان است.
وي در ادامه بيان مشكلات آموزش و پرورش، يادآور شد: عدم ثبات و ناهماهنگي در شيوههاي اجرايي و سياستها، عدم بهرهوري كامل از پيشرفتهاي علم و فناوري جهاني، دخالتهاي سياسي در آموزش و پرورش، نگراني خانوادهها از كاركرد تربيتي مدارس، عدم سازماندهي صحيح نيروي انساني و پائين بودن سهم آموزش و پرورش در GDP كشور (توليد ناخالص داخلي) از ديگر مشكلات آموزش و پرورش است.
مرتضي كتيرائي افزود: انجمن وظيفه خود ميداند كه ضمن بيان چالشها و مسائل نظام آموزش و پرورش كشور با بهرهگيري از آموزههاي اصيل اسلامي و دستاوردهاي نوين جهاني در صدد بهبود آن باشد.
وي تاكيدكرد: ارتقاي جايگاه و منزلت اجتماعي معلم مهمترين هدفي است كه همه سياستگذاران و مسئولين آموزش و پرورش لازم است پيگيري نمايند.
دبير كل انجمن اسلامي معلمان در پايان با اشاره به جايگاه و منزلت اجتماعي معلم، تصريح كرد: اصلاح و بهينهسازي سيستم جذب و نگهداشت نيروي اسلامي، اصلاح آموزشهاي ضمن خدمت و ادامه تحصيل فرهنگيان با تاكيد بر افزايش مهارتهاي حرفهاي و توانمنديهاي علمي، تامين خدمات رفاهي و اجتماعي معلمان در زمينههاي مسكن، بيمه و درمان، رفع تبعيض، تدوين، تصويب و اجراي عادلانه مؤثر در زمينه نظام پرداخت هماهنگ دستمزدها، از پيشنهادات انجمن براي رشد سياسي- فرهنگي معلمان است.
انتهاي پيام/
جمعه|ا|2|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]