واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رابطه ولايت فقيه با مردم مديريت قلب هاست
تبريز- سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) گفت: رابطه ولايت فقيه با مردم، مديريت و رهبري بر قلبهاست و غرب از درك اين موضوع عاجز است.
حسين انواري روز شنبه در آيين نكوداشت خيرين آذربايجان شرقي اضافه كرد: اين رهبري موجب خاموش شدن بسياري از فتنه ها و ناكام ماندن بسياري از برنامه ريزي هاي دشمنان نظام شده است.
وي با بيان اينكه امام خميني (ره)، 20 روز پس از پيروزي انقلاب اسلامي با نظام سازي و تشكيل اين كميته گام موثري در راستاي كمك به نيازمندان برداشت، اظهار كرد: كميته امداد بر اساس اصول و مباني فقهي استوار شده و يك نظام جامع الاطراف مي باشد.
انواري ادامه داد: كميته امداد همچون قطعه اي زيبا در قلب نظام اسلامي جاي گرفته و جمع آوري نذورات، زكات، صدقات و كمك هاي مردمي به اذن رهبري و بر اساس اهداف خيرين و اصول ديني در مجاري تعيين شده هزينه مي شود.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) بحث هايي همچون فقير پرور بودن سياست هاي كميته امداد و نزديك شدن به روزهاي پاياني فعاليت اين نهاد غير دولتي را ناآگاهانه و غير واقعي عنوان كرد و گفت: اين كميته با برنامه ريزي هاي انجام شده و تغيير در نحوه خدمات رساني به نيازمندان هر روز پوياتر و استوارتر از گذشته در راستاي كمك به نيازمندان گام بر مي دارد.
انواري ادامه داد: يكي از وظايف اصلي كميته امداد دلربايي و كاهش دردهاي دردمندان كشور است و اين امر تفاوت فاحشي با فقير پروري دارد.
وي خاطرنشان كرد: احياي عزت انساني جزو تكاليف ديني ماست و اين امر در سر لوحه فعاليت ها و برنامه ريزي هاي اين كميته قرار دارد.
وي مردم را ستون خيمه كميته امداد امام خميني (ره) عنوان كرد و گفت: اين خصوصيت، ويژگي بارز و وجه تمايز اين كميته با ساير فعاليت هاي مشابه در اين حوزه است.
وي اظهار كرد: وحدت كلمه اصل پايداري نظام است و اين امر از جايي آغاز مي شود كه ما غم ديگران را غم خود و نياز آنها را نياز خود تلقي كنيم و در جهت رفع مشكلات مستمندان در حد مقدور اقدام نماييم.
انواري با بيان اينكه بايد از كودكي و در مدارس فرهنگ انفاق و كمك به نيازمندان به آينده سازان كشور آموزش داده شود، افزود: برنامه ريزي و سرمايه گذاري امروز ما در اين عرصه موجب حل بسياري از مشكلاتي مي شود كه هم اكنون جامعه با آن درست به گريبان است.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) خاطرنشان كرد: ورود و حضور مسوولين و مردم در رده هاي مختلف براي اداي فريضه الهي انفاق، راهگشاي بسياري از مشكلات نيازمندان كشور مي شود.
انواري گفت: در عصري كه بيداري اسلامي در جهان گسترش يافته است ايران الگويي عملي در رفتار و شعارهاي اين كشورها تلقي مي شود و اين امر بر وظيفه ما براي خدمات رساني بيشتر و بهتر به نيازمندان مي افزايد.
وي با بيان اينكه سالجاري از طرف رهبر معظم انقلاب به سال جهاد اقتصادي نامگذاري شده است، اضافه كرد: اقتصاد خوب به تنهايي هدف نيست بلكه راهي براي حل برخي مشكلات فرهنگي، اجتماعي و گسترش تقوا در جامعه است.
انواري خاطرنشان كرد: بايد از ظرفيت هاي معنوي كشور در راه رسيدن به جهاد اقتصادي و ريشه كن كردن فقر در كشور نهايت استفاده را برد.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) اضافه كرد: در اين راستا نه تنها بايد مانع از هرز رفتن كمك ها و منابع اقتصادي دولت در اين عرصه شد بلكه بايد كمك هاي داوطلبانه مردم نيز به روشي كارآمد و صحيح مديريت و سازماندهي شود.
انواري گفت: اين موضوع در سند چشم انداز و برنامه هاي كميته امداد تعريف شده و مورد توجه ويژه قرار دارد.
وي ابراز كرد: اين كميته با ساير موسسات خيريه رقابت ندارد و در شرايط كنوني بايد به جاي دامن زدن به برخي رقابت ها كه آفتي براي كمك رساني بهتر تلقي مي شود، تعاملات بين تمام موسسات فعال در اين حوزه جهت افزايش خدمات رساني به نيازمندان افزايش يايد.
انواري با بيان اينكه بايد هسته هاي مردمي در جامعه، سرمايه گراري و مديريت شود، خاطرنشان كرد: نقش مهم، رويكرد و فعاليت هسته هاي حمايت خانوادگي و صنفي بايد در جامعه تبيين و گسترش يابد و اين امر مي تواند سهم بسزايي در حل مشكلات خانوادگي، فاميلي و صنفي داشته باشد.
وي افزود: وجود هسته هاي خويشاوندي و تشكيل آن در بين اقوام مي تواند علاوه بر حل مشكلات مالي در جنبه هاي فكري نيز راهگشا بوده و مانع از برخي مشكلات موجود مانند افزايش آمارهاي طلاق در جامعه شود.
انواري با اشاره به اينكه بايد تشكر از نعمات خداوند علاوه بر ذهن و زبان در عمل نيز بروز كند، افزود: نيات خير بايد به فعليت تبديل شود تا مورد قبول درگاه الهي واقع گردد و رفتار ما تبلور اعتقادات ما باشد.
7240/587
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30752992
شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]