واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: وزير ارتباطات: همه سازمانها به روابطعمومي تعاملي نياز مبرم دارند
خبرگزاري آريا- امروزه همه سازمان ها و جوامع نياز مبرم به يك روابطعمومي شبكهاي، تعاملي و متقابل دارند و رمز موفقيت مديران بهرهگيري از آخرين تكنولوژيهاي ارتباطي در اين زمينه است.
به گزارش سرويس اقتصادي آريا، تقيپور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مراسم افتتاحيه هفتمين سمپوزيوم بينالمللي روابطعمومي ضمن بيان اين مطلب گفت: مديران و كارشناسان حوزههاي ارتباطات و روابطعمومي افرادي متخصص هستند كه همواره بايد ارتباطات اجتماعي و ارتباطات فني را مديريت كنند چون اين دو ارتباط بر يكديگر تاثير متقابلي دارند و ارتباطات فني هميشه در اختيار ارتباطات اصلي يعني ارتباطات اجتماعي و انساني است.
وي افزود: ارتباطات فني در اصل ابزاري در خدمت ارتباطات انساني و اجتماعي است و اين ابزار امروزه به حدي گسترده شده است كه در نحوه مديريت روابطعموميها بسيار تأثيرگذار است چون مسير نهايي علوم و پيشرفتهاي آن بويژه در جنبههاي فني و مهندسي در خدمت اجتماعي شدن است.
دكتر تقيپور اظهار داشت: انسان موجودي مدني است و اگر علوم بخواهند در زندگي انسان وارد شده و پيشرفت كنند بايد اجتماعي شوند و درحال حاضر حوزه تحت پوشش ارتباطات از يك فضاي محدود پست، تلگراف و تلفن خارج و وارد حوزههاي بينهايت محتوا شده و به حدي توسعه يافته كه در حوزه هاي اجتماعي و انساني به راحتي قابل مشاهده است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات خاطر نشان ساخت: امروزه به تناسب توسعه ارتباطات انساني و اجتماعي، ارتباطات شبكهاي نيز به سرعت در حال توسعه است و در كنار ارتباطات اصلي و انساني به دنبال تحولات عظيم و گسترده فني در زندگي انسانها مي باشد.
دكتر تقيپور تصريح كرد: شكل مديريت در ارتباطات انساني و اجتماعي نيز همانند ارتباطات فني و الكترونيكي كاملاً توسعه يافته است و مديران ارتباطي بايد به دنبال تأثيرات فراوان اين نوع ارتباطات در ارتباطات انساني و اجتماعي باشند.
وي اضافه كرد: در سال 1996 تنها يك وب با 45 ميليون كاربر و 250 هزار سايت به صورت يك طرفه بود ولي در سال 2010 با ظهور وب 2 و تعاملي اين آمارها به 250 ميليون سايت با بيش از 7 ميليارد كاربر افزايش يافته و موجب تغييرات شگفتانگيز و افزايش بسيار بالا در توليد محتوا و اجتماعي شدن ارتباطات شده است.
وزير ارتباطات عنوان كرد: افزايش حجم اطلاعات و بدون محدوديت، افزايش قدرت پردازش بسيار قوي و لحظهاي ارتباطات نوين از مهمترين ويژگيها و تمايز با ارتباطات سنتي است و امروزه با فضاهاي مجازي گستردهاي روبرو هستيم و مديران ارتباطات اجتماعي بايد از تمام ظرفيتها و تكنولوژيهاي پيشرفته جديد به حد كافي استفاده لازم را ببرند زيرا روابطعمومي سنتي به هيچ وجه پاسخگوي شرايط فعلي نيست و سازمانهايي موفق هستند كه تكنولوژيهاي جديد ارتباطي را بكار ميگيرند.
وي بيان داشت: تكنولوژيهاي جديد بهقدري جذاب و گيرا هستند كه بدون مشوقهاي بيروني مورد استفاده مخاطبان قرار ميگيرند و اين تكنولوژيها خود به خود درحال توسعه هستند و 89 ميليون سيم كارت فروش رفته بيانگر اين موضوع ميباشد و همه امكانات ارتباطي دراختيار انسان است كه بتواند در توليد محتوا و برقراري ارتباط آسان و دوطرفه از آن بهره بگيرد و قطعاً در پيشرفت و تعالي كشور كمك خواهد نمود بطوريكه برگزاري چنين همايشهايي در تحقق اين امر بسيار تأثيرگذار است.
دكتر تقيپور در پايان گفت: با اجراي طرح شبكه ملي اطلاعات سه مشكل اساسي؛ پهناي باند، هزينههاي سنگين و تأمين امنيت ملي در سطح فضاي مجازي حل شده و موجب كاهش 30 درصدي هزينههاي كاربران و آزاد شدن پهناي باندهاي بينالمللي و داخلي ميشود و امنيت نيز افزايش مييابد كه اميدواريم همه اين عوامل بتواند موجب تقويت بزرگترين و بالاترين ارتباطات يعني ارتباط با خالق هستي شود زيرا منشأ توسعه و پيشرفت همه ارتباطات وابسته به ارتباطات مبنايي و عميق با خداوند است.
گفتني است: در اين همايش از مديران برتر ارتباط گستر و همچنين مديران برتر روابط عمومي در بخشهاي پژوهش ارتباطي، برنامهريزي ارتباطي، تكريم ارباب رجوع، اطلاعرساني، مديريت راهبردي، خلاقيت، مهندسي فرهنگي و ارتباطات رسانهاي تقدير شد كه دكتر تقيپور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و دكتر محبيان رئيس هيأتمديره و مديرعامل پستبانك به عنوان مديران برتر ارتباط گستر و فيروز رحيمي سرپرست ادارهكل روابطعمومي پستبانك ايران نيز در بخش خلاقيت به عنوان روابطعمومي برتر مورد تقدير قرار گرفتند.
يکشنبه|ا|18|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]