واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: فرمانده ناجا: اعتياد80 درصدي دانشجويان بياساس است ماموران با ظن وگمان با مردم برخورد نكنند ماموران مراقب باشند تا فردي درانتخابات قضيه را با دعوا پيش نبرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - حوادث
فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه انتخابات اين نيست كه هر فردي براي پيروزي در انتخابات توهين و افترا را سرلوحه قرار دهد، به انتخابات مجلس شوراي اسلامي اشاره كرد و گفت: ماموران پليس پيشگيري و امنيت بايد مراقب باشند تا فردي نخواهد در انتخابات با دعوا قضيه را پيش ببرد.
به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار احمدي مقدم صبح امروز چهارشنبه در مراسم آغاز به كار هفتمين نشست سراسري تخصصي ـ كاربردي پليس پيشگيري ناجا در جمع روساي پليسهاي پيشگيري سراسر كشور با بيان اينكه پليس پيشگيري يكي از وسيعترين حوزههاي ماموريتي را در نيروي انتظامي دارد، گفت: پليس پيشگيري با تمامي وزارتخانهها، اصناف و مردم تعامل بسيار زيادي دارد و بايد گفت پليس پيشگيري خط مقدم تماس مردم با پليس است.
ماموران كلانتري با ظن و گمان با مردم برخورد نكنند
وي گفت: امروزه كلانتري براي مردم بار منفي معنوي دارد و بازداشت كردن و گنجاندن افراد محترم كه به علت ظن و گمان يا حكم قاضي در كنار افراد مجرم اثرات سوء و منفي در ذهن فرد ايجاد ميكند بنابراين بايد ماموران كلانتري از حالت رباتيك به حالت هوشمند تغيير مسير دهند.
فرمانده ناجا با اشاره به بخشي از سخنان مقاممعظم رهبري در مورد اقتدار توام با رافت و مهرباني پليس، گفت: حرفه پليسي و نظامي سبب شده است ماموران همه را خلافكار ببينند. اما بايد گفت كه ماموران نبايد با ظن و گمان با افراد برخورد كنند و بايد در تمام مراحل انتظامي حقوق مردم را رعايت كنند.
به گفته وي، دقت عمل، سرعت و قاطعيت سه ركن مهم فعاليت در نيروي انتظامي است.
احمديمقدم با بيان اينكه يكي از مظلوميتهايي كه نيروي انتظامي و به خصوص كلانتريها با آن مواجه هستند، آن است كه مردم نيروي انتظامي را متولي جرم ميدانند، افزود: اگر در جامعه جرايم افزايش يابد مردم آن را به گردن نيروي انتظامي و كلانتري مياندازند و اگر هم جرايم در جامعه كاهش پيدا كنند معتقدند كه يحتمل نيروي انتظامي كاري در اين مورد انجام داده است، اما اين در حالي است كه رفتارهاي ناثواب و كمكاري برخي از سازمانها و غيره سرريزي به نام ناهنجاري و جرم دارد كه نيروي انتظامي بايد با آن مقابله كند.
ماموران بايد مراقب باشند تا فردي نخواهد در انتخابات با دعوا قضيه را پيش ببرد
وي با اشاره به جريانات فتنه سال 88 گفت: در سال 88 به دليل فتنهاي كه در جامعه ايجاد شد جرايم تا 30 درصد در سطح جامعه افزايش يافت و ماموران نيروي انتظامي يكسال تلاش كردند تا ضريب امنيت به نقطهاي قبل از جريانات فتنه برسد.
فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه اگر قرار باشد هر فردي براي پيروزي در انتخابات توهين و افتراء را سرلوحه كار خود قرار دهد اين موجب آسيبديدگي مردم ميشود.
وي با اشاره به نزديكي انتخابات مجلس شوراي اسلامي گفت: در فتنه سال 88 گروهي با نام «تقلب» در انتخابات امنيت و نظم جامعه را برهم ريخته و اين در حالي است كه نتوانستهاند ادعاي خود را اثبات كنند و سند و مدركي نيز در مورد تقلب در انتخابات ارائه نكردند و در حال حاضر نيز طلبكار هستند و اين در حالي است كه اگر در هر جاي دنيا اين رويه اتفاق ميافتاد قطعا با آنان برخورد ميشد.
احمديمقدم افزود: انتخابات اين نيست كه هر كسي در آن پيروز نشد به خيابانها بريزد و اقدام به تخريب شيشه و اموال مردم كند.
وي افزود: در انتخابات رياست جمهوري عمدتا رقابت ميان دو يا سه كانديد اصلي است اما در انتخابات مجلس اينگونه نيست و چندين نفر در شهرستانهاي كوچك كانديدا ميشوند كه بايد ماموران پليس پيشگيري و امنيت مراقب باشند تا فردي نخواهد در انتخابات با دعوا قضيه را پيش ببرد.
فرمانده ناجا با بيان اينكه افراد نبايد امنيت و آرامش جامعه را برهم بزنند، گفت: امروزه دشمنان به شرايط داخلي ايران چشم دوختهاند و نبايد بستري براي فعاليتهاي مجرمانه دشمنان ايجاد كرد.
وي با اشاره به اتفاقات اخير در آمريكا و اروپا گفت: غربيها در مواقعي كه ارزشهاي خود را مورد هدف ميبينند به شدت با آن مقابله ميكنند اما هنگامي كه اين اتفاق در كشور ما رخ بدهد براي ما حقوق بشر رو ميكنند و دم از دموكراسي ميزنند.
احمديمقدم افزود: مطرح كردن بحث تقلب در انتخابات نه تنها اعتماد عمومي را زايل ميكند بلكه مشكلات داخلي را هم ايجاد ميكند.
كاهش 30 درصدي جرايم جنايي در سال جاري
وي با بيان اينكه خوشبختانه در سال جاري تمامي شاخصهاي امنيتي و انضباط اجتماعي روبه بهبود است گفت: در برخي جرايم همچون جرايم جنايي شاهد كاهش 30 درصدي بودهايم كه اين نشان دهنده آرامش بر جامعه است.
فرمانده ناجا با بيان اينكه بايد تلاش كرد بسترهاي سياسي، اجتماعي و اقتصادي همه در خدمت ايجاد و ارتقاي امنيت باشد، گفت: امنيت و توسعه قوامبخش يكديگر هستند.
اعتياد 80 درصدي دانشجو به موادمخدر يا روابط نامشروع 80 درصد دختران و پسران حرفهاي بيربط و بياساسي است
وي در ادامه سخنان خود با بيان اينكه در حال حاضر ارائه آمار از سوي برخي افراد نيز به بحراني بدل شده است، گفت: ارائه برخي آمارها همچون اعتياد 80 درصدي قشر دانشجو به موادمخدر يا روابط نامشروع 80 درصد از دختران و پسران ايراني حرفهاي بيربط و بياساسي است كه بايد به آن رسيدگي شود.
به گزارش ايسنا، احمديمقدم با بيان اينكه پيام افراد در جامعه بايد به ارتقاء امنيت و آرامش كمك كند، گفت: افراد بايد در صحبتهاي خود به سنجيدهگويي روي آورند اما اين بدان معنا نيست كه در مورد مسايل صحبت نكنند و احساس امنيت كاذب ايجاد شود و افراد بايد واقعيتهاي جامعه را همانطور كه است بازگو كنند.
وي با اشاره به برخي اخبار حوادثي منتشر شده در برخي از رسانهها گفت: بايد قواعدي بر رسانهها حاكم شود و هر خبري در اندازه خود منتشر شود چرا كه گاها ديده ميشود يك حادثه در يكي از روستاهاي جنوبي كشور رخ ميدهد اما به دليل نوع پردازش احساس ناامني تا شماليترين نقطه كشور ايجاد ميشود.
نياز ناجا به پنج ميليون متر مربع ساختمان
فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه نيروي انتظامي به پنج ميليون متر مربع ساختمان نياز دارد گفت: با اين بودجه صد سال زمان لازم است تا پروژههاي عمراني نيروي انتظامي به سرانجام بفرستد.
وي با اشاره به استانداردسازي رفتار ماموران كلانتري گفت: مسئولان نيروي انتظامي همچنان بر ادامه روند استانداردسازي رفتار ماموران كلانتري تاكيد و تمركز دارند و دستورالعملهايي نيز در مورد استانداردسازي رفتار ماموران به كلانتريها و روساي پيشگيري ابلاغ شده است.
مردم رضايت 75 درصدي از نحوه رفتار پليس دارند
وي افزود: در ارزيابيهاي صورت گرفته از كل كشور از سوي معاونت اجتماعي نيروي انتظامي مردم رضايت 75 درصدي از نحوه رفتار پليس داشتهاند.
احمديمقدم عدم دقت آماري را يكي از مشكلات اساسي باقيمانده در كلانتريها عنوان كرد و گفت: در سالهاي گذشته كلانتريها آمارگرا شده بودند چرا كه بر اساس تعداد پروندههاي تشكيل شده و نحوه رسيدگي ماموران تشويق يا تنبيه ميشدند كه اين سبب شده بود كه بيدقتي در ارائه آمارها صورت گيرد.
وي افزود: در حال حاضر نيروي انتظامي با آمارها كاري ندارد چرا كه گاها ديده ميشود آمارهاي كلانتري بسيار زيباست اما مردم از عملكرد كلانتري در محله خود رضايتي ندارند.
احساس امنيت مردم براي ما مهمتر است
احمديمقدم خطاب به روساي پليسهاي پيشگيري سراسر كشور كه در سالن جلسه حضور داشتند گفت: عملكرد شما را از نگاه مردم ميبينيم و كاغذ و رقم به ما كمك نخواهد كرد و احساس امنيت مردم براي ما مهمتر است.
فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به روند بازسازي كلانتريهاي كشور به ديدار روز گذشته با رييسجمهور اشاره كرد و گفت: در سال 80 در بودجه كشور 50 ميليارد تومان بودجه براي انجام طرحهاي عمراني به نيروي انتظامي اختصاص داده شد و اين در حالي است كه در سال 90 و پس از گذشت يك دهه همچنان 50 ميليارد تومان به بحث عمران در نيروي انتظامي تخصيص داده شده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، وي با بيان اينكه در سال گذشته از 50 ميليارد تومان بودجه در نظر گرفته شده، 33 ميليارد تومان تخصيص داده شد گفت: با اين رقم اگر تنها به گچكشي كلانتريها اكتفا كنيم اين بودجه تمام ميشود.
احمديمقدم با بيان اينكه به پنج ميليون متر ساختمان نياز دارد گفت: با اين بودجه صد سال زمان نياز است تا پروژههاي عمراني نيروي انتظامي به اتمام برسد.
فرمانده ناجا با اشاره به وضعيت نابسامان ساختمانهاي نيروي انتظامي گفت: وضعيت خراب ساختمانهاي نيروي انتظامي با هيچ سازمان ديگري قابل مقايسه نيست و پيشنهاد ميكنم اگر سازمان يا اداره ديگري ميانگين وضعيت ساختمانهايش از ما بدتر بود به ما اطلاع داده تا به او جايزه دهيم يا حداقل بگوييم كه از اعتبار عمراني ما كم و به اعتبار آن سازمان اضافه كنند.
وي با اشاره به نهضت عمراني نيروي انتظامي گفت: در حال حاضر نيروي انتظامي براي ساختن كلانتري اقدام به فروش زمينهاي خود در داخل شهرها ميكند كه اين موجب ميشود كه در 10 سال آينده نيروي انتظامي در حاشيه شهرها قرار گيرد و آرام آرام از شهرها بيرون رود.
احمديمقدم افزود: نبايد بودجهريزان در قبال توقعاتي كه از نيروي انتظامي دارند به او بيمهري كنند.
انتهاي پيام
چهارشنبه|ا|27|ا|مهر|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]