واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: 95 درصد كلانتري هاي كشور تا پايان سال رايانه اي مي شوند/ شركت هاي انتظام در كشف 10 هزار مورد جرم با پليس همكاري داشتند
تهران – خبرگزاري ايسكانيوز: سرپرست پليس پيشگيري ناجا از رايانه اي شدن 95 درصد كلانتري هاي كشور تا پايان سال خبرداد و گفت: در صورت تحقق اين امر از اين پس تمام موارد رسيدگي به پروندههاي مردم به صورت رايانهاي ثبت خواهد شد.
به گزارش روز پنجشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران " ايسكانيوز"، سرپرست پليس پيشگيري ناجا از رايانه اي شدن 95 درصد كلانتري هاي كشور تا پايان سال خبرداد و گفت: در صورت تحقق اين امر از اين پس تمام موارد رسيدگي به پروندههاي مردم به صورت رايانهاي ثبت خواهد شد.
سردار "جزيني" با بيان اينكه پليس پيشگيري بايد بتواند با پركردن خلاهاي انتظامي از وقوع جرم جلوگيري كند، افزود: مشاركت پليس با مردم براي تامين امنيت جامعه يكي از وظايف اصلي پليس پيشگيري به شمار مي آيد.
وي، ايجاد شركت هاي خصوصي را يكي از راههاي مشاركت با مردم نام برد و گفت: در حال حاضر 400 شركت خدماتي، حفاظتي و مراقبتي ، تحت عنوان «انتظام» در سراسر كشور وجود دارد كه 300 شركت به صورت فعالانه در حال انجام وظيفه هستند و 20 هزار نفر در شركت هاي انتظام فعاليت مي كنند.
سرپرست پليس پيشگيري ناجا از شناسايي 50 هزار سرايدار و شبگرد براي تامين امنيت محله ها خبرداد و گفت: شركت هاي انتظام از زمان تاسيس تاكنون در كشف 10 هزار مورد جرم با پليس همكاري داشته اند به طوري كه 950 سارق توسط سرايداران و شبگردها دستگير شدند.
وي با بيان اينكه كاركنان بازنشسته و افراد واجد شرايط پس از گذراندن كلاس هاي آموزشي خاص در شركت هاي انتظام فعاليت مي كنند، تصريح كرد: شركت هاي مزبور ساختار شركتي دارند و پس از ثبت، تحت كنترل نيروي انتظامي در شناسايي مجرمان با پليس همكاري دارند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس ،سرپرست پليس پيشگيري ناجا با اشاره به افزايش خدمات به مردم از رايانه اي شدن 95 درصد كلانتري هاي كشور تا پايان سال خبرداد و افزود:در صورت تحقق اين امر از اين پس تمام موارد رسيدگي به پروندههاي مردم به صورت رايانهاي ثبت خواهد شد.
سردار جزيني با بيان اينكه اولين همايش ملي پيشگيري از وقوع جرم در روزهاي 10 و 11 اسفند در مركز همايش هاي بين المللي برج ميلاد برگزار مي شود، گفت: دبيرخانه اين همايش از ارديبهشت امسال كار خود را آغاز كرده و تاكنون 230 مقاله به دبيرخانه اين همايش رسيده است.
به گفته وي، در همايش ملي پيشگيري از وقوع جرم، 15 سازمان به همراه اساتيد دانشگاه هاي ديگر نقش بسزايي ايفاء كردند.
سرپرست پليس پيشگيري ناجا، گسترش علمي موضوع پيشگيري از جرم به عنوان يكي از جنبه هاي كاربري جرم شناسي در ايران؛ تبيين مباني نظري و انواع پيشگيري ( كيفري، اجتماعي و وضعي) از جرم و ايجاد تعامل نيروي انتظامي و ساير نهادهاي دولتي و مردمي در زمينه پيشگيري از جرم را اهداف اين همايش نام برد.
جزيني با اشاره به ارائه 80 مقاله به كار گروه هاي تخصصي؛ پيشگيري از جرم، پيشگيري از وقوع جرم با رويكرد جامعه شناختي، رويكرد چند نهادي در وقوع جرم، پيشگيري انتظامي از جرم را به عنوان 4 كارگروه تخصصي همايش پيشگيري از وقوع جرم نام برد. /110
پنجشنبه|ا|8|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]