واضح آرشیو وب فارسی:ايران دیپلماسی: مجله هفته/ از ثبتنام برادر وزير و همسر وزير سابق تا برادر داداشي
نون. اسدي
انتخابات امسال درحال ورود به مراحل حساس و اجرايي خود به سر مي برد. روزي نيست كه خبرگزاري ها و سايت هاي كشورمان به درج حواشي مربوطه و اظهارنظرهاي پيرامون انتخابات نپردازند و در گرما بخشيدن به فضاي سياسي و اجتماعي كشور در فاصله دو ماه مانده به انتخابات، نكوشند. از احتمال دست زدن دشمن به توطئه هاي آشنا و غريب گرفته تا هشدارهاي مسئولان ذي ربط و از ثبت نام چهره هاي آشنا و ناآشنا گرفته تا طول و تفسير دادن به صف بندي ها و آرايش هاي انتخاباتي در كشور.
انتخابات امسال اولين انتخاباتي است كه پس از حدود 15 سال با حضور متفاوت جريان اصلاح طلب برگزار مي شود. از چند ماه پيش بحث و جدل هاي زيادي درون اردوگاه اصلاح طلبان و خارج از آن جريان داشته و اختلاف هايي را ميان اعضا و هواداران اين جريان سياسي پديد آورده است.
بعضي از چهره هاي موسوم به اصلاح طلب حتي با خودشان هم اختلاف دارند و نمي دانند بيايند يا نيايند و يك روز مي گويند مي آييم و فردايش مي گويند عمرن نياييم. بعضي هايشان حتي در فاصله يك ساعت دو حرف متضاد مي زنند و معلوم نيست واقعا دچار ترديد هستند يا اين كه مي خواهند فضاي سياسي را سمت و سو بدهند.
تاريخ انقلاب ثابت كرده كه انتخابات در جمهوري اسلامي ايران تحت تاثير جوسازي هاي اين چنيني قرار نمي گيرد و رونق و بازارگرمي آن در هفته هاي آخر اتفاق مي افتد و سياست هاي تحريمي غرب و داخل نيز تاثيري بر اصل قضيه و برگزاري انتخابات و حضور گسترده مردم نمي گذارد.
اساسا تحريم كار غربي هاست و تئوري تحريم متعلق به آنها. آنها بيش از 30 سال است كه ايران و خيلي از كشورهاي مخالف خود را تحريم كرده و اين واژه را به حوزه هاي ديگر نيز تعميم داده و حالا اينطور تبليغات مي كنند كه بايد انتخابات ايران نيز تحريم شود. (بيشتر به يك جوك شبيه است)
اما در اين هنگامه، رود خروشان ملت راه خودش را مي رود و نهادها و دستگاه هاي مربوطه كار خودشان را مي كنند و مردم نيز با آگاهي از وضع موجود و توطئه هاي غرب، توجهي به رسانه هاي بيگانه ندارند و چشم انتظار موعد تبليغات و شناسايي گروه ها و نامزدهاي حاضر هستند.
اما براي كسب اطلاع از برخي حواشي مربوط به ثبت نام نامزدها و شناخت فضاي فعلي انتخابات، گوشه هايي از حاشيه نگاري هاي مندرج در رسانه هاي رسمي كشورمان (فارس، مهر و...) را عينا مي آوريم:
· طاهره نظري همسر منوچهر متكي وزير خارجه سابق كشورمان از حوزه انتخابيه تهران براي مجلس نهم ثبت نام كرد. وي كه دارنده مدرك دكترا در رشته داروسازي از دانشگاه تهران در سال ۱۳۷۴ است، در مسئوليت هايي چون معاونت فني كارخانه توليد داروي هلال احمر، مشاور وزير خارجه و مديركل امور بين المللي زنان در وزارت خارجه به مدت شش سال و رئيس انجمن همسران ديپلمات هاي اين وزارتخانه فعاليت كرده است. وي در حال حاضر به عنوان مشاور محمدمهدي آخوندزاده معاون امور بين المللي وزارت امور خارجه موضوعات مربوط به زنان را پيگيري مي كند.
· حسين فدايي دبير كل جمعيت ايثارگران گفته است: ما خودمان را اصلاحطلب واقعي ميدانيم چرا كه اصلاحطلبي جزو ذات اصولگرايي است.
· سيد حميد حسيني برادر سيد محمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي كه عضو هيئت رئيسه اتاق بازرگاني است در ستاد انتخابات وزارت كشور حضور يافت تا از حوزه انتخابيه تهران داوطلب نمايندگي شود. وي برادر بزرگتر وزير ارشاد است و مي گويد اصلاح طلب است و به درخواست بخش خصوصي متقاضي ورود به نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي شده است.
· سيد مهدي طباطبايي از جمله اصلاح طلباني بود كه قصد داشت به صورت مستقل در انتخابات مجلس نهم از حوزه انتخابيه شيراز شركت كند. او كه گويا در دوره هشتم نيز داوطلب حضور در انتخابات شده بود در پاسخ به خبرنگاران در رابطه با اينكه آيا در انتخابات مجلس هشتم نيز رد صلاحيت شده بود اين امر را شخصي دانست و درباره رد صلاحيتش صحبتي نكرد.
· حجت الاسلام علي عسگري مشاور و رابط پارلماني مركز تحقيقات مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز كسي بود كه خود را اصولگراي اصلاح طلب خواند. وي كه در مجلس هفتم نماينده مردم مشهد بود اين بار از حوزه انتخابيه تهران براي حضور در انتخابات مجلس نهم ثبت نام كرد.
· حسين شيخ الاسلام دبير كميته حمايت از مردم فلسطين نيز در ستاد انتخابات كشور حضور يافت و از حوزه انتخابيه تهران داوطلب حضور در انتخابات مجلس نهم شوراي اسلامي شد و اعلام كرد در صورتي كه در ليست جبهه متحد نباشد از حضور در انتخابات انصراف مي دهد.
· محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و مسعود ميركاظمي وزير نفت دولت نهم و زهره طبيب زاده مشاور امور زنان رئيس جمهور در دولت نهم نيز براي ثبت نام در ستاد انتخابات كشور حاضر شدند تا از حوزه انتخابيه تهران و ليست جبهه پايداري در انتخابات مجلس نهم شركت كنند.
· فاطمه آليا و زهره سادات لاجوردي دختر شهيد لاجوردي هم از حوزه انتخابيه تهران و نيز از فهرست جبهه پايداري در انتخابات دوره نهم مجلس شوراي اسلامي شركت خواهند كرد.
· حضور پروين احمدي نژاد خواهر رئيس جمهور در ستاد انتخابات كشور نيز توجه خبرنگاران را به خود جلب كرد. وي با اعلام اين خبر كه از حوزه انتخابيه گرمسار داوطلب نمايندگي در انتخابات مجلس نهم است، مخالفت صريحش را با سئوال از رئيس جمهور در مجلس هشتم اعلام كرد.
· حضور فداحسين مالكي سفير ايران در افغانستان هم كه گويا در دوران تعطيلات سفارتخانه در تهران حاضر شده بود، در ستاد انتخابات كشور جالب توجه بود. وي از حوزه انتخابيه زاهدان براي حضور در انتخابات مجلس نهم ثبت نام كرد و گفت: براي حضور در انتخابات نيازي به استعفا از سفارت نيست.
· برادر مرحوم روح الله داداشي – قهرمان ورزشي كشورمان كه در كرج كشته شد – نيز براي انتخابات مجلس ثبت نام كرده است.
شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران دیپلماسی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]