واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آيتالله نوريهمداني:
خبرگزاري فارس: يكي از مراجع تقليد در قم گفت: مردم بايد با بصيرت و بينايي در انتخابات گام بردارند تا فتنهگران فرصت جولان پيدا نكند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، آيتالله حسين نوريهمداني ظهر امروز در ديدار مديران سازمان عقيدتي سياسي شركتكننده در دوره بصيرت اظهار كرد: 9 و 19 دي در تاريخ انقلاب از جايگاه بلندي برخوردار بوده و نقشآفرين و تاثيرگذار است.
وي خاطرنشان كرد: نهم دي مربوط به فتنه 88 بوده و در برابر فتنهگران افراد آگاه، با بصيرت و با ايمان براي پاسخگويي و از بين بردن فتنه قيام كردند و 9 دي را آفريدند.
اين مرجع تقليد با اشاره به يومالله 19 دي گفت: 19 دي در سال 56 به وقوع پيوست و اين درس را داشت كه در هر زماني فتنه به وجود آيد بايد بيدار باشيم زيرا استكبار، صهيونيسم و دشمنان اسلام به دنبال اين هستند كه فتنه آفريني كنند.
وي با اشاره به تعريف فتنه بر اساس فرمايش امير مومنان در خطبه 50 نهجالبلاغه بيان داشت: كساني كه فتنه ايجاد ميكنند مقداري حق و باطل را با يكديگر مخلوط كرده و فتنه را به وجود ميآورند.
آيتالله نوريهمداني خاطرنشان كرد: افراد بابصيرت در برابر فتنه گول نميخورند و راه خود را تشخيص ميدهند ولي افراد بيبصيرت فريب ميخورند.
وي با بيان اينكه تنها رهبري ميتواند چشم فتنه را كور و براي مردم حق و باطل را روشن كند، عنوان داشت: مردم عادي گرفتار فتنهها ميشوند و امام علي(ع) در جريان جنگ جمل فرمود اين من بودم كه چشم فتنه را كور كردم.
استاد حوزه علميه قم خاطرنشان كرد: فتنهاي كه در سال 88 به وجود آمد، هنوز برخي دنبال آن را ميگيرند و به افرادي مانند شما نياز است تا در برابر فتنه بتوانيم بايستيم.
وي با اشاره به جريان انتخابات گفت: مردم بايد با بصيرت و بينايي در انتخابات گام بردارند تا فتنه فرصت جولان پيدا نكند.
آيتالله نوريهمداني با بيان اينكه اسلام نظام سلطنت را نميپسندد، گفت: بنياميه، بني عباس، سلجوقيان، غزنويان، صفويه، افشاريه، زنديه، قاجاريه و پهلوي داراي نظام سلطنتي بودند كه حكومتهايي خلاف شرع و باطل بودند.
وي با بيان اينكه اسلام اجازه نميدهد عدهاي كاخنشين لذت ببرند و مردم در فقر باشند، عنوان داشت: رهبر مسلمانان فردي است كه مانند پيامبر اكرم(ص) و ائمه اطهار(ع) در كنار مردم زندگي سادهاي دارد.
اين مرجع تقليد خاطرنشان كرد: اكنون در ايران ميليونها انسان عاشق جهاد و شهادت وجود دارد كه اين ويژگي از بركت انقلاب است.
وي با اشاره به لايحه كاپيتولاسيون گفت: اين لايحه در سال 40 در مجلس به تصويب رسيد و امام خميني(ره) در 13 آبان 43 در برابر اين لايحه قيام كردند و طي آن به نجف تبعيد شدند.
آيتالله نوريهمداني يادآور شد: رژيم پهلوي براي سنجش ميزان علاقه مردم نسبت به امام خميني(ره)، مقالهاي در تاريخ 17 دي سال 56 عليه امام منتشر كرد.
وي تصريح كرد: مردم با انتشار اين مقاله براي بيان اعتراض خود راهپيمايي را به راه انداختند تا حكومت بداند مردم امام خميني(ره) را فراموش نكردند.
استاد حوزه علميه قم ادامه داد: عدالت، صداقت، دوستي و حمايت از مستضعفان هدف امام خميني(ره) بود و مردم با شعار استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي به استقبال گلولهها ميرفتند.
وي خاطرنشان كرد: مردم در انقلاب حركتي كردند كه تاريخ بار ديگر زنده شد و توانستند حكومت و نظام ولايي را رهبري كنند.
آيتالله نوريهمداني با اشاره به حركت انقلابي مردم بيان داشت: حركت مردم از جنبه اخلاص الهي برخوردار بود و سبب شكلگيري حركت در مصر، يمن، تونس و بحرين شد و اكنون از مرزهاي كشورهاي اسلامي گذشته و به جنبش وال استريت رسيده و اين قدرت را به آنها بخشيده تا در برابر سلطهگران بايستند.
وي با خطاب قرار دادن مديران سازمان عقيدتي و سياسي گفت: مردم عقيده و ايمان را از شما ميگيرند و از كار شما ميخواهند فرهنگ انقلاب را بياموزند بنابراين عمل و فكر شما تاثيرگذار است.
اين مرجع تقليد به اهميت وصيتنامه امام خميني(ره) اشاره كرد و افزود: وصيتنامه امام خميني(ره) حاصل تجربههاي فراوان ايشان است بنابراين لازم است اين وصيتنامه مورد مطالعه قرار گرفته و نكات و آموزههاي آن حفظ و نگهداري شود.
وي يادآور شد: نظام اسلامي اكنون برقرار شده و اكنون اين نظام به وجود آيتالله خامنهاي پابرجاست و وظيفه ما حمايت و نگهداري از اين نظام است چرا كه عزت و عظمت ما از اين انقلاب است.
انتهاي پيام/و۱۰
دوشنبه|ا|19|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]