واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: آينده تاريك پيش روي اقتصاد اروپا
تشديد بحران اقتصادي در اروپا همزمان با سال جديد ميلادي ، سال مبهمي را براي مردم اين قاره رقم زده است .
ايتاليا
بيش از 80 درصد مردم ايتاليا از وخامت اوضاع اقتصادي كشورشان رنج مي برند .
بر اساس بررسي اتحاديه مشاغل ايتاليا ، حدود 50 درصد مردم ايتاليا به اوضاع اقتصادي در سال جديد ميلادي ، بدبين هستند .
نظرسنجي ها نشان داده است ، 83 درصد از ايتاليايي ها در سال 2011 ميلادي ، مجبور به كاستن هزينه هاي خود شده بودند .
اسپانيا
از اسپانيا هم خبر مي رسد ، آمار بي كاري در اين كشور عضو اتحاديه اروپا ، به بالاترين حد در پانزده سال گذشته رسيد .
اداره كار دولت اسپانيا ، شمار افراد بي كار در اين كشور را حدود چهار ميليون و پانصد هزار نفر اعلام كرد .
با ادامه بحران در اسپانيا ، دولت محافظه كار مادريد ؛ هفته پيش تدابير جديد رياضت اقتصادي را كه شامل كاهش هزينه هاي دولت و نيز افزايش ماليات ها مي شود ، اعلام كرد .
اين در حالي است كه شهروندان اسپانيايي معتقدند ، تدابير رياضتي دولت ، به ايجاد اشتغال كمكي نخواهد كرد . برنامه هاي دولت ، وضع كار را براي همه دشوارتر مي كند . اقدام دولت در افزايش مقدار ماليات ها ، سبب كاهش درآمد مردم و شركت ها مي شود و در نتيجه ، شغل كمتري ايجاد خواهد شد .
برخي اقتصاددانان هم بر اين اعتقادند كه سياست رياضت اقتصادي ، اروپا را به جايي نخواهد برد و بحران اقتصادي كشورهاي اين قاره را وخيم تر مي كند . سران اروپا چشم انداز روشني براي پاسخگويي به بحران بدهي كنوني ندارند .
انگليس
گزارش ها از انگليس هم نشان مي دهد ، ادامه بحران اقتصادي و مالي در اين كشور ، پيامدهاي اجتماعي فراواني براي انگليسي ها در پي داشته است ،
به نوشته روزنامه " ديلي ميل " ، در نظرسنجي از 13 هزار نفر در انگليس مشخص شد ، نگراني از مشكلات پولي ، جرائم و شورش هاي خياباني ، مردم اين كشور را رنج مي دهد و اميد به آينده و بهبود اوضاع در سال جديد ميلادي ، كاهش يافته است .
از سويي ، هزينه هاي سنگين برگزاري رقابت هاي المپيك 2012 كه تابستان سال آينده در لندن برگزار خواهد شد ، باري مضاعف بر شهروندان انگليسي تحميل كرده است .
مشكلات مالي و اقتصادي در كشورهاي مختلف اروپا و حوزه يورو ، به وِيژه در يونان ، دشواري هايي را از جنبه هاي مختلف براي اين كشورها در پي داشته است . اعتراض ها و اعتصاب هاي خياباني به رويدادي رايج در اين كشورها بدل شده و مردم سياست هاي غلط سران كشورهايشان را عامل نابساماني هاي كنوني خود مي دانند . ضمن اينكه سياست هاي رياضتي را براي خود و خانوارهايشان ، سنگين ، و براي حل مشكلات كنوني كشورشان ، كم اثر مي دانند . اختلاف نظري كه ماه هاست ميان سران اتحاديه اروپا براي حل و فصل اين بحران وجود دارد ، بر دامنه هاي آن افزوده و نگراني ها را تشديد كرده است .
چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]