پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850741799
/جلسه جامعه اسلامي مهندسين/ غفوريفرد: ديدار مجدد با احمدينژاد نبوي: مواضع ميرحسين، مستقل از خاتمي و كروبي اميري: احتمال رسيدن به مصداق در روز پنجشنبه
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /جلسه جامعه اسلامي مهندسين/ غفوريفرد: ديدار مجدد با احمدينژاد نبوي: مواضع ميرحسين، مستقل از خاتمي و كروبي اميري: احتمال رسيدن به مصداق در روز پنجشنبه
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
جلسه ماهانه جامعه اسلامي مهندسين شنبهشب با حضور مرتضي نبوي عضو شوراي مركزي اين تشكل، غفوريفرد عضو ديگر اين شورا و غلامحسين اميري قائممقام جامعه اسلامي مهندسين برگزار شد.
هنوز وارد بحث مصاديق نشدهايم
احتمال رايآوري آقاي احمدينژاد بالاست
احتمال ديدار گروه كوچكتري از جبهه پيروان با احمدينژاد وجود دارد
عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين شنبهشب در جلسه ماهانه اين تشكل به تشريح نتايج جلسه شوراي مركزي جبههي پيروان خط امام و رهبري با دكتر احمدينژاد و مطالب مطرح شده در اين جلسه پرداخت.
وي با بيان اينكه « يكي از سوالهايي كه در اين جلسه مطرح شد، در مورد دولت و كابينه آقاي احمدينژاد بود» افزود: دوستان به آقاي احمدينژاد گفتند شما به تبعيت از شهيد رجايي بحث كابينهِ 70 ميليوني را مطرح كرديد. شهيد رجايي در زمان خودشان كابينه 36 ميليوني را مطرح ميكردند، ولي در عمل آنچه در مورد كابينهي 70 ميليوني رخ داد آن نبود كه انتظارش ميرفت و دايره انتخابها محدود بود به دوستان شما در استانداري ، شهرداري و دانشگاه علم و صنعت.
وي گفت: دوستان در اين جلسه به آقاي احمدينژاد گفتند بسياري از دوستان شما در جبهه اصولگرايي در جريان انتخابات از شما حمايت كردند ولي از همكاري با شما محروم ماندند.
غفوري فرد ادامه داد: بحث ديگري كه دوستان در اين جلسه مطرح كردند تغييرات مكرر در كابينه بود؛ تغييرات نسبتا زيادي كه در سطح وزرا، روسا و مديران عامل بانكها رخ داد و اين تعداد تغييرات در كابينه يك مقدار تزلزل مديريتي را ميرساند.
وي گفت: ما در آن جلسه به آقاي احمدينژاد گفتيم شما شناخت خوبي از دوستانتان در جريان اصولگرا داشتيد. دوستان شما در جريان اصولگرا آماده بودند به شما ياري كنند؛ ولي شما دايره اين انتخاب را محدود كرديد و بعد از مدتي نيز افرادي كه انتخاب كرده بوديد تغيير داديد.
وي گفت: در اين جلسه در مورد همكاري دولت و مجلس و نگرانيهايي از عدم تعامل صحيح مطرح شد و اينكه دولت و مجلس بعضا همديگر را به عدم همكاري مناسب متهم ميكنند و به نظر ميرسد مصوبات مجلس به خوبي اجرا نميشود.
اين نماينده مجلس اظهار كرد: آقاي احمدينژاد در مورد اعضاي كابينه گفتند من نظري برعكس شما دارم . ما تلاشمان اين بود كه اعضاي كابينه را از همهي ايران انتخاب كنيم؛ از استانهاي مختلف. ايشان معتقد بودند دايره محدود نبوده و گسترش آن بسيار بسيار زياد بوده است.
وي همچنين گفت: آقاي احمدينژاد در اين جلسه به ما گفتند من اولين رييس قوه مجريه هستم كه ميثاقي با اعضاي كابينهي خود بستم و اولين اصل را در اين ميثاقنامه حركت در راستاي آرمانهاي امام (ره) ، رهبري و انقلاب قرار دادم. من از همهي دوستانم كه در كابينه حضور داشتند درخواست كردم در اين مسير حركت كنند و مسير دولت بايد در مسير آرمانهاي انقلاب به پيش برود و اگر فلان وزير و مسوولانش همگام با ما نبودند و در اين راستا حركت نميكردند دو سه بار با آن وزير و مسوول صحبت ميكردم و ميخواستم تغييراتي ايجاد كند؛ ولي باز ميديدم توجهي نميشود و اين دوستان بعضا توان حركت در آن مسير را ندارند و نميخواهند تغيير روش بدهند؛ بنابراين مجبور به جدايي ميشديم؛ گرچه دوستيمان حفظ ميشد.
غفوري فرد ادامه داد: رييسجمهور در اين جلسه گفتند اين دولت قانونمدارترين دولت است. ما مجلس را يار دولت ميدانيم و آنچه را مجلس تصويب ميكند بايد بپذيريم و اجرا كنيم.
وي همچنين گفت: آقاي رييسجمهور در اين جلسه تاكيد داشتند مهم اين است كه بايد از اصولگرايي تعريف دقيق و شفافي صورت بگيرد. دولت و مجلس اصولگرا هستند، ولي مجلس شش وزير دولت اصولگرا را رد ميكند. سوال ايشان اين بود آيا اين مساله در تعريف اصولگرايي ميگنجد يا نه و در واقع ايشان تاكيد داشتند بايد تعريف شود رابطه دولت و مجلس اصولگرا چگونه باشد؛ چه در تعيين وزرا، چه در بحث بودجه و مسائلي اينچنيني.
وي ادامه داد: برخي دوستان در دولت معتقدند مثلا مجلس ميتواند لايحه بودجهاي را كه دولت ارائه داده است بپذيرد و يا رد كند و نميتواند در آن تغيير ايجاد كند؛ چرا كه برنامه دولت با آن لايحه بودجهاي كه تنظيم كرده قابل اجرا و انجام است.
غفوري فرد افزود: دوستان در دولت معتقدند لايحه هدفمندكردن يارانهها و طرح تحول اقتصادي و بودجه يك بسته كامل است و اگر مجلس تغييري در آنها ايجاد كند كارآيي آنها از دست ميرود و دولت از هدف دور ميشود.
وي در ادامه در پاسخ به پرسش يكي از حضار كه « چرا از جانشينهاي قويتري براي وزرايي كه عوض شدند استفاده نشد و جانشينها بعضا افراد ضعيفتري بودند» گفت: آقاي احمدينژاد كه اينجا نيستند جواب شما را بدهند. آنچه اينجا مطرح كردم، گزارش جلسه بود. اين جلسه دو ساعت و نيم طول كشيد و ايشان به پرسشهاي ما با صبر و حوصله جواب دادند و حدود يك ساعت ربع نيز دوستان ما صحبت كردند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه « احتمال رايآوري آقاي احمدينژاد به چه ميزان است و موضع جامعه اسلامي مهندسين در مورد مصاديق چيست؟» گفت: جامعه اسلامي مهندسين و جبهه پيروان خط امام و رهبري هنوز وارد بحث مصاديق نشده و در اين ارتباط تصميمي نگرفته، اما تاكيد دارد مشاركت مردم بايد در انتخابات حداكثري باشد و دولت دهم قويتر از دولت نهم باشد.
غفوري فرد با بيان اينكه « ما در اين ارتباط بلاشرط هستيم» افزود: قرار شد در جلسه شوراي مركزي جبههِ پيروان خط امام و رهبري نتيجه جلسه با آقاي احمدينژاد را ارزيابي كنيم؛ گرچه هنوز برخي سوالات باقي است و به احتمال زياد يك گروه كوچكتر بار ديگر با آقاي احمدينژاد ديدار و سوالات را مطرح كنند. بعد از اين بحث و بررسيها تصميم خود را خواهيم گرفت.
وي با بيان اينكه « آقاي احمدينژاد در حال حاضر رييسجمهور است و طبق روال احتمال اينكه كسي كه رييسجمهور است از ديگر كانديداها راي بالاتري بياورد زياد است» افزود: به نظر ميرسد احتمال رايآوري آقاي احمدينژاد از ساير كانديداها بالاتر باشد، ولي باز هم نميتوان يك نتيجهي قطعي داد، بايد احتمالات را در نظر گرفت و تا دقيقهي 90 در مورد نتايج انتخابات و اينكه چه كسي پيروز ميشود صبر كرد.
غفوري فرد همچنين گفت: اگر آقاي خاتمي و كروبي با هم متحد شوند شانس آنها زياد ميشود ولي ما معتقديم شانس پيروزي اصولگرايان در انتخابات بالاست و بايد برنامهريزي مناسبي براي استفاده از اين ظرفيت انجام شود.
وي در پايان در پاسخ به پرسشي درباره ميزان اتكاء بودجه به نفت گفت: بنده معتقدم اتكاء دولت به درآمدهاي نفتي بيشتر شده؛ گرچه آقاي احمدي نژاد براساس استدلالهايي كه دارد معتقدند اين اتكاء كاهش پيدا كرده است؛ ولي من شخصا فكر ميكنم اتكاء كم نشده است.
توقع داريم بيش از اين از ظرفيت اصولگرايان استفاده شود
ميرحسين موسوي ايجاد گفتمان را مقدم بر گرفتن قدرت ميداند
ديگر عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين نيز در سخناني گفت: مواضع آقاي ميرحسين موسوي مستقل از آقاي كروبي و خاتمي است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) مرتضي نبوي در پاسخ به سوالي درباره كانديداتوري ميرحسين موسوي اظهار كرد: همانطور كه اطلاع داريد آقاي ميرحسين موسوي از سال 60 تا 68 يعني در زمان جنگ نخستوزير كشور بودند و مواضع اقتصادي ايشان به خاطر جنگ متمايل به اقتصاد متمركز دولتي بود. بعدها يعني بعد از اينكه از نخستوزيري رفتند در اين زمينهها اظهارنظر چنداني نكردند.
وي ادامه داد: در نقل قولهايي كه از سوي ايشان مطرح شده، گويي در اين مقطع احساس مسووليت كردهاند كه در صحنه حضور پيدا كنند.
وي با اشاره به اينكه " آقاي موسوي عصر روز اربعين در يك سخنراني كه از ايشان منتشر شد، مواضع خود را در مورد حزب و تشكل مطرح كردند" خاطرنشان كرد: فكر ميكنم كه ايشان ايجاد گفتمان را مقدم بر گرفتن قدرت ميدانند و در واقع معتقدند حزب جايي است براي خدمت كردن و شايد گرايش ايشان اين است كه ايدههاي خود را مطرح كنند و در واقع يك گفتمان ايجاد كنند.
اين عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين همچنين با بيان اينكه " پايگاه حزبي ايشان در حال حاضر جمعيت توحيد و تعاون و همچنين موسسه دين و اقتصاد به رياست آقاي فرشاد مومني است" افزود: فكر ميكنم ايشان درصدد هستند كه ديدگاههاي خود را در مورد مسائل مختلف بيان كنند و در صدد ايجاد گفتمان و ديدگاههاي خود هستند. در واقع طرح مواضع براي آقاي ميرحسين موسوي اولويت دارد و فكر ميكنم كه بعيد است ايشان به عنوان كانديداي نهايي در صحنه بمانند. وي نميخواهد بين خود و ساير اصلاحطلبان تعارض ايجاد كند، ولي بايد توجه داشت كه مواضع ايشان مستقل از خاتمي و كروبي است.
وي در پاسخ به سوالي درباره وابستگي بودجه به درآمدهاي نفتي نيز گفت: اينكه وابستگي بودجه به درآمدهاي نفتي افزايش پيدا كرده قابل انكار نيست، در واقع وابستگي بودجه به درآمدهاي نفتي شديد شده و اين يكي از نگرانيهاست.
وي كه در جلسه اخير شوراي مركزي جبهه پيروان خط امام و رهبري با رييسجمهور حضور داشت، درباره مباحث مطرح شده در آن جلسه در ارتباط با تغيير وزرا و جانشينان آنها گفت: دوستان در آن جلسه ديدگاههاي خود را در مورد تغيير وزرا با آقاي احمدينژاد مطرح كردند و ايشان معتقد بودند كساني كه در قبل بودند هماهنگ نبودهاند و به همين خاطر تغيير دادهاند ولي اينكه آيا جايگزين آنها افراد قويتري بودند يا نه، دولت و دوستان نگاههاي متفاوت و ديدگاههاي متفاوتي دارند. اما نظر بنده و ديگر دوستان اين است، يعني توقع اين است كه بايد بيش از اين از ظرفيت اصولگرايان استفاده شود و در واقع ظرفيت اصولگرايي بيش از اين است كه دولت از آن استفاده كرده است و ميشود با يك همگرايي و مساعدت بيشتر كارآمدي دولت را بيشتر و نقاط ضعف را تبديل به نقاط قوت كرد.
نبوي با بيان اينكه " ما مواضع رييسجمهور را در صحنه سياست خارجي تاييد ميكنيم؛ چراكه اين مواضع و عملكرد نقطه قوت نظام شده است" گفت: اقتدار ملي ما افزايش زيادي پيدا كرده است، اما در برابر اين اقتدار ما شاهد اين بوديم كه دشمنان مشكلات بيشتري در برابر ما ايجاد كردهاند، تحريمها بيشتر شد و در واقع كسب اين اقتدار بالا هزينههايي نيز براي ما به دنبال داشت كه البته تمام تلاش اين بوده كه اين هزينهها به حداقل برسند.
وي با بيان اينكه " اگر ما ميخواهيم از حقوق خودمان از جمله حقوق هستهييمان دفاع كنيم بايد در برابر آن هزينه بپردازيم و اين دفاع باعث شده كه تحريمهايي عليه ما ايجاد شود" خاطرنشان كرد: برخي از مشكلات اقتصادي موجود در كشور ناشي از مشكلات جهاني است و برخي از آنها نيز كه مربوط به داخل است را ميتوانستيم با همدلي بيشتر و با استفاده از ظرفيت اصولگرايي كاري كنيم كه با آن مواجه نشويم، ضعفها را برطرف كنيم تا چالشها حل شود.
جمعي از اصولگرايان در حال تصميمگيري در مورد انتخابات هستند
نبوي در جمع خبرنگاران نيز در پاسخ به سوالي درباره عدم كانديداتوري ميرحسين موسوي به نفع كروبي و خاتمي گفت: ممكن است ايشان تصميم بگيرد در صحنه نيايند، ولي تصور من اين نيست كه به نفع كسي كنار بكشند.
به گزارش خبرنگار ايسنا مرتضي نبوي، همچنين در پاسخ به سوالي درباره اصلاحطلب يا اصولگرا بودن ميرحسين موسوي اظهار كرد:آقاي موسوي در قديمالايام در جناح چپ قرارداشتند، ولي اكنون فاصلهاي از حضور ايشان در صحنه ايجاد شده و در جناح چپ نيز دگرديسيهايي ايجاد شده و برخي از مواضع آنها منقلب شده است. ايشان اخيرا ديدگاهشان را درباره حزب و تشكل مطرح كردهاند كه اين ديدگاهشان اصولگرايانه است و تا آنجا كه من يادم هست ايشان در سياست خارجي و سياست آمريكايي نيز مواضع اصولگرايانه داشتند.
وي گفت: آقاي كروبي مواضع خود را در ابعاد مختلف روشن كردهاند. آقاي ميرحسين نيز فكر ميكنم در فاصلهاي ديدگاه خود را در ابعاد مختلف مطرح كند و ايشان در مقام بيان ديدگاههايشان هستند و اين برداشت وجود دارد كه ايشان اولويت را به ايجاد گفتمان ميدهند.
وي در پاسخ به اين سوالي درباره احتمال حمايت اصولگرايان از احمدينژاد نيز گفت: جمعي در حال تصميمگيري در مورد انتخابات هستند و بايد منتظر نظر آنها بود.
اين عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين همچنين در پاسخ به سوالي درباره احتمال عبور اصولگرايان از احمدينژاد با خنده گفت: چه كسي جرات دارد ايشان را كنار بگذارد. ايشان در اين دوره رييسجمهور بودند و در دور دوم انتخابات نيز حضور خواهند داشت.
تحليل ما اين است كه انتخابات دو قطبي نخواهد بود
اميدواريم اين پنجشنبه درباره مصداق به نتيجه برسيم
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، غلامحسين اميري نيز در سخناني با بيان اينكه « قرار بود در اين جلسه در خدمت آقاي عسگراولادي دبير كل جبههي پيروان خط امام و رهبري باشيم ولي ايشان به دليل اينكه حال مزاجيشان خوب نيست نتوانستند در جلسه حضور پيدا كنند» افزود: آقاي باهنر نيز قرار بود در اين جلسه حضور پيدا كنند كه البته در حال حاضر در كميسيون تلفيق حضور دارند و گفتهاند تمام تلاششان را ميكنند كه در جلسه حاضر شوند.
اميري كه در كنار عضويت در شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين، دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري نيز هست، اظهار كرد: جامعه اسلامي مهندسين در انتخابات در قالب جبهه پيروان خط امام و رهبري فعاليت خواهد كرد و هدف اصلياش وحدت اصولگرايان است.
وي همچنين به تشريح سياستهاي جبههي پيروان خط امام و رهبري درباره انتخابات پرداخت و افزود: يكي از سياستهاي اصلي ما در اين جبهه زمينهسازي براي حضور حداكثري مردم در انتخابات است؛ چرا كه اگر شاهد حضور حداكثري مردم در پاي صندوقهاي راي نباشيم دشمنان از اين موضوع سوءاستفاده خواهند كرد.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، با بيان اينكه « مردم ما تيزهوش و فهيم هستند» افزود: ديديم در راهپيمايي امسال بدون آنكه تبليغات زيادي صورت بگيرد مردم چگونه آگاهانه و هوشيارانه حضور پيدا كردند و حمايت خود را از انقلاب اسلامي، قانون اساسي و ولايت مطلقه فقيه نشان دادند و انشاءالله شاهد حضور باشكوه مردم در صحنه انتخابات نيز خواهيم بود.
اميري با بيان اينكه «بين انتخابات رياستجمهوري و مجلس تفاوتهايي وجود دارد» اظهار كرد: در انتخابات مجلس كانديداها زياد هستند و بايد حدود 290 نفر انتخاب شوند ولي در انتخابات رياستجمهوري يك نفر بايد برگزيده شود.
وي با بيان اينكه « وقتي حضور مردم در انتخابات را تحليل ميكنيم همواره اين حضور ستودني بوده و استكبار با شكست در اين زمينه روبهرو شده و توطئههاي آنها بياثر شده است» اظهار كرد: يكي از وظايف تشكلها و احزاب اين است كه با تبيين مواضع و برنامهها اميد در بين مردم ايجاد و زمينه را براي مشاركت بانشاط مردم در صحنه فراهم كند.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، با بيان اينكه « بايد كاري كنيم كه مردم احساس مسووليت كنند و بدانند هر رايي كه به صندوقها ميريزند، تيري است كه به چشم دشمن ميخورد و او را از پاي درميآورد» گفت: مردم بايد بدانند رايشان تعيين كننده است و وظيفه اول ما در تشكلها اين است كه در اين راستا حركت كنيم.
وي با بيان اينكه « نظام جمهوري اسلامي با خون شهداي عزيز به وجود آمده است و به نگهداري، كارآمدسازي، ارتقاء و تعالي نياز دارد» افزود: ما وظيفه داريم با تحليل و بصيرت ديني و سياسي خود و با الهامگيري از آرمانهاي امام خميني (ره) و رهنمودهاي مقام معظم رهبري در اين راستا حركت كنيم.
اميري ادامه داد: اين تصور كه اگر در انتخابات شركت كنيم اين حضور تاثيري ندارد، يك گناه نابخشودني است.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، با بيان اينكه « دستهايي در كار است كه با تحليلهايي كه ارائه ميكند مردم را از حضور در انتخابات مايوس كند»، گفت: ما وظيفه داريم از انقلاب صيانت و اين تحليلها را برملا كنيم.
وي با بيان اينكه « دومين سياست ما در جبهه پيروان خط امام و رهبري اين است كه رييسجمهوري كه انتخاب ميشود بالاترين آرا را داشته باشد» اظهار كرد: تحليل ما اين است كه انتخابات دو قطبي نخواهد بود، بلكه چند وجهي خواهد بود و ما تلاشمان اين است كه كانديداي اصولگرايان پيروز شود و او بايد بالاترين راي را كسب كند.
اميري بار ديگر با بيان اينكه « رييسجمهوري كه انتخاب ميشود بايد با بيشترين آرا انتخاب شود» اظهار كرد: نمره 12 و نمره 20 هر دو نمره قبولي است ولي بين 20 تا 12 تفاوت زيادي وجود دارد و كسي كه رييسجمهور ميشود بايد نمره 20 بگيرد؛ يعني در واقع با بيشترين آراء انتخاب شود.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، همچنين با بيان اينكه « بر اساس يك نظرسنجي در شهرستانها 53 درصد افراد اعلام كردهاند در انتخابات شركت ميكنند و حدود 40 درصد گفتهاند تصميمي نگرفتهاند» اظهار كرد: ما موظف هستيم روي كساني كه تصميم نگرفتهاند كار و با آنها صحبت و آنها را به مشاركت در انتخابات ترغيب كنيم؛ در واقع ما بايد با آنها با استدلال، منطق و هوشياري صحبت كنيم تا پاي صندوقهاي راي بيايند و حتي آنها را با استدلال و منطق قانع كنيم تا به كانديداي مورد نظر ما راي بدهند.
وي همچنين گفت: در وهله اول ما بايد آنها را ترغيب كنيم كه در انتخابات شركت كنند و در وهله دوم آنها را ترغيب كنيم كه به كانديداي مورد نظر ما راي دهند.
اميري گفت: متاسفانه مطابق آنچه در برخي رسانهها منعكس شد اتفاقاتي در راهپيمايي 22 بهمن رخ داد. نبايد كاري بكنيم كه باعث مظلومنمايي برخي افراد شود و افراد از فضايي كه به وجود آمده استفاده كنند و خود را مظلوم جلوه دهند. مردم ما طرفدار مظلوم هستند و ما بايد مواظب اينگونه رفتارها باشيم و از اينگونه كارها پرهيز كنيم. شنيدهام برخي صحبتهايي در مجلس ميكنند كه اين صحبتها خوب نيست. مردم ما با ادب و فهيم هستند، ما بايد حرف خود را با ادب و استدلال بزنيم، مردم ما خوب ميفهمند و متوجه ميشوند. ما بايد ويژگيهاي مثبت را بگوييم و اخلاقيات را رعايت كنيم.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، همچنين با بيان اينكه « برخي دائم ميگويند انتخابات سالم برگزار نميشود» اظهار كرد: بيش از 20 انتخابات در اين كشور برگزار شده است. كداميك سالم نبوده است؟ آنهايي كه اين حرفها را ميزنند مردم ما را نشناختهاند.
وي افزود: دشمنان اين آرزو را به گور خواهند برد كه در مسائل انتخاباتي ما دخالت كنند. وظيفه ما مشخص است. ما بايد با منطق و استدلال مردم را به مشاركت در انتخابات دعوت كنيم.
اميري گفت: ما بايد از برنامه كانديداي مورد نظرمان حمايت و آن را براي مردم تبيين كنيم و البته دفاع ما نبايد به نحوي باشد كه به تخريب طرف منجر شود.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري همچنين گفت: يادم هست كه در انتخابات سال 76 در آذربايجان غربي آقاي هادي خامنهاي آمده بود سخنراني كند. برخي دوستان در اروميه مشكلاتي را براي سخنراني ايشان ايجاد و محل سخنراني را خراب كردند. اين كارها درست نيست؛ البته برخي ميخواهند اين كارها انجام شود تا از طريق آن مظلومنمايي كنند؛ البته ما بايد هوشيار باشيم تا اين اتفاقات نيفتد.
وي همچنين سياست ديگر جبهه پيروان خط امام و رهبري را اينگونه عنوان كرد كه دولت دهم بايد از دولت فعلي بسيار قدرتمندتر باشد.
اميري با بيان اينكه « مشكلاتي در كشور وجود دارد كه برخي از آنها جهاني است و برخي مربوط به داخل كشور» اظهار كرد: ما براي حل مشكلات نيازمند عزم ملي هستيم و دولت قدرتمند ميتواند كشور را به پيش ببرد.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، همچنين گفت: وقتي عملكرد دولت را بررسي ميكنيم در كنار زيباييها ضعفهايي نيز وجود دارد كه ما موظف هستيم اين ضعفها را بررسي كنيم.
وي با تاكيد بر اينكه « دولت دهم بايد قدرتمندتر از دولت نهم باشد» گفت: در جريان اصولگرا نيروهاي خوبي حضور دارد و ما بايد از اين ظرفيتها استفاده كنيم و آنها را به صحنه بياوريم. از توان مديريتي، اجرايي و تجربه آنها استفاده كنيم و بايد اين امر در گزينش و انتخاب افراد در نظر گرفته شود.
اميري گفت: اين مهم است كه از تمام ظرفيت نيروهاي اصولگرا كه زير چتر اصولگرايي هستند استفاده كنيم.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، همچنين سياست چهارم اين جبهه را در نظر گرفتن و توجه به منافع ملي دانست و افزود: برخي بحث دولت وحدت ملي را مطرح كردهاند كه اين مورد قبول ما نيست؛ چرا كه دولت وحدت ملي از جايگاه خوبي برخوردار نيست و ضعيف است و در آن تفرقه ايجاد ميشود؛ چرا كه بحث سهمخواهي مطرح است.
وي با بيان اينكه « ما اعلام كردهايم جبهه پيروان خط امام و رهبري بلاشرط وارد انتخابات ميشود» اظهار كرد: در حال حاضر در حال بررسي هستيم و بعد از بررسي كانديداي خود را انتخاب ميكنيم.
اميري همچنين گفت: در جريان اصلاحطلبان - كه البته بهتر است به آنها بگوييم جريان دوم خرداد چرا كه اصلاحطلبي واقعي از آن مومنان است و برخي اصلاحات را تصرف كردهاند- بحث آقاي كروبي مطرح است. به نظر ميرسد آقاي كروبي در بحث 50 هزار تومانها بخواهد تغيير ايجاد كند. آقاي خاتمي نيز بعد از اينكه بارها گفت ميآيم و نميآيم و ميخواست با شرط وارد صحنه شود وارد اين عرصه شد؛ البته ايشان خودشان گفتهاند در دولت اصلاحات هر 9 روز يك بحران ايجاد ميشده و چرخهاي دولت پيش نميرفته است. ايشان دنبال افزايش اختيارات رييسجمهور بودند ولي ميبينيم كه رييسجمهور فعلي با همان اختيارات حركتهايي را انجام دادند.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري همچنين به بحث آمدن ميرحسين موسوي اشاره كرد و گفت: آقاي مير حسين موسوي نيز گفته من مستقل ميآيم.
وي گفت: ميرحسين موسوي يك روشنفكر است و بايد جهتگيريهاي ايشان را در ارتباط با مسائل مختلف بررسي كنيم و به نتيجه برسيم؛ البته كشور با 20 سال قبل فرق كرده، ما با نسل سوم و چهارم مواجه هستيم و اين نسل داراي خواستهها و ديدگاهي است و مسائل را ميفهمد و پشتيبان ولايت فقيه است و تلاش دارد در راستاي رهنمودهاي مقام معظم رهبري حركت كند.
اميري افزود: ما نبايد با توجه به پوششها در مورد جوانانمان قضاوت كنيم. اكثريت جوانان ما در راستاي آرمانهاي انقلاب حركت ميكنند و ما بايد وجود آنها را غنيمت بشماريم.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، با بيان اينكه « در جريان اصولگرا نيز بحث آقاي احمدينژاد، پورمحمدي، جهرمي و قاليباف مطرح است» گفت: گويي آقاي مظاهري نيز وارد ميدان شدهاند و گفتهاند من ميآيم تا از خودم دفاع كنم و در حال نگارش برنامه هستند.
وي با بيان اينكه « در حال حاضر نظرسنجيهاي مختلفي در حال انجام است» گفت: برخي گروهها تصميمات خود را گرفتهاند و مشغول كار هستند؛ چنان كه ميبينيم حتي برخي گروههايي كه تازه به دوران رسيدهاند، بحث عبور از برخي ديگر را مطرح ميكنند.
اميري با بيان اينكه «ما بايد انتخاب اصلح داشته باشيم» گفت: جبهه پيروان خط امام و رهبري با جامعتين ديدار داشته و رهنمودهايي را از آنها گرفته است. اين جبهه سياستش اين است كه با جامعتين حركت كند.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، همچنين به جلسه شوراي مركزي اين جبهه با دكتر احمدينژاد اشاره و خاطر نشان كرد: ما در اين جلسه مشكلاتي را كه فكر ميكرديم وجود دارد به آقاي احمدينژاد منتقل كرديم و آقاي رييسجمهور در اين جلسه صميمانه به سوالات ما پاسخ دادند.
وي ادامه داد: برخلاف اينكه گفته ميشود ايشان در جلسات اجازه نميدهند افراد صحبت كند به ما اجازه دادند صحبت كنيم؛ چنان كه حدود يكساعت و نيم ديدگاههاي خود را با ايشان مطرح كرديم. در اين جلسه گفتيم گفته ميشود شما با احزاب تعامل نداريد. ايشان به ما گفتند «در تشكيل شوراي هماهنگي بيشترين وقت را گذاشتم. من با احزابي كه مطالبهگر و سهمخواه هستند بحث دارم ولي از احزابي كه داراي برنامه براي حل مشكلات كشور و وظيفهگرا هستند استقبال و حمايت ميكنم.»
اميري گفت: آقاي رييسجمهور در اين جلسه گفتند مهم اين است كه ما بايد براي دنيا پيام داشته باشيم.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، افزود: در اين جلسه در مورد اصل 44 و چشمانداز نيز بحث كرديم. ايشان معتقد بودند در مورد چشمانداز حركت خوبي داشتهايم؛ البته قبول داشتند كه دولت بياشكال نيست.
اميري در پاسخ به اين پرسش كه نظر جامعه اسلامي مهندسين در مورد آقاي ميرحسين موسوي چيست و گويي در مورد آقاي ميرحسين موسوي تأمل دارد، گفت: آقاي ميرحسين موسوي با آقاي آقازاده صحبت كرده و به ايشان گفته به صورت مستقل وارد ميشود. ايشان در حال حاضر در حال تبيين ديدگاههايش است؛ البته در گذشته نيز در مواقعي گفتهاند در صحنه حضور پيدا ميكنند ولي بعد به دلايلي از حضور منصرف شدهاند.
وي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه جبهه پيروان خط امام و رهبري و جامعه اسلامي مهندسين از چه كسي حمايت ميكنند و آيا قرار است كه از آقاي احمدينژاد حمايت شود؟ گفت: ما در جلسات در حال بحث و گفتوگو هستيم و اميدواريم اين پنجشنبه به نتيجه برسيم و تصميم خود را در مورد مصداق بگيريم.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري همچنين گفت: نبايد طوري عمل كنيم كه رقيب در انتخابات پيروز شود. آمار و ارقام با ما حرف ميزنند و بايد به نتايج نظرسنجيها توجه كنيم.
وي گفت: بر اساس نظرسنجيها احتمال رايآوري آقاي احمدينژاد بالاست ولي جبهه پيروان خط امام و رهبري هنوز تصميم خود را نگرفته و در حال مطالعه و بررسي است. انشاءالله عقلانيترين و بهترين تصميم را ميگيرد و شما نيز جبهه را در اين تصميم ياري ميكنيد.
اميري همچنين در مورد فعاليت حزب جديدي كه محمدرضا باهنر درصدد راهاندازي آن است، گفت: در مورد حزب فعاليتهاي زيادي انجام شده، حدود 500 نفر از افرادي كه مورد نظر بودند احصاء شدهاند. ضعفهاي احزاب بررسي شده و اينكه چرا احزاب در بين مردم ايران چندان جايگاهي نداشتهاند.
دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، گفت: نظر ما اين بود كه حزب در آستانه انتخابات فعاليتش را آغاز نكند تا شائبهي انتخاباتي بودن آن ايجاد نشود. انشاءالله بعد از اين كه انتخابات برگزار شد و اصولگرايان پيروز شدند و جشن پيروزي را گرفتيم، حزب فعاليت خود را آغاز ميكند.
انتهاي پيام
يکشنبه|ا|4|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-