تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روز قيامت محبوب‏ترين آدميان نزد خداوند فرمان‏برترينِ آنها از او است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820071919




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به بهانه واگذاري نخستين سيم‌كارت‌هاي نسل سوم; ايرانيان خوشحال باشند يا ناراحت؟


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: به بهانه واگذاري نخستين سيم‌كارت‌هاي نسل سوم; ايرانيان خوشحال باشند يا ناراحت؟
با اهداي نخستين سيم‌كارت به خانواده شهيد وارسته در كرج، سيم‌كارت‌هاي اپراتور سوم فعاليت خود را آغاز كرد. خدمات سيم‌كارت‌هاي اپراتور سوم، شامل پيامك‌هاي تصويري و صوتي، اينترنت پرسرعت تا پهناي باند 2 مگابايت و ارتباط تصويري است.

به گزارش «تابناك»، مدير عامل سازمان تأمين اجتماعي و سرمايه‌گذار اپراتور سوم گفت: واگذاري سيم‌كارت‌هاي رايتل در گام نخست در استان البرز توزيع مي‌شود.

بنا بر اين گزارش، نرخ مكالمه با اين سيم‌كارت‌ها براي هر دقيقه ۵۵۵ ريال در اين شبكه و ۶۲۵ ريال براي ارتباط با ديگر شبكه‌ها خواهد بود. همچنين نرخ تماس تصويري با اين اپراتور ۱۴۹۵ ريال، نرخ سرويس پيام چند رسانه‌اي MMS براي ۳۰۰ كيلوبيت ۴۰۰ ريال و سرعت دسترسي به اينترنت اين اپراتور براي كاربران خانگي، ۱۲8 كيلوبيت بر ثانيه و براي اشخاص حقوقي ۳ مگابيت بر ثانيه قابل استفاده خواهد بود.

مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي با بيان اينكه عمليات راه‌اندازي شبكه نسل سوم با شهرستان كرج آغاز شده است، تأكيد كرد: آمادگي آن را داريم كه هر شهري اعلام آمادگي خود را بر پايه فضايي كه براي نصب آنتن در اختيار ما مي‌‌گذارد، اين شبكه را راه‌اندازي كنيم و تا پايان سال، شبكه شهر تهران نيز تحت پوشش نسل سوم موبايل قرار مي‌گيرد.

سرعت به‌كار‌گيري فن‌آوري‌هاي جديد مخابراتي كه ‌مي‌توانند نقش پررنگي در توسعه علمي و اقتصادي هر كشوري داشته باشند، به معناي واقعي كلمه نااميد كننده است. همه مي‌دانيم كه سخن گفتن از خدمات شبكه‌هاي ارتباطي در ايران، پاشيدن نمك بر زخم است، اما كمي سخن گفتن درباره تاريخچه استفاده از نسل‌هاي فن‌آوري موبايل در سطح جهاني، مي‌تواند آگاهي‌بخش باشد.

شبكه نسل سوم چيست و بقيه دنيا چه كرده‌اند؟

نسل سوم، نسلي از استانداردهاي مخابرات بي‌سيم است كه از طريق آن بايد خدمات مكالمه تلفني، دسترسي به اينترنت، مكالمه ويدئويي و تلويزيون همراه ارايه شود.

بنا بر استاندارد IMT-2000، كمترين سرعت لازم براي يك شبكه نسل سوم، 200 كيلوبيت بر ثانيه است؛ هر چند كه اكنون سرعت‌هاي بسيار بيشتري در اختيار مشتركان قرار مي‌گيرد. آخرين نسخه‌هاي فن‌آوري نسل سه، عملا سرعت 28 مگابيت بر ثانيه را فراهم مي‌كند. با توجه به آن چه گفته شد، وعده آقاي حافظي كمترين‌هاي مورد نياز براي يك شبكه نسل 3 را نيز فراهم نمي‌كند.

كشورهاي ديگر در چه سالي صاحب شبكه نسل 3 شدند؟

نخستين شبكه‌هاي نسل 3 غيرتجاري در سال‌هاي 2001 و 2002 در كشورهاي پيشرفته ايجاد شدند. تا ژوئن سال 2007، از ميان سه ميليارد مشترك تلفن همراه، با فرض سختگيرانه‌ترين استانداردها هم، دست‌كم دويست ميليون نفر مشترك شبكه‌هاي نسل 3 بوده‌اند. تا ژوئن 2007، ضريب نفوذ تلفن همراه نسل سوم، در ژاپن و كره جنوبي 70 درصد، براي ايتاليا 33 درصد و براي انگليس، اتريش، استراليا و سنگاپور 20 درصد بوده است.

اين هم وضعيت چند منطقه و كشور ديگر جهان:

آفريقا:
نخستين مكالمه ويدئويي آفريقا، در سال 2004 در ژوهانسبورگ بود و در همين سال نخستين شبكه نسل به راه افتاد. نخستين شبكه‌هاي نسل سوم، در مراكش در سال 2006، در كنيا و تانزانيا در سال 2007، در مصر در سال 2008 و در بخشي از سومالي از سال 2011 آغاز به كار كردند.

پاكستان:
PTCL كه بزرگترين اپراتور تلفن همراه در اين كشور است، از اواسط سال 2008 شبكه نسل سوم خود را در 105 شهر پاكستان فعال كرد. يكي از اپراتورهاي تلفن همراه در اين كشور، خدمات با حداكثر سرعت 9.3 مگابيت بر ثانيه ارائه مي‌كند.

كره شمالي:
در سال 2008، با مشاركت شركتي مصري يك شبكه نسل سوم به نام Koryolink در كره شمالي آغاز به كار كرده كه تا ماه مي ‌سال 2010 داراي بيش از 125 هزار مشترك بوده است.

خاورميانه:
نخستين شبكه‌هاي نسل سه در عراق در سال 2007، در تركيه در سال 2009، در سوريه در 2010 و در لبنان در سال 2011 ايجاد شده‌اند.

پيشرفته‌ترها:
نسل بعدي يعني نسل چهارم تلفن همراه در سال 2009 در سوئد و نروژ به راه افتاده است. شبكه نسل چهارم، بايد بتواند همه خدمات مبتني بر IP را براي لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌هاي همراه فراهم كند. چنين شبكه‌اي بايد براي كاربراني كه با سرعت زياد تحرك دارند، (افراد درون خودرو و قطار) ارتباط با سرعت 100 مگابيت بر ثانيه و براي افراد ساكن و يا پياده ارتباط با سرعت يك گيگابيت بر ثانيه فراهم كند.

لينك ثابت || اضافه شده توسط آرش كريم بيگي|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلي || آرش كريم بيگي

| More

براي عضويت در خبرنامه روزانه ايستنا؛ نشاني پست الكترونيكي خود را در فرم زير وارد نماييد. پس از آن به صورت خودكار ايميلي به نشاني شما ارسال ميشود، براي تكميل عضويت خود و تاييد صحت نشاني پست الكترونيك وارد شده، مي بايست بر روي لينكي كه در اين ايميل برايتان ارسال شده كليك نماييد. پس از آن پيامي مبني بر تكميل عضويت شما در خبرنامه روزانه ايستنا نمايش داده ميشود.

ictna/BHwZen_US

ثبت نام

سه|ا|شنبه|ا|20|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن