واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نبوي در نشست ماهانه جامعه اسلامي مهندسين:مواضع ميرحسين موسوي مستقل از مواضع خاتمي و كروبي است
خبرگزاري فارس: عضو جامعه اسلامي مهندسين گفت: اينكه ميرحسين موسوي اينكه در صحنه ميماند يا نه، قابل پيشبيني نيست ولي برداشت بنده اين است كه در عين حالي كه مواضع او مستقل از خاتمي و كروبي است او در صحنه باقي نميماند.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، مرتضي نبوي بعد از ظهر امروز شنبه طي سخناني در جلسه ماهانه جامعه اسلامي مهندسين در پاسخ به سؤالي در خصوص حمايت جامعه اسلامي مهندسين از احمدينژاد در انتخابات رياست جمهوري دهم گفت: ما فعلاً در خصوص احمدينژاد به جمعبندي قطعي نرسيدهايم.
وي در ادامه در خصوص حضور ميرحسين موسوي در انتخابات نيز گفت: ميرحسين موسوي در سالهاي 60 تا 68 نخست وزير بوده است و گرايش به اقتصاد متمركز دولتي بود و بعد از آن زياد نظري را ارائه نداده است.
عضو جامعه اسلامي مهندسين در ادامه اظهار داشت: موسوي در اين مقطع احساس مسئولت كرده كه به صحنه انتخابات بيايد و همچنين موسوي در ارتباط با شهيد بهشتي و تشكل نظراتي را اعلام كردند و از اين نظرات اين برداشت صورت ميگيرد كه ميرحسين موسوي ايجاد گفتمان را مقدم بر قدرت ميداند و در خصوص حزب نيز مانند شهيد بهشتي معتقد است كه حزب براي خدمت به مردم و نه براي رسيدن به قدرت است.
نبوي ادامه داد: ميرحسين برنامههايي براي بر طرف كردن مشكلات كشور داشت كه تقريباً يك مؤسسه دين و توسعه است و بنظر ميرسد موسوي فعلاً در مقام ايجاد گفتمان و مطرح كردن ايدههاي خود است و به نظر ميرسد اولويتهاي طرح مواضع براي او اهميت دارد و اينكه ميرحسين موسوي اينكه در صحنه ميماند يا نه، مسئله قابل پيشبيني نيست ولي برداشت بنده اين است كه در عين حالي كه مواضع او مستقل از خاتمي و كروبي است او در صحنه باقي نميماند چرا كه نميخواهد بين وي و ديگر اصلاح طلبان تعارض ايجاد شود.
وي در خصوص جلسه خود با احمدينژاد گفت: احمدينژاد در خصوص تغيير وزرا معتقد است كساني كه قبلاً حضور داشتند هماهنگ نبودند و اينكه جايگزين آنها افرادي قوي هستند يا نه نظرات متفاوتي وجود دارد و انتظار ميرود كه احمدينژاد بيش از اين از ظرفيت اصولگرايي استفاده كند و ما بايد با يك همدلي و مساعدت بيشتري كارآمدي دولت را بالا ببريم و نقاط ضعف را به نقاط قوت تبديل كنيم.
عضو جامعه اسلامي مهندسين ادامه داد: در صحنه سياست خارجي سياستهاي دولت نهم نقطه قوت نظام است و امروز ديگر حرفها و مشكلات گذشته را نداريم و اين سياستها باعث شده كه كشورهاي ديگر نيز به اقتدار ملي ايران و تأثيرگذاري آن در منطقه و جهان اعتراف كنند، هرچند اين سياستها تحريمها را افزايش داده و اگر ما ميخواستيم مواضع به حق خودمان را در استفاده صلحآميز از انرژي هستهاي و مسائل حمايت از فلسطين كه جامعه قبول دارد پيگيري كنيم يك مقداري براي ما هزينهبر است ولي سعي شده اين هزينهها به حداقل كاهش پيدا كند.
انتهاي پيام/
يکشنبه|ا|4|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]