واضح آرشیو وب فارسی:حيات: مولفه هاي دهه عدالت و پيشرفت (3) عسگراولادي :نخبگان موظف به پيشبرد گفتمان دهه چهارم انقلاب هستند
تهران – حيات
دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري اظهار داشت: مقام معظم رهبري دهه چهارم انقلاب را دهه پيشرفت و عدالت ناميده اند و گروه ها، احزاب و شخصيت هاي سياسي بايد اين گفتمان را بپذيرند و همپاي مردم براي پيشرفت كشور تلاش كنند.
حبيب الله عسگراولادي در گفتگو با خبرنگار سياسي حيات با بيان اين مطلب افزود: انتخابات رياست جمهوري در راه است، در اين انتخابات بايد موضوع پيشرفت و بسط عدالت به مسابقه گذاشته شود.
وي تاكيد كرد: پس از انتخابات رقابت ها بايد به رفاقت تبديل شود و با احترام به راي اعتماد مردم، بايد همه به شخص انتخاب شده كمك كنيم تا مملكت به سمت پيشرفت حركت كند.
عسگراولادي در ادامه با اشاره به اهميت موضوع پيشرفت در دنيا گفت: كشورهاي پيشرفته دنيا فرهنگ رقابت سياسي در داخل را به فرهنگ رقابت براي پيشرفت و جمع ثروت براي مردم خود تبديل كرده اند و حتي ريشه جنگ هايي هم كه به راه مي اندازند در كسب بازار بيشتر براي كالاهاي خود و تصرف بازار و ثروت ملل ديگر است.
دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري ادامه داد: مردم ايران از 30 سال پيش تاكنون موفق به استقرار يك نظام الهي در كشور شده اند و بايد در مسير پيشرفت و بسط عدالت قدم بردارند.
وي با اشاره به بالارفتن ظرفيت دانشگاه هاي كشور اظهار داشت: امسال ظرفيت دانشگاه هاي ما به يك ميليون و پانصد هزار نفر خواهد رسيد، اين درحالي است كه متقاضيان ورود به دانشگاه ها در كشور تنها يك ميليون و دويست و پنجاه هزار نفر است، يعني دويست و پنجاه هزار نفر بيشتر از تعداد متقاضيان ظرفيت داريم كه قرار است از خارج از كشور دانشجو بگيريم، اين يك پيشرفت و دستاورد مهم است كه در دهه چهارم انقلاب به دست آمده است.
عسگراولادي تاكيد كرد: زماني بود كه در ايران پزشكان خارجي طبابت مي كردند و جوانان ما براي تحصيل علم به خارج از كشور اعزام مي شدند، اما امروز به لطف همت مقام معظم رهبري، ايران روبه پيشرفت است و نخبگان موظفند به پيشبرد اين گفتمان كمك كنند.
وي افزود: درگذشته هم وطنان ما مجبور بودند، براي معالجه بسياري از بيماري ها به خارج از كشور سفر كنند، اما امروزه پيچيده ترين جراحي هاي پزشكي در سراسر ايران انجام مي شود و حتي از كشورهاي منطقه و جهان براي معالجه به ايران مراجعه مي كنند.
دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري ادامه داد: طبق سند چشم انداز بيست ساله قرار است ايران به عنوان قدرت اول در منطقه مطرح شود، اما همين حالا در بسياري از شاخص هاي علم در منطقه در رتبه نخست هستيم و جزو 10 كشور برجسته ديني هستيم.
وي افزود: همه اين ها نشان از پيشرفت ما است و اين پيشرفت را مرهون همت مقام معظم رهبري هستيم.
عسگراولادي در ادامه با تاكيد بر اينكه نمي خواهيم مثل غربي ها باشيم اظهار داشت: ما نمي خواهيم در نگاه به پيشرفت مانند غربي ها عمل كنيم، ما داراي مكتب اسلام هستيم و اسلام "علم نافع" را مطرح كرده كه هم به درد دنيا و هم آخرت ما مي خورد، ما آخرت را دنباله دنيا مي دانيم و در همه رشته هاي علمي به ويژه علوم انساني بايد همزمان رشد داشته باشيم.
وي با تاكيد بر وفاق سياسي در كشور گفت: اگر وفاق سياسي در كشور وجود داشته باشد، مي توانيم به انسجام اسلامي و اتحاد ملي دست يابيم و همه پيشرفت ها در سايه اتحاد ملي خواهد بود.
دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري با اشاره به تجربيات سه دهه اخير جمهوري اسلامي اظهار كرد: دشمن ما را در سه دهه گذشته به جنگ و دعواهاي داخلي مشغول كرده بود، اما در حال حاضر انقلاب دوران بلوغش را طي و به آينده نگاه مي كند.
وي افزود: آينده اي روشن و اميدواركننده پيش رو داريم و به همين دليل است كه گفتمان پيشرفت، عدالت و خدمت به مردم با استقبال عمومي روبه رو شده است.
عسگراولادي درمورد مولفه هاي افزايش قدرت ايران گفت: امروز گفتمان مقاومت در برابر زياده خواهي هاي غرب شكل گرفته كه موجب عقب نشيني آنها و شمارش معكوس براي مرگ متجاوزان به حقوق ملت ها شده است، ايران و ايراني نيز هر روز قدرتمندتر مي شود و قدرت خود را در خدمت دفاع از مظلومين جهان به ويژه مظلومان فلسطين قرار داده است.
وي ادامه داد: امروز دنيا با نظر تحسين به ايران نگاه مي كند، ما به دنبال زورگويي نيستيم اما زير بار حرف زور هيچ كس نيز نمي رويم.
دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري با اشاره به تاثير مفهوم ايثار، مقاومت و شهادت در پيشرفت ها اظهار داشت: دشمن متوجه شده است كه ما تا پاي جان براي صيانت از آرمان هاي خود ايستاده ايم، فرزندان انقلاب اسلامي در غزه و لبنان و در جنگ هاي 22 و 33 روزه نشان دادند كه اين ايستادگي شوخي و فقط در حد حرف نيست.
عسگراولادي در پايان تاكيد كرد: ما مي گوييم يا مقاومت تا رسيدن به پيروزي و يا شهادت، راه سومي از نظر ما وجود ندارد، اما متاسفانه اعراب در گذشته راه سوم يعني سازش را پذيرفتند كه اين راه غير از خفت، خاري و خباثت چيزي نصيب آنها نكرد.
پايان پيام
چهارشنبه|ا|7|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 237]