واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سخنگوي شوراي شهر تهران: تنها 2درصد مصالح ساختماني استاندارد است در صورت عدم رفع نواقص طرح كاهش خطرپذيري شهر تهران، مجري و مشاور پروژه حذف ميشوند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - شهري
سخنگوي شوراي اسلامي شهر تهران، با اشاره به طرح كاهش خطرپذيري شهر تهران گفت: چنانچه مجري اين طرح نتواند طي دو سه ماه آينده نواقص موجود در طرح خطرپذيري پايتخت را حل كند از اين پروژه حذف و مشاوران جديدي اين طرح را پيگيري ميكنند.
به گزارش سرويس«شهري» ايسنا، خسرو دانشجو در پايان چهارصد و سي وسومين جلسه شوراي اسلامي شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران گزارش ارائه شده از سوي مديران مسئول بحران پايتخت در مواجهه با زلزله احتمالي تهران را تشريح كرد و افزود: رئيس جمعيت هلال احمر كشور از ميزان آمادگي جمعيت هلال احمر در هنگام وقوع زلزله احتمالي شهر تهران سخن گفت و خواستار حمايتهاي ساير دستگاههاي مسئول در اين زمينه شد.
وي با بيان اينكه موضوع بحران در سه حوزه قبل، حين و پس از آن مورد بررسي قرار گرفت، گفت: شهردار تهران در رابطه با آمادگي قبل از بحران دستگاههاي مختلف اعلام كرد كه هنگامي كه كيفيت ساخت و ساز به دليل كيفيت پايين مصالح و عدم نيروي متخصص پايين است نميتوان چندان در اين حوزه مديريت كرد.
دانشجو ادامه داد: شهردار تهران تاكيد كرد وقتي مديريت و مسئوليت برخي مسايل همانند كيفيت ساخت و ساز به شهرداري ارتباط مستقيم پيدا نميكند نميتوان از تمام ظرفيتها استفاده كرد.
دانشجو اضافه كرد: رييس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران نيز در اين جلسه به آموزش نيروها در سطح محلات تهران اشاره كرد و از آموزش 200 هزار شهروند در خصوص مسايل زلزله سخن گفت.
وي تصريح كرد: البته در شهري با 8.5 ميليون نفر جمعيت مشخص است با آموزش تنها 200 هرار نفر داراي عقبماندگيهايي در حوزه پيشگيري و مقابله با بحرانها هستيم.
سخنگوي شوراي شهر تهران از واگذاري 110سوله توسط شهرداري به جمعيت هلال احمر خبر داد و گفت: همانگونه كه تيمهاي اورژانس در سولههاي بحران شهرداري حضور داشتند جمعيت هلال احمر نيز ميتواند از 110سوله استفاده كند.
دانشجو در ادامه با اشاره به تذكرات رئيس كميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران در رابطه با برنامههاي مدوني كه براي كاهش خطر زلزله در شهر تهران در دست تهيه است، گفت: شهردار تهران و ستاد مديريت بحران پايتخت در اين جلسه وعده دادند تا تمام فعاليتهاي اين حوزه هماهنگ با نظرات كميسيون عمران و شوراي شهر اسلامي باشد.
وي با تاكيد بر اينكه در بحث زلزله بايد بيشتر كار كنيم و كمتر حرف بزنيم، گفت: نبايد مردم را در اين رابطه نگران و تنشهاي موجود را به جامعه منتقل كرد.
اين عضو كميسيون عمران شوراي شهر با بيان اينكه خلاءهاي قانوني در حوزه پيشگيري از زلزله در كشور وجود دارد گفت: در بسياري از كشورها هر هفته چند زلزله داريم اما به دليل پيشگيريهاي لازم تخريبي رخ نميدهد اما ما در اين زمينه به جز شهرداري تهران كه مدير بحران پايتخت است مسئولان ديگري هم چون وزارت شهرسازي و سازمان استاندارد و... را داريم. وقتي مصالح با كيفيت در اين حوزه وجود ندارد و نيروي متخصص در امر ساخت و ساز دخيل نيست نميتوان از هيچ مديري انتظار معجزه داشت.
وي تاكيد كرد: تنها 2 درصد مصالح كشور از لحاظ استاندارد مورد بررسي قرار ميگيرند و هيچكدام از نيروهاي دخيل در امر ساخت و ساز مانند جوشكار، سفت كار، بنا و... پروانه كار ندارند و تنها مهندسان ساختماني داراي پروانه كار هستند. با اين مشكلات چند وجهي چطور ميتوان انتظار معجزه داشت و متاسفانه كمتر كسي است كه در زمان بحران با وظايف خود آشنا باشد و بتواند در مقابل آن عكسالعمل مناسبي داشته باشد.
دانشجو با اشاره به لزوم مديريت يكپارچه در زمان بحران گفت: مجلس و دولت بايد پاسخگو باشند كه چرا وظايفي كه بايد به مديريت شهري واگذار شود را واگذار نميكنند و سبب افزايش مشكلات در اين زمينه شدهاند.
انتهاي پيام
يکشنبه|ا|18|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]