واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: ديدار در برج ميلاد قاليباف: آينده تهران روشن است
جام جم آنلاين: شهردار تهران گفت: آيندهاي روشن فراروي پايتخت جمهوري اسلامي ايران قرار دارد، زيرا طرح جامع تهران مدون شده و ما دقيقا در چارچوب طرح كه همه مشكلات و راه حلها را پيشبيني كرده حركت ميكنيم.
به گزارش مهر، گرهارد شرودر صدر اعظم پيشين آلمان كه براي افتتاح موسسه بينالمللي پروفسور سميعي در تهران به سر ميبرد، شامگاه ديروز با حضور در برج ميلاد با دكتر محمدباقر قاليباف ديدار و گفتگو كرد.
شهردار تهران در اين ديدار گفت: هم اكنون با دو معضل ترافيك و آلودگي هوا در شهر تهران روبرو هستيم و با يك برنامه پنجساله در تلاشيم اين معضلات را كه ريشه مشترك دارند از سر راه برداريم و به نتيجه مطلوب برسيم.
قاليباف اضافه كرد: در برنامه ريزي مدون و دقيقي كه صورت گرفته ميتوانيم معضل ترافيك و آلودگي هواي تهران را با تاكيد بر توسعه حمل و نقل عمومي و محوريت مترو، همچنين ايجاد محدوديت براي ورود خوروهاي شخصي، آموزش فرهنگ ترافيك و صرفهجويي سوخت و... در مدت زمان محدود رفع كنيم.
وي با بيان اينكه اداره شهري نظير تهران كاري پيچيده است افزود: در بسياري موارد زيرساختهاي لازم به طور كامل وجود ندارد. به همين دليل با مشكلاتي مواجهيم اما با برنامهريزي و كار كارشناسي سعي در تامين زيرساختها و رفع مشكلات شهر داريم. امروز توانستيم دو چالش اصلي تهران يعني رشد بيرويه شهر و افزايش جمعيت آن را مهار كنيم.
دكتر قاليباف در پاسخ به سئوال صدر اعظم اسبق آلمان مبني بر اينكه آيا كارهاي زيربنايي براي توسعه مترو را شهرداري به تنهايي انجام ميدهد يا شركايي هم دارد ، گفت: حدود 20 سال پيش ساخت مترو را در تهران با چينيها شروع كرديم، اما از دو سال قبل به اين قابليت رسيديم كه مترو را خودمان به صورت كامل بدون كمك چينيها بسازيم. چنانچه اخيرا پنج كيلومتر از خطوط كه كاملا ساخت خودمان است به بهرهبرداري رسيد.
وي در مورد برج ميلاد و نحوه ساخت آن نيز گفت: پروژه برج ميلاد پروژهاي منحصربفرد بود كه 40 درصد از عمليات احداث آن در مدت 10 سال و 60 درصد باقيماندهاش در مدت 30 ماه محقق شد.
شهردار تهران افزود: گاهي اوقات در شرايط آب و هوايي بسيار نامساعد، بالغ بر سه هزار نفر روي اين پروژه كار ميكردند. گاه سرعت باد بيش از 40 متر در ساعت و دماي هوا منفي 36 درجه بود، اما عمليات احداث در اين شرايط هم متوقف نماند.
قاليباف با اشاره به اينكه از لحاظ ايمني هيچ حادثهاي حين احداث برج رخ نداده افزود: نصب دكل آنتن برج ميلاد بدون استفاده از بالگرد از موفقيتهايي است كه تاكنون تجربه نشده بود. اين كار در يكي از پروژههاي مطالعاتي تاييد شد و به اجرا درآمد.
شهردار تهران در مورد پروفسور سميعي و موسسه سلامت وي كه به زودي در تهران احداث خواهد شد ، گفت: پروفسور سميعي مايه افتخار همه ايرانيها هستند و همه مردم ايشان را دوست دارند، ما هم دور هم جمع شدهايم تا بتوانيم موسسه بينالمللي سلامت پروفسور سميعي را در تهران راهاندازي كنيم.
قاليباف از در نظر گرفتن 50 هزار متر زمين براي احداث اين موسسه خبر داد و گفت: موسسه بينالمللي سلامت دكتر سميعي ميتواند به بسياري از بيماران در داخل و حتي خارج از كشور كمك كند و اين براي شهر و شهروندان تهران بسيار ارزشمند و مهم خواهد بود.
وي با بيان اينكه در كشور ما از گذشتههاي بسيار دور دانشمندان و اشخاص بزرگي در علم پزشكي وجود داشتهاند گفت: بعد از انقلاب پرداختن به توسعه علمي دغدغه رهبر معظم انقلاب و ديگر مسئولان بوده و هست، البته 10 تا 12 سال اول انقلاب ايران درگير فشارهاي ناشي از جنگ بود، اما امروز شاهد رشد علمي در كشورمان هستيم.
قاليباف تصريح كرد: چنانچه در زمينه علمي پزشكي، ژنتيك، علوم فضايي و موشكي، انرژي هستهاي و توسعه صنعت رشد بسيار خوبي داشتهايم و شخصيتهاي بزرگي مانند پروفسور سميعي توانستهاند الگويي خوب براي توسعه و پيشرفت كشورمان در جهان باشند.
شهردار تهران تصريح كرد: اخيرا در يك نمايشگاه بررسي پيشرفتهاي علمي متوسط سن دانشمندان 30 سال اعلام شد كه اين مسئله نشان از حركت عظيمي دارد كه آثار آن در دهههاي آتي در كشورمان ديده خواهد شد و دنيا نيز ناظر اين موفقيت ها و دستاوردها خواهد بود.
وي با اشاره به اينكه به همين دليل دهه چهارم انقلاب دهه پيشرفت و توسعه نام گذاري شده اظهار داشت: اميدواريم موسسه بينالمللي سلامت دكتر سميعي در اين دهه بتواند به نقطه اوج و شكوفايي برسد.
شرودر صدر اعظم سابق آلمان نيز در اين ديدار در مورد ايجاد موسسه سلامت پروفسور سميعي در تهران گفت: اين موسسه نقشي مهم و عمده در ارتقاي وجه بينالمللي شهر هانوفر آلمان داشت و مشكلدارترين بيماران از سراسر دنيا براي درمان به شهر هانوفر ميآيند و اين موضوع ميتواند در مورد شهر تهران نيز مصداق پيدا كند.
وي با بيان اينكه در تحقيقهاي خود درباره تاريخ ايران متوجه شده ايران گهواره علم پزشكي بوده است ، گفت: در قرون وسطا در اروپا زماني كه علم پزشكي پيشرفت چنداني نكرده بود ايران مهد پزشكي بود و اكنون به خاطر پيشرفتهاي پزشكي ميدانيم چه ديني به شما داريم البته اين موضوع كاملا متقابل است.
صدر اعظم اسبق آلمان خاطرنشان كرد: من مطمئنم موسسه بينالمللي پروفسور سميعي ميتواند به اوج برسد و افراد زيادي هستند كه از اين پروژه حمايت خواهند كرد. البته اين مهم تنها با حمايتهاي دولتي محقق نخواهد شد و نياز است بخش خصوصي و مردم نيز از احداث موسسه حمايت كنند.
شنبه|ا|3|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 741]