واضح آرشیو وب فارسی:مهر: امضاي 4 يادداشت تفاهم هيئت اقتصادي قزوين در بمبئي هند
در جريان بازديد هيئت اقتصادي استان قزوين از شهر بمبئي 4 يادداشت تفاهم همكاري اقتصادي امضا شد.
به گزارش خبرگزاري مهر ، يك هيئت تجاري صنعتي 17 نفره به سرپرستي رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن استان قزوين از روز جمعه مورخ 2 اسفند ماه سال جاري به مدت 3 روز از شهربمبئي بازديد و در سمينار صنايع كوچك و متوسط كه شنبه گذشته و با حضور صد ها نفر از نمايندگان شركتهاي مختلف و وزير صنايع ايالت مهاراشترا برگزار شد حضور يافت و با وي ديدار و گفتگو كرد.
هيئت مذكور همچنين در 3 سمينار اقتصادي و تجاري كه توسط سركنسولگري جمهوري اسلامي ايران در بمبئي سازماندهي و با همكاري اتاقهاي بازرگاني مختلف، هماهنگ شده بود شركت و با تجار و صاحبان صنايع هندي ملاقات نمود.
در سيمنار اول كه با همكاري اتاق بازرگاني ترانس آسيا در عصر روز جمعه برگزار گرديد دو يادداشت تفاهم همكاريهاي اقتصادي به امضاي "سانجي بيده" معاون اتاق بازرگاني مذكور و رئيس هيئت ايراني رسيد. در اين مراسم محمدي سركنسول جمهوري اسلامي ايران در بمبئي طي سخناني از روند روبه رشد روابط اقتصادي دو كشور ايران و هند استقبال نموده و اظهار اميدواري نمود در سايه تبادلات چنين هيئت هايي، اين روند روبه رشد بيش از بيش گسترش يابد .
سرچمي رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن استان قزوين نيز طي سخناني با معرفي توانمنديهاي صنعتي، تجاري و اقتصادي استان قزوين اظهار اميدواري نمود كه اين استان تبادلات بهتر و گسترده تري با هندوستان در كليه زمينه ها برقرار نمايد. در ادامه اين مراسم كه تعدادي از اعضاي اتاق بازرگاني ترانس آسيا حضور داشتند با هيات ايراني به صورت اختصاصي ديدار و گفتگو نمودند.
در سمينار دوم كه با همكاري اتاق بازرگاني كنفدراسيون صنايع هند در ظهر روز دوشنبه 5 اسفند ماه سال جاري در مجموعه چاوان سنتر بمبئي و با حضور بيش از 50 نفر از اعضاي اصلي اتاق فوق برگزار گرديد، پاتنكار رئيس منطقه اي كنفدراسيون صنايع هند ضمن استقبال از تبادل هياتهاي تجاري مابين دو كشور اظهار آمادگي نمود تا متقابلاً هياتي متشكل از صاحبان صنايع و اعضاي اين اتاق در ماههاي آينده به جمهوري اسلامي ايران اعزام نمايد. وي ادامه داد : كنفدراسيون صنايع كل هند با داشتن 7000 عضو فعال و 600 دفتر در هند و 8 دفتر در خارج از كشور يكي از بزرگترين اتاق هاي بازرگاني هند ميباشد.
سركنسول جمهوري اسلامي ايران در بمبئي نيز ضمن استقبال از پيشنهاد مذكور اعلام آمادگي نمود تا در اين خصوص هماهنگيهاي لازم را انجام دهد.
لازم به ذكر است در اين مراسم كه عليرغم تعطيلي عمومي در هندوستان با استقبال مناسبي از جانب هيات هاي هندي روبه رو شده بود روسا و نمايندگان شركتهايي در بخش هاي مختلف مهندسي ، ماشين آلات ، قطعات اتومبيل، صنايع غذايي ، داروسازي ،نفت و گازو .... حضور داشتند .
سرچمي در اين مراسم ضمن ارائه گزارشي از توانمنديهاي استان قزوين اعلام نمود كه اين استان با 3000 واحد توليد فعال 1200 قلم كالاي مختلف تجاري توليد نموده و توانمندي ويژه اي در حوزه تجارت بين الملل دارد.
در آخرين نشست اين هيئت در بمبئي كه به ميزباني انجمن صنايع كل هند و نيز سازمان تجارت جهاني بمبئي برگزار گرديد تعداد زيادي از اعضاي شركتهاي زير مجموعه اتاق فوق شركت داشته و با هر كدام از اعضاي هيئت ايراني بصورت اختصاصي ملاقات نمودند. در اين مراسم دو يادداشت تفاهم به امضاي رئيس هيئت ايراني و آقاي ويجي كلانتري رئيس انجمن صنايع كل هند رسيد. در ادامه و پس از سخنرانيهاي سركنسول جمهوري اسلامي ايران در بمبئي و رئيس و معاون انجمن مذكور ملاقاتهاي تجاري به صورت اختصاصي دنبال شده و دو طرف در خصوص توسعه روابط دو جانبه و شناسائي فرصتهاي اقتصادي بين دو كشور گفتگو نمودند.
گفتني است پيشتر از اين انجمن صنايع كل هند با اتاقهاي بازرگاني چند استان از جمهوري اسلامي ايران يادداشتهاي تفاهم همكاري امضا نموده است.
دوشنبه|ا|5|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]