تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بعد از من با خوارج نجنگيد (آنان را نكشيد)؛ زيرا كسى كه طالب حق باشد و به آن نرسد، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816333450




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گازيه تا..پرتاب ماهواره كره شمالي با انتخاب رهبر اينده ان ارتباط دارد


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: گازيه تا..پرتاب ماهواره كره شمالي با انتخاب رهبر اينده ان ارتباط دارد
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي 1387/12/07
كره جنوبي پاسخي براي امادگي كره شمالي براي پرتاب ماهواره يافته است.
به نوشته ولاديمير اسكاسيرف تحليلگر روزنامه اينترنتي روسي نيزاويسيمايا گازيه تا امريكاييها معتقدند اعلام امادگي پيونگ يانگ براي پرتاب ماهواره در واقع به منظور تدارك ازمايش موشك دور بردي است كه هدف ان دريافت امتيازات سياسي و كمك از امريكا است اما برخي كارشناسان معتقدند اين نمايش قدرت در كره شمالي با انتخاب رهبر اينده اين كشور در ارتباط است.
كارشناسان نظامي غربي بر اساس تصاوير به دست امده از ماهواره هاي جاسوسي امريكايي معتقدند ازمايش موشك جديد كره شمالي طي چند روز اينده انجام مي شود. منابع اطلاعاتي امريكا و كره جنوبي معتقدند دولت كمونيستي كره شمالي قصد دارد موشك «تايپدودونگ-2» را ازمايش كند كه مي تواند آلاسكا را هم هدف قرار دهد و برنامه فضايي تنها پوششي براي تكميل اين موشك است.
نويسنده مقاله ياداور مي شود پيونگ يانگ اخرين بار در سال دو هزارو شش سعي كرد اين موشك را پرتاب كند اما موشك منفجر شدو بقاياي ان به دريا ريخت و حالا كارشناسان امريكايي معتفدند ازمايش موفقيت اميز اين موشك مي تواند به منزله تبليغ خوبي براي كشورهاي خريدار تسليحات توليد كره شمالي يعني ايران، سوريه و ليبي باشد. البته كارشناسان غربي معتقدند پيونگ يانگ هنوز به تجهيزات پيشرفته مورد نياز براي ساخت كلاهك هسته اي موشكها دسترسي ندارد. با اين وجود سئول براي دفع حملات احتمالي كره شمالي اماده مي شود و از سال گذشته خريد موشكهاي ضد موشك پاتريوت را از امريكا اغاز كرده است.
تحليلگر روزنامه در ادامه اين سئوال را مطرح مي كند كه چرا دولت كره شمالي پرتاب ماهواره را براي مقطع زماني فعلي در نظر گرفته است؟ آلكساندر ژبين مدير مركز تحقيقات كره در اكادمي علوم روسيه در پاسخ به اين سئوال اظهار داشته كه خيلي احتمال دارد پيونگ يانگ همزمان با پرتاب ماهواره موشك جديدي را هم ازمايش كند. وي با كارشناساني كه اين اقدام كره شمالي را پيش از هر چيز پيامي براي باراك اوباما رئيس جمهور جديد امريكا مي دانند موافق نيست و معتقد است اين مسئله در واقع اهميت داخلي دارد. به گفته وي نخستين تلاش براي پرتاب ماهواره در سال هزارو نهصد و نود و هشت به كار گرفته شد و اين ماجرا در استانه نخستين نشست مجلس خلق كره شمالي پس از مرگ رهبر سابق اين كشور انجام شد كه طي ان كيم جون ايل به عنوان رهبر جديد كشور انتخاب شد. به همين دليل مي توان گفت پرتاب ماهواره با انتخابات اتي در اين كشور در ارتباط است. بر اساس برخي گزارشها سومين پسر كيم جون ايل يعني كيم جون اون نامزد اصلي رهبري كره شمالي است و پرتاب ماهواره تاثير زيادي بر محبوبيت داخلي وي خواهد داشت.
الكساندر ژبين در عين حال معتقد است نبايد اوضاع بين المللي را از نظر دور داشت. همه همسايگان كره شمالي ماهواره هاي خود را به مدار زمين فرستاده اند. به تازگي كره جنوبي اين كار را براي چندمين بار با كمك ژاپن انجام داده و از سوي ديگر روسيه در حال ساخت پايگاه فضايي در اين كشور است. در واقع كره شمالي مي خواهد نشان دهد كه مي تواند به حق خوددر خصوص تحقيقات فضايي دست يابد.
بالاخره اين كه پرتاب ماهواره بايد به راستي به منزله علامتي براي واشنگتن باشد. در واقع پيونگ يانگ مي خواهد نشان دهد كه مانند هند يك قدرت هسته اي به شمار مي رود و قصد ندارد به طور يك جانبه از تسليحات هسته اي خود صرفنظر كند. به همين دليل از نظر مقامات كره شمالي گفتگوهاي پيونگ يانگ و واشنگتن بايد به منزله گفتگوهاي دو قدرت هسته اي باشد.

چهارشنبه|ا|7|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن