واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل دفتر پيشگيريودرمان اعتياد بهزيستي خبرداد: افزايش نگراني مصرف شيشه در بين مردم و خانوادهها 199هزار دانشآموز تحت پوشش برنامههاي پيشگيري از اعتياد
خبرگزاري دانشجويان ايران - قزوين
سرويس: اجتماعي - شهري
مديركل دفتر پيشگيري و درمان اعتياد سازمان بهزيستي كشور با بيان اينكه بيشترين دغدغه تماسهاي برقرار شده با خط ملي مشاوره اعتياد به خانوادهها مربوط ميشود، تصريح كرد: بيش از 40 درصد تماسهاي برقرار شده از سوي مادران، 17 درصد از سوي همسران و 12 درصد تماسها نيز توسط خواهران افراد مبتلا به اعتياد است.
به گزارش خبرنگار «اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فريد براتي در همايش پيشگيري از اعتياد با شعار "جامعه سالم عاري از اعتياد" كه در قزوين برگزار شد، اظهار كرد: پنج هزار تيم اجتماعمحور از محلههاي شهر و روستا و محيط هاي آموزشي براي آشنايي مردم تشكيل شده كه هماكنون در كشور پنج هزار نفر تحت پوشش فعاليتهاي درماني و پيشگيري از اعتياد اين تيمها قرار دارند.
وي با اشاره به افزايش مصرف مواد مخدر در كشور اظهار كرد: افزايش مصرف مواد مخدر نه تنها پديدهاي منطقهاي، بلكه در تمام دنياي امروز اين پديده شوم مشاهده ميشود و به طبع با توجه به حجم و وسعت آلودگي بايد اقدامات پيشگيرانه انجام داد.
مديركل دفتر پيشگيري و درمان اعتياد سازمان بهزيستي كشور با اشاره به اينكه ناهنجاريها و آسيبهاي اجتماعي در جوامع رو به افزايش است، افزود: با مشاهده آماري چون ازدواج، ميبينيم كه آمار طلاق نيز به همين تناسب رو به افزايش است.
براتي با اشاره به موج رسانهاي گستردهاي كه طي سالهاي اخير از سوي دشمن براي تخريب باورها و اعتقادات ديني به سمت خانوادهها نشانه رفته است، عنوان كرد: تلاش دشمن در جهت كمرنگ كردن نقش خانواده و حتي والدين است كه به تبع با كمرنگ شدن نقش والدين در خانوادهها و خلع يد پدران، بروز ناهنجاري شدت بيشتري خواهد گرفت.
براتي به راهاندازي تلفن 09628 در كشور نيز اشاره كرد و گفت: با آمار استخراج شده از تماسهايي كه با اين خط تلفن صورت گرفته و مشاورههايي كه انجام شده است، به راحتي ميتوان ديد كه اضطراب و نگراني مصرف مواد مخدر مخصوصا ماده مخدر شيشه را در بين مردم و خانوادهها روبه افزايش است.
وي ادامه داد: بيشترين فراواني اين سوالها مربوط به نحوه تعيين شدت اعتياد، شناسايي مواد محرك صنعتي و غيرصنعتي اعتيادآور، معرفي مراكز مجاز ترك اعتياد، چگونگي ترك اعتياد است.
براتي گفت: بيشترين كساني كه با اين شماره تماس ميگيرند خانواده افراد مبتلا به اعتياد هستند، اما در سال گذشته 16.8 درصد تلفنها مربوط به مصرف مواد مخدر بود، اما امسال تعداد تماسهاي برقرار شده به بيش از 45 درصد افزايش يافته است كه اين زنگ خطر بزرگي براي جامعه و مخصوصا خانوادههاست.
معاون پيشگيري و درمان مركز توسعه پيشگيري سازمان بهزيستي كشور گفت: پيشگيري از اعتياد را بايد جدي گرفت، چرا كه اعتياد تهديدي جدي است و همه را در معرض آسيب قرار ميدهد.
براتي با طرح اين موضوع كه مهمترين عامل مبارزه با اعتياد مردم هستند، اظهار كرد: مردم با حضور و تلاش به پيشگيري و مبارزه بپردازند و نقش مسوولان نيز تسهيل شرايط اين مبارزه باشد.
وي در پايان اظهار كرد: بيش از 199 هزار دانش آموز تحت پوشش برنامههاي پيشگيري از اعتياد قرار دارند.
انتهاي پيام
شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]