واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: امامجمعه مشهد: اگر كسي نظام را قبول دارد بايد رهبري را هم قبول داشته باشد كانديداهاي انتخابات با جريانهاي ناپاك، ضدارزشي و انحرافي دست ندهند
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: استانها
امام جمعه مشهد گفت: اگر كسي نظام را قبول دارد بايد رهبري را هم قبول داشته باشد و اگر كسي رهبري را قبول نداشت، نظام را هم قبول ندارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان، آيتالله "سيد احمد علمالهدي"، در خطبههاي نماز جمعه مشهد مقدس كه در محل رواق امام خميني(ره) حرم مطهر رضوي برگزار شد، با بيان اينكه عظمت 9دي باعث شد كه ما از 10دي غفلت كنيم، گفت: 10 دي، خاطره شهامتآفرين و افتخارآميز مردم و نسل انقلابي شهر مقدس مشهد و شاهد و نمايشگر فداكاريها و ايثارگريهاي زن و مرد به پا خاسته اين شهر در سال 57 است.
وي ادامه داد: 10 دي براي مردم مشهد و تاريخ اين شهر به عنوان يك مدال افتخار باقي ماند. در حقيقت، آن حماسه عظيم 9دي در سال 88 ايمان و انگيزهاش در 10 دي سال 57 به وسيله مرد و زن فداكاري كه در زير چرخ تانكها و بر آسفالت دروازه ارگ و ميدان سوم اسفند فرش شدند و ميدان سوم اسفند را به ميدان 10 دي مبدل كردند، نمايش داده شد و اين نكته در تاريخ افتخار مردم مشهد ثبت شد. آن روزي كه اين جهاد عظيم و حماسه قرباني شدن در راه خدا از مردم مشهد و نسل انقلابي اين شهر در ميدان 10 دي بروز كرد، پيشاپيش اين مردم و جلودار اين نسل انقلابي، همان سرو خراماني بود كه به عنوان نقطه تبلور ولايت در 9 دي 88 ميليونها انسان ايراني متدين در خط حمايت و تبعيت از او حماسه آفريدند.
امام جمعه مشهد در ادامه به بيان دو تذكر پرداخت و گفت: اين دو تذكر مربوط به عرايضي است كه در هفته گذشته، من در خطبههاي نماز جمعه و مراسم شب جمعه مسجد ارگ تهران بحث كردم كه آن سخنراني از رسانه ملي پخش شد و اين خطبه را هم توجه كرديد، در مقابل عرايض بنده، در شهر دو موضعگيري شده بود.
وي گفت: بنا ندارم مجموعه موضعگيريهايي را كه در برابر حرفهاي من ميشود، دوباره مطرح كنم، اما اين موضوع را چون مسئله اعتقادي مردم و جريان فكري است، مجبورم مطرح كنم. موضع اول كه به وسيله يك عده عوامل متحجر در گوشه و كنار شهر گفتهاند، اين است كه گفتهاند اين تحليلي كه فلاني كرد و به قيام سيدالشهدا(ع) اشاره كرد، اصلا تحليل و تطبيق در قيام سيدالشهداء(ع) درست نيست. قيام امام حسين(ع) مال تاريخ است و تاريخ هم مال 1400سال پيش است و ما بايد كربلا را به تاريخ خودش وابگذاريم. آن روز امام حسين(ع) و ياران و بچههايش مظلومانه شهيد و اسير شدند، ما همان تاريخ را بگوييم و براي مظلوميت آنها اشك بريزيم. ديگر تحليل و تطبيق درست نيست، چون ممكن است يك نفر اينطور تحليل كند، يك نفر ديگر نام امام حسين(ع) را برخلاف آنچه تطبيق شده، طور ديگري تحليل كند. مردم سردرگم ميشوند.
عضو مجلس خبرگان رهبري تاكيد كرد: اين حرف به وسيله مردم متحجر در بعضي مجالس و محافل عمومي گفته شده و چون اين با مباني فكري سر و كار دارد، لذا بنده مجبور شدم كه تذكر بدهم.
وي افزود: اين افراد متحجر هستند كه اين حرفها را ميزنند و ميگويند تاريخ كربلا نبايد تحليل و تطبيق شود، مگر كربلا افسانه است كه اين افسانه را بگوييم و اگر غمنده بود برايش گريه كنيم و اگر شاد بود، مسرور شويم؟! تاريخ با افسانه فرق دارد. تاريخ يك جريان است، بايد تحليل شود.
آيتالله علمالهدي تصريح كرد: اين حساب دو دوتا چهارتاست، اگر از شما بپرسند چند امام داري، ميگويي يك امام دارم، آن هم امام زمان(عج) است؟! يا ميگويي دوازده امام دارم؟ پس دوازده امام، امام شما هم هستند. به امام حسين(ع) ميگويي امام سوم، وقتي امامحسين(ع) امام سوم من و تو است، يعني همين الان امام حسين(ع) دارد ما را رهبري و امامت ميكند. امام حسين(ع) از 1400 سال قبل چطور ما را هدايت ميكند؟ جز از اين راه است كه من بيايم و آني كه در سيره، زندگي و كلام امام حسين(ع) است با زندگي امروزم تطبيق كنم و درس بگيرم تا تحت هدايت امام حسين(ع) باشم؟
وي خاطرنشان كرد: تو عنصر متحجر و ناداني كه مطالعه نكرده و درس نخوانده و فكر نكرده حرف ميزني، ميداني چه ميگويي؟! يعني داري امامت، امامحسين(ع) را منكر ميشوي. واقعا اينطور است؟!
وي ادامه داد: اگر شما از من خوشت نميآيد و قبولم نداري و مرا نميپسندي اين دليل نيست كه حرفم را رد كني. بايد دليل و سند مرا رد كني. خب قبول نداري كه نداري، ما شما را مجبور نميكنيم كه حرفمان را قبول كني، اما شما كه ميخواهي رد كني، بيا و با سند و دليل رد كن، نه اينكه بگويي اگر فردا كسي آمد و تحليل ديگري كرد ما چهكار كنيم. شما بين دو تحليل، آني كه مستند و مستدل است، قبول كنيد.
خطيب نماز جمعه مشهد در ادامه سخنانش به سرمقاله يكي از نشريات اين شهر اشاره كرد و ادامه داد: در روز 10 دي، هفته گذشته، در يكي از روزنامههاي وزين شهر، يك مقالهاي تحت عنوان "غفلت از مخاطبين واقعي 9دي 90" به عنوان سرمقاله اين روزنامه نوشته شده بود. در اين سرمقاله آوردهاند كه اين تحليلها و تطبيقهايي كه براي فتنه و 9دي 88 شد، اگر براي حزباللهيها و متدينين بود كه آنها نيازي به تحليل ندارند، قضيه را بودهاند، ديدهاند و خودشان ايجاد كردهاند، پس ديگر تحليل نميخواهند. بايد اين تحليلها به صورتي انجام بگيرد تا آنهايي كه از فتنه 88 و 9دي ابهام دارند، ابهامشان برطرف شود و بعد هم اين آقاي نويسنده نوشته بود يك عدهاي هستند كه نظام را قبول دارند، ولي نسبت به آنچه در انتخابات 88 و 9دي گذشت، هنوز ابهام دارند و بايد يك كاري كنيم كه ابهام اينها برطرف شود.
وي ادامه داد: اين آقاي نويسنده نوشته كه اينها نظام را قبول دارند. در اين مملكت اگر كسي نظام را قبول دارد بايد رهبري را هم قبول داشته باشد و اگر كسي رهبري را قبول نداشت، نظام را هم قبول ندارد. اين آقايي كه نظام و رهبري را قبول دارد، در خطبههاي نماز جمعه 29خرداد 88 با آن شفافيتي كه مقام معظم رهبري صحبت كردند، براي كسي ابهام باقي نماند. اين چطور نظام و رهبري را قبول دارد و هنوز ابهام دارد؟!
آيتالله علمالهدي تصريح كرد: كسي كه نظام را قبول دارد، آيا جمهوري اسلامي قبول دارد يا جمهوري غير اسلامي؟ اگر جمهوري اسلامي را قبول دارد، چطور وقتي آنها آمدند در خيابانها و شعار دادند "استقلال، آزادي، جمهوري ايراني" هنوز برايش ابهام باقي مانده است؟! اينكه نظام را قبول دارند، آيا امام(ره) را قبول دارند يا قبول ندارند؟ اگر امام(ره) را قبول دارند، چطور وقتي ديد كه عكس امام(ره) را در دانشگاه تهران پاره كردند هنوز برايش ابهام باقي مانده است؟! اين آقايي كه نظام را قبول دارد، اصلا امامحسين(ع) را قبول دارد يا قبول ندارد؟ چطور در مورد اينهايي كه در روز عاشوراي 88، آمدند و پرچم امامحسين(ع) را آتش دادند هنوز برايش ابهام باقي مانده است؟!
وي خاطرنشان كرد: ممكن است بفرماييد كه آنها يك عده اراذل و اوباش بودند و به سران فتنه مربوط نبودند. تمام اين اردوكشيهاي خياباني و آوردن مردم به عرصه خيابان تا دست به اين كارها بزنند و اين شعارها را بدهند، همه را سران فتنه انجام دادند. آنها هفده بيانيه دادند. بعد از حادثهاي كه در آن عكس امام(ره) پاره كردند، به نفع آمريكا شعار دادند، "نه غزه، نه لبنان" گفتند، پرچم امام حسين(ع) را آتش زدند، در برابر همه اين حوادث، اين آقا اعلاميه و بيانيه داده و در بيانيهاش اين حركتها را تشويق كرده است.
امام جمعه مشهد تاكيد كرد: من سئوالم اين است كه در اين مملكت، نه در مشهد با اين وسعت و نه در تهران مركز كشور و نه در شهرهاي بزرگ، در اقصي نقاط اين كشور و دهكورهها، كدام آدمي است كه نظام را قبول داشته و هنوز در مسئله فتنه 88 داراي ابهام است؟! آخر شما اينها را مينويسيد كه چه كساني خوششان بيايد و خوشحال شوند؟
وي با بيان اينكه "ميخواهم به نكته اصلي سخنانم اشاره كنم"، گفت: وقتي كاروان اسراي اهلبيت امامحسين(ع) به شام وارد شدند، تا دهم صفر بيشتر در شام نماندند و يازدهم ماه صفر از شام خارج شدند. در مدتي كه اينها در شام بودند، جريان شهادت حضرت رقيه(س) چنان شام را به هم ريخت كه يزيد مجبور شد براي توجيه مردم شام، يك مجلسي را تشكيل دهد. در مسجد جامع يك مجلسي تشكيل داد و دستور داد امام سجاد(ع) را آوردند و يك خطيب نامرد، دنياپرست و مشرك را هم روي منبر فرستاد و اين خطيب هم مقابل چشم امام سجاد(ع) شروع كرد در فضيلت بنياميه صحبت كردن و علي(ع)را سب و لعن كرد و به امام حسين(ع) دشنام داد و قيام امام حسين(ع) را محكوم كرد تا مردم توجيه شوند و قضيه در شام حل و فصل شود.
وي افزود: امام سجاد(ع) وسط صحبت اين خطيب، مجلس را به هم زد و يك جمله را خطاب به سخنران زد كه تمام حرف من همين يك كلمه است و ميخواهم همين را بگويم. امام سجاد(ع) اولين كاري كه كردند مجلس را به هم زدند و وسط صحبت ايستادند و به خطيب اشاره كردند و تشري به او زدند و فرمودند: "اي حرفزن! تو رضاي مردم و رضاي مخلوق را با غضب خدا معامله كردي؟"، تمام حرف من همين جمله زينالعابدين(ع) است.
امام جمعه مشهد تصريح كرد: آنجا كه امام سجاد(ع) خواستند مجلس را به هم بزنند و اين خطيب را رسوا كنند، بايد شديدترين الفاظ را در مورد او به كار ميبردند و به او ميگفتند كافر، منافق و ...، اما فقط گفتند: "تو رضاي مردم و رضاي مخلوق را با غضب خدا معامله كردي" و از اين بدتر نيست.
وي تاكيد كرد: ثبتنام انتخابات تمام شد. در استان ما 373 نفر براي 17 كرسي نمايندگي ثبتنام كردند. در شهر مقدس مشهد براي 5 كرسي، 167 نفر ثبتنام كردند. برادران، خواهران! افراد به فعاليت ميافتند، دست و پا ميزنند، اما اين را توجه داشته باشند كه براي اينكه راي بياورند، كرسي نمايندگي را به دست آورند و در اين رقابت برنده شوند، خطيب يزيد نشوند. در خطي نيفتند كه رضاي مخلوق را با غضب خدا معامله كنند. براي اينكه به پول و پله برسند و براي تبليغاتشان كار كنند، با جريانهاي ناپاك، ضدارزشي و انحرافي دست ندهند براي اينكه خيال ميكنند در ميدان رقابت آنها برنده خواهند شد. اگر اين كار را كنند اينها خطيب يزيدند و با خطيب يزيد محشور ميشوند.
امام جمعه مشهد خاطرنشان كرد: يك جريان ناپاك، لائيك و ضدارزشي كه دست در دست انگليس و آمريكا دارد و دلارها را از آن طرف مرزها در اينجا ميخواهد زير پاي شما بريزد، يك جريان قدرتيابي كه براي رسيدن به قدرت به هر جنايتي دست ميزند و هر جريان ضدارزشي و هر قشري از اقشار لائيك و بيدين جامعه را ميخواهد به خودش جلب كند، توجه داشته باشيد كه اگر خداي ناكرده براي اينكه راي بياوريد با اينها كنار بياييد، اين خطيب يزيد شدن است و مشمول سخن امام سجاد(ع) به آن خطيب قرار ميگيريد، حواستان را جمع كنيد!
وي در ادامه، به تضرع و استغاثه به درگاه خدا پرداخت و تاكيد كرد: ما شيعهايم، ما چهل روز است براي امام حسين(ع) داريم گريه ميكنيم و اشك ميريزيم، ما سكينه(س) و رقيه(س) و زينب(س) و زينالعابدين(ع) ميشناسيم، ما نبايد مسير خطيب يزيد را برويم. ما نبايد راه و روش يزيديها را پيگيري كنيم. حواسمان بايد جمع باشد! نبايد به هر كاري دست بزنيم.
انتهاي پيام
جمعه|ا|16|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]