واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده ولي فقيه در كردستان:
خبرگزاري فارس: نماينده ولي فقيه در استان كردستان هدف اصلي دشمنان را كمرنگ كردن ارزشهاي ديني و اسلامي دانست و گفت: دشمنان با هدف قرار دادن ارزشهاي ديني درصدد تضعيف بنيان خانواده هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج حجتالاسلام سيد محمد حسيني شاهرودي ظهر امروز در جلسه جمعيت بانوان فرهيخته و فعال عرصه فرهنگ ديني استان كردستان اظهارداشت: امروز رسالت و وظيفه نخبگان به ويژه بانوان عرصه فرهنگ ديني سنگينتر از گذشته است و بايد در اين راستا نهايت تلاش خود را بهكار گيرند.
وي تلاش براي مقابله با توطئههاي شوم دشمنان را ضروري خواند و افزود: بانوان در اين راستا بايد با هوشياري و آگاهي هر چه بيشتر قدم بردارند.
وي با اشاره به اينكه بانوان فرهيخته استان كردستان جزو برگزيدگان جامعه هستند، خطاب به آنها بيان داشت: شما بانوان بايد دست افرادي را كه متوجه ارزشها نيستند، بگيريد و با راهنمايي و ارشاد آنها ارزشها را به انها ياداوري و گوشزد كنيد.
نماينده ولي فقيه در استان كردستان ادامه داد: خداوند قرآن كريم، پيامبران و امامان اهل بيت را براي بشريت فرستاد تا انسانها با عمل كردن به فرامين آنها و الگوگيري از اين بزرگان مسير ترقي، رشد و بالندگي خود را بيابند و به سعادت و كمال دست يابند.
حجتالاسلام شاهرودي اضافه كرد: عبادت و بندگي خداوند سبحان موجب تقويت و استحكام بنيان خانوادهها ميشود و انسانهايي كه خود را به خدا نزديك كنند به آرامش قلبي دست مييابند.
وي آرامش را از عوامل اساسي در رشد و تعالي انسان برشمرد و گفت: آرامش به انسان اجازه ميدهد كه بهتر بينديشد و بيشتر تفكر كند.
وي با اشاره به اينكه عقل انسان را به سوي خداوند متعال هدايت ميكند، گفت: بايد درست فكر كنيم و با برنامهريزي درست به درك ارزشهاي ديني و اسلامي برسيم.
نماينده ولي فقيه در استان كردستان همچنين به نگاه اسلام به زن و خانواده پرداخت و بيان داشت: كسانيكه اهل دنيا باشند و ديد افقشان كوتاه باشد با محدوديتهاي زيادي در زندگي روبرو ميشوند.
حجتالاسلام شاهرودي افزود: جنس زن و مرد براي كامل شدن انسان است و نبايد نگاهي ابزاري و ديدي نادرست را نسبت به زنان جامعه داشته باشيم.
وي با اشاره به اينكه فرهنگ غلط غربي زن را به عنوان ابزار در جامعه خود ميشناسد، اضافه كرد: فرهنگ ديني و اسلامي ما به زن جايگاه و منزلت بخشيده و بانواني همچون حضرت زينب(س) را به عنوان الگو و سرمشق براي زنان جامعه معرفي كرده است.
وي در پايان خاطرنشان كرد: انسانهايي كه معتقد به فرهنگي ديني هستند براي خود و فرهنگ ديني خود ارزش قائلند و اجازه دخالت بيگانگان را در جامعه ديني و اسلامي خود نخواهند داد.
مديركل تبليغات اسلامي استان كردستان نيز در ابتداي اين جلسه به ارائه گزارشي از فعاليتهاي جمعيت بانوان فرهيخته استان كردستان پرداخت و گفت: اين جمعيت يكي از طرحهاي ملي است كه به فرموده مقام معظم رهبري در كشور شكل گرفته و از سال 1388 نيز در استان كردستان كار خود را آغاز كرد.
حجتالاسلام مسعود صفيياري با اشاره به اينكه هماكنون 30 نفر از بانوان استان عضو اين جمعيت هستند، تصريح كرد: براساس اساسنامه اين جمعيت بايد بين 25 تا 50 نفر عضو اين جمعيت باشند.
وي گفت: اداره كل تبليغات اسلامي كردستان تاكنون موفق به شناسايي30 بانوي فرهيخته و فعال در استان كردستان شده است.
وي اضافه كرد: اين جمعيت تاكنون 17 جلسه در استان تشكيل داده و 82 مصوبه را نيز به تصويب رسانده است.
مديركل تبليغات اسلامي كردستان اضافه كرد: هدف از تشكيل اين جمعيت تقويت و گسترش فعاليتهاي ديني و فرهنگي در جامعه است.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري كردستان نيز در اين جلسه بيان داشت: ادارات فرهنگي كردستان به ويژه اداره كل تبليغات اسلامي كردستان با تشكيل جمعيت بانوان فرهيخته استان به خوبي توانسته در راستاي تقويت ارزشهاي ديني و گسترش آن در جامعه گام بردارد.
سهيلا نصرصادقي اضافه كرد: تلاش گستردهاي براي تقويت بنيان خانواده و تعميق باورهاي ديني در استان در حال انجام است كه نيازمند همراهي و همكاري دستگاههاي فرهنگي است.
در اين جلسه تعدادي از بانوان فرهيخته استان كردستان نيز به ارائه پيشنهاداتي در خصوص فعاليتهاي فرهنگي پرداختند و خواستار ارتقاي فعاليتهاي فرهنگي و قرآني در استان شدند.
انتهاي پيام/غ10
دوشنبه|ا|19|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 206]