واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي: سلمان ذاكر: با نهادينه كردن فرهنگ نماز،عبوديت محض خداوند ترويج مي شود
يك عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس با بيان اينكه متاسفانه تاكنون راه مسجد را به جوانان خوب نشان ندادهايم، گفت: مجلس و دولت بايد بيشتر از اين به امر نماز بها ميدادند.
به گزارش گروه دريافت خبرخبرگزاري خانه ملت؛حجتالاسلاموالمسلمين سيدسلمان ذاكربا اشاره به اينكه در حكومت اسلامي نماز در دانشگاهها،مدارس،مساجد و حسينيهها عمق زيادي پيدا كرده است،به ايسنا گفت: اين كه چه كنيم نسل جديد و نسل آينده به نماز ترغيب شوند و اصل نماز و فرهنگ آن در جامعه نهادينه شود جاي كار دارد، لذا به آموزش از سوي مدارس، دانشگاهها، اساتيد، علما، رسانهها و به ويژه صدا و سيما نياز است.
وي خاطرنشان كرد:گسترش فرهنگ نماز به اقدام عملي در كنار كارهاي نظري نياز دارد،يعني اگر پدر و مادر و كارمندان در منزل و اداره سرموقع به اين فريضه الهي اهميت دهند،طبيعي است كه اثرات محيط به فرزندان سرايت خواهد كرد و نتيجه اين خواهد شد كه آنها نسبت به نماز سهلانگار نشوند.
اين عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس با بيان اينكه اميدواريم ريشه سهلانگاري نسبت به نماز از جامعه كنده شود،گفت:اين امر در كنار ساير فعاليتهاي فرهنگي نياز به هزينه و بودجه خاص دارد كه مخصوص ترويج توسعه نماز و فرهنگ نماز باشد،تا مساجد و متوليان امر نماز بتوانند با خواستههاي جوانان حركت كنند و آنها را به نماز تشويق و ترغيب كنند.
ذاكر تصريح كرد:متاسفانه ستاد اقامه نماز و متوليان اين فريضه الهي در جامعه آنگونه كه بايد فعال نيستند و مديريتشان حاشيهاي است و تمام وقت در ستاد نيستند، شايد علت آن اين باشد كه رديف بودجه خاصي براي نماز نداريم، درحالي كه نماز امري است كه نياز به آموزش عملي و كلاس دارد.
وي با بيان اينكه مجلس و دولت بايد بيشتر از اين به امر نماز بها ميدادند، گفت: ميتوانستيم براي دستگاههاي متولي امر نماز نيروهاي توانمند، اهل علم، متواضع و متشرع به كار گيرم تا فرهنگ جامعه را عوض كنند و نماز را به يك فريضه جدي براي مردم معرفي كنند.اما متاسفانه سعي شده نماز يك امر انفرادي معرفي شود و اثرات آن در اجتماع كمتر باشد،درحالي كه بعد اجتماعي آن مهم است كه جلوي بسياري از گناهان و بزهكاريها را ميگيرد.
اين نماينده روحاني مجلس با تاكيد براينكه اگر فرهنگ نماز نهادينه شود،عبوديت محض خداوند ترويج خواهد شد، گفت:در اين صورت است كه قدرت مقاومت در برابر تهاجمهاي فرهنگي را خواهيم داشت و در برابر شبيخونهاي فرهنگي تسليم نخواهيم شد.
ذاكر همچنين با اشاره به وضعيت مساجد و تاثير آنها درجذب جوانان به نماز گفت:ما نتوانستيم مساجد را به سيستمهاي نرمافزاري و سختافزاري خوب مجهز كنيم،اين نواقص باعث ميشود جوان به مكانهاي ديگري سوق پيدا كند كه اگر مساجد را تجهيز كنيم و راه مسجد را به جوانان خوب نشان دهيم آن موقع شاهد حضور پررنگ آنها در مسجد خواهيم بود.
وي گفت:متاسفانه تاكنون راه مسجد را به جوانان خوب نشان نداديم،درحالي كه اگر آزادراه درست كنيم طبيعي است كه جوانان دنبال راههاي فرعي نخواهند رفت.اما چون اين كار نشده است طبيعي است كه راههاي فرعي هرلحظه پيشروي جوانان قرار ميگيرد و اين ميتواند خطرساز باشد.
شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 335]