واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رئيس بنياد ملي نهج البلاغه در يزد: نهج البلاغه در جامعه ما مورد كم مهري واقع شده است
حضرت امير در اوان حكومت خويش معاويه را بركنار كرد و اين نكته را به ما آموخت كه براي حفظ و قوام حكومت خود حاضر نيست با كساني مانند معاويه مصالحه كند.
ايلنا: رئيس بنياد ملي نهج البلاغه گفت: جامعه ما نسبت به نهج البلاغه بيمهري كرده است.
به گزارش ايلنا از يزد، آيت الله سيد نجم الدين دين پرور صبح روز چهارشنبه طي سفري يك روزه به يزد از دانشگاه يزد بازديد كرد.
رئيس بنياد نهج البلاغه در اين بازديد در جريان فعاليتهاي رشته نهج البلاغه در مقطع فوق ليسانس قرار گرفت و وي در ادامه نيز با اساتيد و دانشجويان اين رشته ديدار كرد.
آيت الله دينپرور در اين ديدار با اظهار خرسندي از فعاليت روز افزون اين رشته در اين دانشگاه، يزد را داراي پتانسيل لازم براي تبديل به پايگاه گسترش فرهنگ نهج البلاغه در كشور دانست.
وي با بيان اينكه هم اكنون برخي از واحدهاي درسي اين رشته تناسب كافي را با يكديگر ندارند، گفت: سرفصلهاي جديدي طي تحقيقات اخير بنياد ملي نهج البلاغه جمع آوري شده كه براي جايگزين شدن مناسب است.
دينپرور گفت: نهج البلاغه براي جامعه امروز بشري يك داروي شفابخش است چراكه اين كتاب برنامهٔ جامعي براي هدايت انسانها و حاكمان ارائه ميدهد.
او ادامه داد: صاحب اين كتاب فراتر از انسانهاي معمولي است چراكه در حديثي حضرت امير «ع» نقل شده كه پيامبر ۱۰۰۰ باب علم را بر حضرت گشودهاند كه از هر باب آن ۱۰۰۰ باب ديگر بر ايشان گشوده شده است.
وي در عين حال تاكيد كرد نهج البلاغه در جامعه ما مورد كم مهري واقع شده است.
او تاكيد كرد آشنايي با معارف نهج البلاغه آشنايي با شخصيتي است كه فاني في الله است.
رئيس بنياد نهج البلاغه افزود: حضرت امير «ع» تنها امام معصومي بودند كه فرصت حكومتداري پيدا كردند و در همين مدت ۵ ساله حكومت با وجود آنكه با ۳ جنگ درگير بودند، از موفقترين حاكمان روي زمين بودند.
او همچنين به يكي از اقدامات اولين حضرت امير (ع) در حكومت پرداخت و گفت: حضرت امير «ع» در اوان حكومت خويش معاويه را بركنار كرد و اين نكته را به ما آموخت كه براي حفظ و قوام حكومت خود حاضر نيست با كساني مانند معاويه مصالحه و آنان را تحمل كند.
وي با بيان اينكه اجراي عدالت در هر جاي دنيا با مشكلاتي جدي مواجه است، گفت: نمونه بارز آن شهادت حضرت امير «ع» در راه عدالت است كه پيش روي ماست.
آيت الله دين پرور همچنين به روايتي عجيب پرداخت و گفت: فردي از حضرت درباره كرات و آسمانهاي ديگر سوال ميكند و ميپرسد آيا در آنجا هم موجودات زنده وجود دارند كه حضرت پاسخ ميدهند آري! در كرات ديگر هم شهرهايي مانند شهرهاي شما وجود دارد!
او همچنين به تشريح فعاليت بنياد نهج البلاغه پرداخت و گفت: اين بنياد تاكنون درحدود ۱۴۰ كتاب در خصوص نهج البلاغه منتشر كرده كه به زبانهاي آلماني، انگليسي، اردو و فرانسه ترجمه شده است.
او گفت: بنياد نهج البلاغه يك نهاد خصوصي است و حدود ۳۵ سال است به فعاليت در اين حوزه مشغول است.
رئيس بنياد نهج البلاغه كشور همچنين از تلاشهاي نماينده مردم يزد درجهت راه اندازي اين رشته در دانشگاه يزد تقدير كرد.
علي اكبر اولياء نيز در اين ديدار با بيان اينكه درحدود ۱۰ هزار نامه از حضرت علي «ع» در طول حكومت ۵ ساله ايشان بجاي مانده، گفت: به جاي ماندن اين حجم از فعاليتها با درنظر گرفتن حضور حضرت در سه جنگ مهم آن دوره، كاري شبيه به معجزه است. او همچنين از اساتيد و دانشجويان اين رشته خواست تا پيشنهادهاي خود را جهت ارتقاء و بسط اين رشته به بنياد ملي نهج البلاغه ارائه دهند.
رئيس دانشگاه يزد هم در اين ديدار با تشكر از حضور رئيس بنياد نهج البلاغه در اين دانشگاه، قول مساعد داد تا زمينه برگزاري كنگره جهاني نهج البلاغه را در اين دانشگاه فراهم آورد.
او همچنين از نماينده يزد خواست تا ايجاد رشته نهج البلاغه در مقطع دكتري را مورد پيگيري قرار دهد.
پايان پيام
جمعه|ا|16|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]