واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: بهرام حميدي مديركل صداوسيماي مركز استان مازندران: براي برگزاري بهتر جشنواره فيلم فجر تعامل با صداو سيماي مراكز استانها بيشتر شود
جشنواره فيلم فجر محل رقابت هنرمندان با يكديگر است و در شرايطي كه بخش عمدهاي از دست اندركاران سينما شهرستانياند، همزماني برگزاري جشنواره در استانها فرصتي براي تماشاي بهترين آثار توليد شده در طول يك سال است.
ايلنا: مديركل صداوسيماي مركز استان مازندران گفت: براي هرچه بهتر برگزارشدن جشنواره فيلم فجر در شهرستانها روح همكاري و تعامل با صداو سيماي مراكز استانها بيشتر شود.
به گزارش ايلنا بهرام حميدي در گفتگو با روابط عمومي سيام جشنواره فيلم فجربا بيان اينكه سينما محلي براي گرفتن پيام است اظهار داشت: پرده عريض سينما پيام جديد ارائه ميكند و تلويزيون محل فراغت خانواده هاست .
وي هنر تاثيرگذار و جهانگير سينما را داراي اهميت ويژه توصيف كرد و گفت: جشنواره فيلم فجر محل رقابت هنرمندان با يكديگر است و در شرايطي كه بخش عمدهاي از دست اندركاران سينما شهرستانياند، همزماني برگزاري جشنواره در استانها فرصتي براي تماشاي بهترين آثار توليد شده در طول يك سال است.
وي بابيان اينكه قطعاً جشنواره فجر تنها متعلق به تهرانيها نيست و از آن همه مردم و مخاطبان سينما در كشور است، اظهار داشت: جوانان و علاقمنداني كه در رشتههاي مختلف سينما از كارگرداني تا فيلمنامه نويسي و بازيگري وارد اين عرصه شدهاند در فضاي بوجود آمده حداقل به اين موضوع خواهند انديشيد كه چگونه ميتوانند به هنرمندان صاحب سبك و خلاق نزديك شده و با آنان رقابت كرده و براي بهترشدن كارشان تلاش بيشتري انجام دهند.
مديركل صداوسيماي مركز استان مازندران با بيان اينكه سينماي واقعي سينمايي است كه انتظار مردم و نظام را برآورده ميكند، خاطر نشان كرد: در موقعيت كنوني كه جنگ نرم و تهاجم فرهنگي تمام ابعاد نظام را نشانه گرفته است، سينما با توليدات خود بايد بر جوانان و خانوادهها اثر مطلوب بگذارد و جلوي تاثير اين تهاجم را تاحدودي بگيرد.
وي به سرمايه گذاري در سينما اشاره كرد و گفت: اغلب سرمايه گذاران اين روزها به نيت جذب سرمايه و اخذ حداكثر سود وارد سينما ميشوند بنابراين از سوژهها و چهرههاي داراي جاذبه استفاده ميكنند كه اين امربه هنر سينما لطمه زده است.
وي ادامه داد: سينما در ايران با فراز و نشيب مواجه بود و طي سالهاي بعد از انقلاب فضايي ايجاد نشده تا سينما آن تاثيرگذاري واقعي خود را به منصه ظهور برساند و در واقع سينماي ايران را جرياني ميگرداند كه اهداف خود را دنبال ميكند.
وي امكانات سينمايي استانها را نامطلوب توصيف كردو و افزود: توجيه زيادي براي اين شرايط نامناسب و عدم سرمايه گذاري وجود دارد ولي آيا همانطوري كه ميتوانيم براي مسكن مهر زمين تهيه كنيم نميتوانيم به اماكن فرهنگي و سينماها بپردازيم.
وي تصريح نمود: به عنوان مثال در استان مازندران آنچه كه نام سينما داشت از بين رفت و هيچ مكان جديدي طراحي و احداث نشده است.
در مركز استان مازندران همزمان با انقلاب چهار سينما وجود داشت كه اكنون يك سينما فعال است و اين موضوع در ساير شهرها ي استان نيز مشهود است به طوري كه قام شهر با جمعيت زياد جوان فاقد سينماستكه بيانگر اين امر است كه از اول انقلاب اسلامي نه تنها نتوانستيم سينما و مجتمعهاي چند منظوره فرهنگي ايجاد كنيم كه از آنچه كه داشتيم نيزغافل شديم.
حميدي با بيان اينكه امكانات سينمايي در شرايط بحراني قرار دارد ادامه داد: اين امر به تكثير كپي رايت فيلمهاي ايراني و خارجي دامن زده چرا كه پرده عريضي براي تماشاي فيلمهاي خوب وجود ندارد.
وي افزود: آيا واقعاًدر اين شرايط نميتوانيم فكري به حال توسعه فضاهاي بكنيم. آيا نميتوانيم اداره سينماها را به جوانان بسپاريم.
وي در بخش ديگري از اين گفتگو به انتخاب سليقهاي آثار از سوي داوران جشنواره فيلم فجر اشاره كرد و معتقد است: هنر يعني سليقه بنابراين اميدواريم بهترين آثار با عادلانهترين داوريها انتخاب شده و در همهٔ ايران به نمايش گذاشته شود.
وي درباره رويكرد امسال جشنواره فيلم فجر گفت: آنچه كه جامعه امروز ايران نياز دارد اخلاق است و چيزي كه دشمن پي گير و برنامه ريز آن است ياس و نااميدي و بيهويتي است.
وي ادامه داد: براي بازگرداندن اميد و هويت به جامعه جوان همه از جمله سينماگران بايد دست به كار شوند و در ادامه فعاليتهايشان مصمم باشند.
حميدي ادامه داد: ما با پخش رايگان تيزرهاي جشنواره، برگزاري نشستهاي نقدو بررسي با حضور هنرمندان و ميهمانان و كارشناسان استاني و ملي، برنامه سازي و ارتباطات زنده براي هرچه باشكوه و فراگيرترشدن جشنواره فيلم فجر در استان مازندران پيش قدم ميشويم و انتظار تعامل و پيشنهاد از سوي متوليان فرهنگ و ارشاد اسلامي را داريم.
وي معتقداست؛ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با برگزاري تورهايي براي نويسندگان و فيلمسازان طي سال در استانهاي مختلف ميتواند از فضاي طبيعي موجود در كشور كه به زيبايي طراحي صحنه شده است به عنوان لوكيشن بهره ببرد.
پايان پيام
جمعه|ا|16|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]