واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
معاون وزير مسكن:
ساخت واحدهاي مسكن مهر سه سال طول مي كشد
معاون وزير مسكن اظهار كرد كه انبوه سازان يكي از مهمترين بازوهاي تحقق سياست هاي وزارت مسكن و شهرسازي در توليد مسكن هستند. منوچهر خواجه دلويي در گفت وگو با ايسنا، درباره نقش انبوه سازان در ساخت وساز ها اظهار كرد: توليد حرفه اي مسكن برعهده انبوه سازان است زيرا مي توانند در استفاده از فناوري هاي نوين، تغيير روش ساخت و ساز با استفاده از ابزارهاي مالي و گسترش بازار سرمايه موثر باشند و بازار را توسعه بخشند. وي افزود: قصد داريم به سمتي حركت كنيم كه كليه واحدهاي مسكوني مورد نياز در كشور توسط انبوه سازان ساخته شود.
معاون وزير مسكن و شهرسازي در امور مسكن و ساختمان با بيان اينكه تعداد محدودي از واحدهاي مسكن مهر تحويل داده شده است، تصريح كرد: تحويل و آماده سازي زمين از سال گذشته آغاز شده اما ساخت واحدها حدود سه سال به طول مي انجامد بنابراين برنامه سال جاري تحويل واحدهاي مسكوني مسكن مهر نيست و تعداد واحدهاي تحويل داده شده توسط پيشگامان مسكن مهر ساخته شده است. خواجه دلويي درباره تسهيلات مسكن مهر، تصريح كرد: دولت خط اعتباري را از منابع بانكي براي مسكن مهر در نظر گرفته است تا تسهيلات بدون مشكل پرداخت شود. وي گفت: طرح مسكن مهر مي تواند در تامين كمبود مسكن كشورمان موثر باشد زيرا با اجراي طرح 1/5 ميليون واحد به نيازمندان تحويل داده مي شود.
وزير اقتصاد: لايحه هدفمند كردن يارانه ها را از مجلس پس نمي گيريم
وزير امور اقتصادي و دارايي با تاكيد بر اينكه دولت لايحه هدفمند كردن يارانه ها را از مجلس پس نخواهد گرفت، گفت: از نمايندگان مجلس درخواست داريم كه اين لايحه و لايحه بودجه سال 88 را با هم و كامل به پيش ببرند. به گزارش مهر، سيدشمس الدين حسيني با تاكيد بر اينكه پيشنهاد دولت در لايحه هدفمندكردن يارانه حذف يارانه نبوده است، گفت: پيشنهاد دولت اصلاح ضروري قيمت ها در بخش حامل هاي انرژي كه اقدام اصولي و مكمل آن نيز جبران آثار اجراي آن بر روي هزينه خانوارها، بنگاه ها و بودجه دولت است. به گفته وي بر خلاف گمانه زني هاي اوليه مبني بر اينكه دولت لايحه هدفمند كردن يارانه ها را براي تامين كسري بودجه پيشنهاد داده اما براساس نامه رييس جمهور به رييس مجلس عنوان شده كه اگر قرار است هدفمند كردن يارانه مترادف با تامين كسري بودجه باشد ما درخواست مي كنيم لايحه بودجه اصلاح شود و بر همين اساس نيز اصلاحيه لايحه بودجه ارائه شد. حسيني با تاكيد بر اينكه دولت به هيچ وجه به دنبال پس گرفتن لايحه هدفمند كردن يارانه نيست، گفت: لايحه هدفمند كردن يارانه ها يك اقدام ضروري براي كشور است. وزير امور اقتصادي و دارايي به كسب راي فوريت لايحه و كليات آن در مجلس اشاره و بيان كرد: تا امروز با كميسيون ويژه بر روي اصول هدفمند كردن يارانه به تفاهم رسيده ايم.
كاهش تعرفه گوشي تلفن همراه هنوز اعمال نشده است!
در حالي كه حدود سه هفته از تصويب كاهش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به كشور در كميسيون ماده يك مي گذرد، هنوز اين كاهش تعرفه براي اجرا ابلاغ نشده است. به گزارش ايسنا، كميسيون ماده يك اواخر بهمن امسال در اقدامي تقريبا غيرمنتظره تعرفه واردات CBU انواع گوشي تلفن همراه به كشور را از 25 به 10 درصد كاهش داد. اگرچه اين كاهش تعرفه فقط در حد كارشناسي در كميسيون ماده يك به تصويب رسيده و هنوز وزيران حاضر در كميسيون آن را امضا نكرده اند، اما انتشار همين خبر نيز كافي بود تا يك بار ديگر استراتژي توليد گوشي تلفن همراه در كشور زير سوال برود. به طور معمول كاهش يا افزايش هرگونه تعرفه در كميسيون ماده يك بايد در ابتدا به امضاي اكثر وزيران حاضر در اين كميسيون رسيده و سپس تغيير تعرفه توسط معاون اول رييس جمهور براي اجرا ابلاغ مي شود، اما در شرايطي كه وزارت صنايع و معادن پرچمدار اصلي طرح توليد گوشي تلفن همراه در كشور بوده است، به نظر مي رسد كه چندان با كاهش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به كشور موافق نباشد. اين در حالي است كه به نظر مي رسد موافقت وزارت بازرگاني با كاهش تعرفه تلفن همراه، قاچاق گسترده آن به كشور با توجه به كمبود توان سازندگان ايراني براي جوابگويي به نياز داخل باشد.
بانك ملت در فهرست 10 شركت برتر ايران
بر اساس اعلام سازمان مديريت صنعتي، بانك ملت در ميان 10 شركت برتر ايران در سال 1386 قرار گرفت. به گزارش روابط عمومي بانك ملت، سازمان مديريت صنعتي، هر سال فهرست 100 شركت برتر كشور را در سال ماقبل اعلام مي كند كه بر اساس اعلام اين سازمان، بانك ملت باز هم در جمع برترين شركت هاي ايران جاي گرفت. بر اساس اين گزارش، بانك ملت با فروشي معادل 27 هزار و 740 ميليارد و 100 ميليون ريال، جايگاه دهم شركت هاي برتر ايران را در سال 86 به خود اختصاص داده است كه اين رقم در سال 85 معادل 21 هزار و 829 ميليارد و 900 ميليون ريال بوده است. بر اين اساس، بانك ملت در اين فهرست از لحاظ ميزان دارايي ها هم با داشتن 390 هزار و 850 ميليارد ريال دارايي، رتبه دوم را از آن خود كرده است.
يکشنبه|ا|11|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]