واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در گفتوگو با فارس عنوان شد
خبرگزاري فارس: رئيس انجمن موسيقي استان هرمزگان با اشاره به اينكه اين استان به دليل همجواري با خليج فارس ميتواند برنامههاي موسيقي را در سطح داخلي و خارجي اجرا كند، گفت: استان هرمزگان آمادگي لازم براي برگزاري جشنواره موسيقي نواحي را دارد.

«كيانوش جهانبخش» رئيس انجمن موسيقي استان هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار موسيقي باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: موسيقي استان هرمزگان با فعاليت در زمينه «موسيقي نواحي» توانسته است تاكنون هر ساله در جشنواره موسيقي نواحي شركت كرده و موفقيتهايي را هم به دست آورد.
* استان هرمزگان آمادگي برگزاري جشنواره موسيقي نواحي را دارد
وي در ادامه افزود: با داشتن فضاهاي زياد و بسترهاي آماده در موسيقي نواحي استان هرمزگان تلاش كرديم تا ميزباني اين جشنواره هنري را بگيريم چرا كه ميتوانستيم با فراخوان گسترده در سطح استاني و كشوري نتايج خوبي در اين جشنواره به دست آوريم اما متأسفانه اين فرصت از دست رفت و اميدوارم پس از برگزاري اين جشنواره در استان كرمان با درخواست ما در اين زمينه موافقت شود.
رئيس انجمن موسيقي هرمزگان تصريح كرد: استان هرمزگان به دليل همجواري با خليج فارس ميتواند، اجراي چند منظور موسيقي در سطح داخلي و خارجي داشته باشد، اما در سالهاي اخير با نبود حمايت كافي اين فرصت از ما گرفته شده است.
جهانبخش با اشاره به اينكه موسيقي پاپ در هرمزگان همهگير شده است، يادآور شد: با فعاليت موسيقي نواحي و پاپ در استان هرمزگان ميتوان با يك فراخوان ساده بيش از 30 گروه شهرستاني را در اين استان شركت داد، چرا كه شاهد بروز استعدادهاي فراواني در اين استان هستيم.
وي با بيان اينكه جشنواره موسيقي محلي براي نخستين بار در سطح شهرستانهاي استان هرمزگان برگزار شده است، خاطرنشان كرد: خوشبختانه با برگزاري جشنواره موسيقي محلي و راه يافتن دو گروه از هر شهرستان شاهد برگزاري جشنواره استاني خوبي در اين زمينه بوديم.
جهانبخش با بيان اينكه عود، ساز اصلي موسيقي استان هرمزگان است، گفت: جشنواره سازهاي موسيقي استان هرمزگان و ايران براي نخستينبار در هرمزگان برگزار شد كه شاهد حضور هنرمندان اين عرصه همچون استاد مسعود شعار، شهرداد روحاني و مسعود انتظامي بوديم.
* با داشتن جوانان مستعد، مدرسه و پژوهشكده موسيقي در هرمزگان وجود ندارد
رئيس انجمن موسيقي استان هرمزگان افزود: انجمن موسيقي اين استان در نظر دارد با دعوت از بزرگان موسيقي بخش آموزش را در اين زمينه جدي بگيرد و به دنبال رشد كيفي سطح موسيقي در اين استان باشد، چرا كه مدرسه و پژوهشكده موسيقي در اين استان وجود ندارد و با داشتن استعدادهاي زياد در زمينه موسيقي اين وظيفه ما است كه اين استعدادها را شكوفا سازيم.
جهانبخش يادآور شد: جشنواره عودنوازان خليج فارس، جشنواره موسيقي محلي و آييني يادواره حماسه مقاومت و برگزاري نخستين جشنواره فليبك كشور براي معرفي خوانندگان اين عرصه و جشنواره موسيقي ايراني از ديگر برنامههاي انجامشده در بخش موسيقي استان هرمزگان است.
رئيس انجمن موسيقي هرمزگان گفت: متأسفانه به دليل جابهجايي مديريتها نتوانستيم در اين زمينه فراخواني انجام دهيم و تاكنون گروهي از استان هرمزگان موفق به شركت در جشنواره بيست و هفتم موسيقي فجر نشده است.
انتهاي پيام/ي
دوشنبه|ا|19|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 263]