واضح آرشیو وب فارسی:فارس: موضوع فلسطين به عنوان درد مشترك جهان اسلام و جامعه بشري مطرح شود
خبرگزاري فارس: كميته دانشجويي حمايت از انتفاضه فلسطين طي بيانيهاي با بيان اينكه اسرائيل تهديدي جدي عليه صلح و امنيت بينالمللي است، تاكيد كرد كه مسئله فلسطين بايد به عنوان درد مشترك جهان اسلام و جامعه بشري مطرح شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، بيانيه مشترك كميته دانشجويان دبيرخانه كنفرانس بينالمللي حمايت از انتفاضه فلسطين و شاخههاي دانشجويي احزاب و جمعيتهاي سياسي منتشر شد كه متن كامل اين پيام به شرح زير ميباشد:
اكنون كه قريب به شصت سال از تهاجم وحشيانه و اشغال غير قانوني سرزمين فلسطين و تشكيل دولت مجعول صهيونيستي ميگذرد، اكنون كه قبح و عمق جنايات رژيم غاصب صهيونيستي در جريان جنگ خونبار و فاجعهآميز غزه بيش از پيش در عرصه بينالمللي آشكار شده است و اكنون كه ملتها و دولتها بيدار و آگاه جهان، از آمريكاي جنوبي تا جنوب آسيا، رنج و خطر زائده سرطاني، اسرائيل غاصب را براي جامعه بشري محسوستر و ملموستر از پيش يافتهاند، كميته دانشجويي دبير خانه كنفرانس بينالمللي حمايت از انتفاضه فلسطين با همكاري و همراهي جمعي از احزاب، تشكلها و نهادهاي سياسي و مدني جامعه ايران به مثابه فرزندان ملت آگاه و سرافراز ايران، در آستانه چهارمين دهه انقلاب اسلامي چون گذشته و در راستاي مسير حركت نهضت پايدار ملت ايران همچنان جنايات اين رژيم غاصب را محكوم ميكند و با قاطعيت هر چه تمامتر بر حمايت همه جانبه دولتها، سازمانهاي بينالدولي IGOS و سازمانهاي بينالمللي غير دولتي NGOS از مردم ستمديده اما سرافراز و حقطلب فلسطين تا احقاق حقوق تضييع شده آنها و نابودي رژيم غاصب اسرائيل تاكيد مينمايد، در همين راستا ذيلا، برخي ضرورتها واقعيات مغفول تبيين و راهكارهايي پيشنهاد ميشود:
*ضرورتها و مختصات مسئله فلسطين در روند تاريخ:
1- از سال 1917 تا 1949 ، 78درصد از اراضي فلسطين يا از طريق واگذاري حكومت نظامي بريتانيا در فلسطين و يا بيرون راندن فلسطينيها در اختيار صهيونيستها قرار گرفت و متجاوز از 750000 فلسطيني تنها در اين فاصله زماني از خانه و وطن خود با زور اسلحه اخراج شدهاند.
2- از آغاز جريان اشغال فلسطين در سال 1947 تا به امروز، بالغ بر پنج ميليون فلسطيني از سرزمينهاي خود رانده و آواره شدهاند اين در حالي است كه در سال 1947 و قبل از آغاز آوارگي بزرگ فلسطينيها، هنوز 70 درصد ساكنان فلسطين، مسلمان و مسيحي بودند و غير يهوديان، مالكيت 94درصد از سرزمين فلسطين را در اختيار داشتند.
3- رژيم صهيونيستي حتي حاضر به اجراي مفاد قطعنامههاي شوراي امنيت كه متضمن ظلم فاحش نسبت به حقوق تاريخي ملت فلسطين در حاكميت بر سرزمين خود ميباشد نيست و از تخيله سرزمينهاي اشغال شده در جريان جنگ 1967 كه مطابق اين قطعنامهها مكلف به تخليه آن ميباشد خودداري نموده است.
4- قطعنامه 242 سازمان ملل متحد عليرغم ظلم فاحشي كه نسبت به حقوق تاريخي ملت فلسطين در اين سرزمين تاريخي اعمال نموده از سوي رژيم اشغالگر قدس كه مطابق اين قطعنامه مكلف به تخليه كليه سرزمينهايي است كه در جريان جنگ شش روزه سال 1967 اشغال نمود اجرا نگرديده است.
5- از سال 1967 رژيم غاصب صهيونيستي در راستاي سياستهاي خود، بيش از 18000 خانه فلسطيني را در كرانه باختري رود اردن، تخريب و بدين ترتيب، قريب به 70000 فلسطيني را مجروح و بيهيچ سرپناهي آواره كرده است.
6- اسرائيل همچنان از بازگشت آوارگان فلسطيني به موطن مادري خود، ممانعت ميكند كه اين مسئله، نقض صريح قطعنامه 194 سازمان ملل متحد است كه براي آوارگان حق بازگشت به سرزمينهاي اشغالي را به رسميت شناخته است، قطعنامهاي كه همچون بسياري ديگر قطعنامهها و موازين حقوق بينالمللي مورد پذيرش اسرائيل قرار نگرفته است.
7 - رژيم صهيوينيستي، عليرغم تمام مخالفتهاي بينالمللي و مطابق رويه معمول خود، با ناديده گرفتن راي ديوان بينالمللي دادگستري در جولاي سال 2004 مبني بر توقف ساخت ديوار حايل، همچنان به ساخت اين ديوار منحوس ادامه ميدهد.
* موارد مذكور در بخش پيشين، تنها مواردي اندك از ظلم بيرحمانه رژيم منحوس صهيونيستي و اقدامات غير قانوني آنها است كه در طول اين شصت سال تداوم يافته و در غزه به شكلي زنندهتر از هميشه، چهره آشكار كرد، ترديدي نيست كه موارد نقض موازين حقوق بينالملل و اعلاميه جهاني حقوق بشر به مراتب بيش از اينها است ليكن در اينجا به همين موارد اكتفا شده و در ادامه برخي راهكارها و پيشنهادها ارائه مي شود:
1- تبيين مسئله فلسطين به عنوان درد مشترك جهان اسلام و جامعه بشري و تاكيد بر اين نكته كه اسرائيل تهديدي جدي عليه صلح و امنيت بينالمللي است، چيزي كه در جريان جنگ غزه با قتل عام فاجعه آميز كودكان و زنان و حمله به بيمارستانها و مدارس سازمان ملل متحد روشنتر از پيش خود را نمايان ساخت.
2- درخواست جدي و قاطع از تمام دولتها و ملتهاي آزاده و بيدار جهان جهت قطع هرچه سريعتر كليه روابط تجاري، نظامي و سياسي با دولت غاصب اسرائيل و تقبيح حمايتهاي بيدريغ و شرمآور برخي قدرتها از اقدامات نفرتانگيز رژيم صهيونيستي.
3 - محكوم كردن سياستهاي ضدبشري و تبعيضآميز رژيم صهيونيستي و نيز جنايات اين رژيم به ويژه در جريان جنگ غزه و برپايي دادگاههاي جنايات جنگي جهت محاكمه سران دولت اسرائيل و فرماندهان نظامي آن.
4- اقدام و اجماع همه جانبه جهاني به منظور واداشتن اسرائيل به پذيرش قواعد آمره حقوق بينالمللي و عمل به آنها از جمله اجازه دادن به فلسطينان جهت بازگشت به موطن خويش.
در پايان بار ديگر بر حمايت خود از ملت شريف و عزيز فلسطين به ويژه مردم ستمديده غزه تاكيد كرده، آزادي و پيروزي هر چه سريعتر آنها را از خداوند منان مسئلت داريم و تمام ملتهاي آزاد و آزاده را در مسير اين مبارزه جهاني به ياري ميطلبيم.
انتهاي پيام/خ
دوشنبه|ا|5|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]