تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834849344




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لزوم سرمايه ‌گذاري در كشاورزي تركيبيخام فروشي از مشكلات گيلانيان است


واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: لزوم سرمايه ‌گذاري در كشاورزي تركيبيخام فروشي از مشكلات گيلانيان است
رشت - سرمايه ‌گذاري در بخش كشاورزي تركيبي گيلان به دليل افزايش درآمد زارعان و رونق اقتصادي روستائيان ضرورتي اجتناب ناپذير است.


آفتاب: رشت - سرمايه ‌گذاري در بخش كشاورزي تركيبي گيلان به دليل افزايش درآمد زارعان و رونق اقتصادي روستائيان ضرورتي اجتناب ناپذير است.

كليد رفع مشكلات بخش كشاورزي استان با توجه به پتانسيل هاي موجود و ظرفيت بالاي كشاورزي درارائه تسهيلات بيشتر به كشاورزي تركيبي است.

در شرايط كنوني با افزايش توليد كشاورزي به جهت رفع نيازمندي هاي رو به رشد جمعيت در حال گسترش، نگراني در مورد آينده تامين غذا براي مردم مطرح شده است.

همچنين آلودگي هاي آب، خاك، هوا و فرسايش خاك، مقاومت آفات به سموم و گسترش كود شيميايي باعث شده تا توسعه كشت تركيبي به عنوان يك ضرورت در عرصه كشاورزي بيان شود.

كشت تركيبي و ايجاد صنايع تبديلي درآمد كشاورزان را افزايش مي ‌دهد

در اين ارتباط رئيس سازمان جهاد كشاورزي گيلان با اعلام اينكه كشاورزي تركيبي دراستان بايد به فرهنگ عمومي تبديل شود، گفت: كشت تركيبي و ايجاد صنايع تبديلي درآمد كشاورزان را افزايش مي ‌دهد.

اردشير روحي ماسوله با اشاره به اينكه طرح توانمند سازي روستايي با توسعه كشت تركيبي عملي مي شود، افزود: در حال حاضر زعفران در املش، اشكورات رودسر، رودبار و ساير نقاط استان كشت و توفيق ‌هايي نيزبه دست آمده است.

وي همچنين توليد زرشك و گل محمدي را از ديگر برنامه هاي جهاد كشاورزي استان براي توسعه كشت تركيبي عنوان كرد و اظهارداشت: توسعه چند كشتي درآمد زايي براي كشاورز را به همراه دارد.

رئيس جهاد كشاورزي گيلان بر لزوم سرمايه ‌گذاري در كشاورزي تركيبي تاكيد كرد و گفت: نبود صنايع تبديلي و خام فروشي از مشكلات كشاورزي استان است.

وي تصريح كرد: در گيلان بين 30 تا 35 درصد اراضي قابليت كشت دارد بنابراين بايد سطح عملكرد را بالا برد و فرهنگ كشاورزي تركيبي را گسترش داد.

به هر حال بررسي معيشت و وضع درآمدي خانواده هاي روستايي جزو مهمترين مباحثي است كه امروزه مورد توجه كارشناسان قرار دارد.

اكثر روستائيان كشور كشاورز هستند و با استفاده از درآمد حاصل از فروش محصولات كشاورزي زندگي خود را مي گذرانند، پس هر اتفاقي كه منجر به از بين رفتن محصولات زراعي آنها شود، مي تواند روستائيان را به ورطه فقر و فلاكت بكشاند.

كشت تركيبي از راههاي مقابله با فقر در روستاها و تامين معيشت روستائيان است

بدين ترتيب بهبود توليدات در بخش كشاورزي در قالب كشت تركيبي مي تواند يكي از راههاي مقابله با فقر در روستاها و تامين معيشت روستائيان باشد.

در اين باره يك كارشناس كشاورزي با بيان اينكه براي افزايش راندمان كشاورزي در گيلان بايد به مقوله آموزش توجه ويژه ‌اي شود، گفت: اين امر سبب بهره ‌وري و افزايش توليد در محصولات اين بخش مي‌ شود.

علي قاسمي با تأكيد بر اينكه اقتصاد استان حول محور كشاورزي است، افزود: تاكنون استفاده مناسبي از ظرفيت‌ هاي بخش كشاورزي استان نشده است.

وي ادامه داد: براي توسعه كشاورزي در گيلان ضمن ارائه آموزش ‌ها بايد الگوي كشت محصولات زراعي نيز به كشاورزان استان ارائه تا از بروز خسارت‌ هاي سنگين به كشاورزان جلوگيري شود.

اين كارشناس كشاورزي يادآورشد: در توسعه روستايي پرداختن به تحليل اقتصادي فضاهاي جغرافيايي امروزه جايگاه مهمي دارد، توسعه به معني واقعي آن زماني به پايداري مي ‌رسد كه تحليل هاي اقتصادي در كنار ساير ابعاد اجتماعي، محيطي و كالبدي و زيرساختي به صورتي متوازن و البته مكمل سامان يابند.

" خام فروشي محصولات متنوع كشاورزي " از ديگر مشكلات استان و كشاورزان گيلاني چشم انتظار ايجاد صنايع تبديلي و تكميلي بيشتر در منطقه هستند.

شماري از كشاورزان و باغداران گيلاني از كمبود صنايع تبديلي و تكميلي در اين استان گلايه كرده و درخواست ايجاد صنايع مكمل در اين بخش را دارند.

سالانه 2.5 ميليون تن انواع محصولات كشاورزي در گيلان توليد مي شود

گيلان با توجه به توليد سالانه بيش از دو ميليون و400 هزار تن انواع محصولات زراعي، باغي و دامي يكي از قطبهاي كشاورزي و دامي كشور محسوب مي شود.

نبود واحدهاي صنايع تبديلي، فقدان بازار فروش مناسب و كمبود نقدينگي از جمله مشكلات اساسي فعالان بخش كشاورزي در اين استان است.

فعالان اين بخش از مسئولان و متوليان امر انتظار دارند كه براي ترغيب و جذب سرمايه گذاران به منظور سرمايه گذاري در بخش ساخت واحدهاي فرآوري محصولات كشاورزي و دامي بيشتر تلاش كنند.

اكنون به دليل كمبود صنايع تبديلي و تكميلي در گيلان، كشاورزان به ناچار بخش زيادي از محصولات خود را با قيمتهاي بسيار اندك به دلالان مي ‌فروشند.

يكي از اين كشاورزان بر لزوم گسترش صنايع تبديلي تاكيد و گفت: مكانيزه كردن كشاورزي از مواردي است كه به توسعه اين بخش كمك مي‌ كند و با توجه به اينكه توسعه كشاورزي يكي از راههاي خودكفايي كشور است بايد تلاش شود تا اين صنعت با علم و فناوري روز پيش برود.

محصولات كشاورزي گيلان براي فرآوري به ساير مناطق كشور حمل مي شوند

علي محبي افزود: به دليل توليد انبوه محصولات كشاورزي در استان و كمي شمار كارخانه هاي فرآوري، همه ساله دهها تن از توليدات كشاورزي و باغي اين منطقه براي فرآوري به ساير مناطق كشور حمل مي شود.

وي ادامه داد: اگر در اين استان صنايع جانبي در بخش كشاورزي وجود داشته باشد محصولات توليدي در زمان اوج برداشت دچار افت شديد قيمت نخواهد شد.

ديگر كشاورز گيلاني گفت: حمايت دولت و سازمانهاي مربوطه براي ايجاد كارخانه هاي صنايع تبديلي مي ‌تواند مانع از بين رفتن محصول و فروش ارزان آن توسط كشاورزان شود.

وي با بيان اينكه امنيت غذايي، توسعه پايدار كشاورزي و صرفه جويي در وقت و هزينه مهمترين محورهاي كار كشاورزي است، افزود: از هدر رفتن سرمايه هاي استان بايد جلوگيري كرد.

احمد بشارتي گفت: نبود صنايع فرآوري عمده ترين مشكل در بخش كشاورزي استان است و اين موجب شده كه كشاورز با وجود تلاش و زحمت فراوان عايدي چنداني نداشته باشد.

وي با تاكيد بر اينكه بايد صنايع تبديلي ايجاد تا سود افزوده حاصل از آن نصيب كشاورزان شود، افزود: اكنون به دليل نبود صنايع مكمل بخش زيادي از محصولات كشاورزي منطقه توسط واسطه ها با بهاي نازل از كشاورزان خريداري و از منطقه خارج مي شود.

وي ادامه داد: توليد بالاي اين محصولات در كنار نبود امكانات و صنايع مناسب فرآوري و نگهداري، موجب افزايش ضايعات توليدات اين محصولات شده است.
يك دامدار نيز بر ضرورت افزايش صنايع تبديلي تاكيد و يادآورشد: در صورت فرآوري توليدات، بخش دامي، دامداري و دامپروري در گيلان رونق بيشتري خواهد گرفت.

لزوم توسعه پايدار بخش كشاورزي گيلان

به گزارش مهر،مدير صنايع كشاورزي سازمان جهاد كشاورزي گيلان بر توسعه پايدار بخش كشاورزي تاكيد و گفت: ايجاد اشتغال، كاهش ضايعات محصولات بخش كشاورزي، افزايش ارزش افزوده و صادرات غيرنفتي از اهم اهداف پرداختن به اين بخش است.

محمد علي قنبري نژاد افزود: استان گيلان در عرصه زراعي، باغي، دامي و شيلات ظرفيت و استعداد بالايي دارد بنابراين ايجاد صنايع تبديلي و تكميلي در اين بخشها ضروري است.

وي در ادامه اولويتهاي سرمايه گذاري صنايع تبديلي در اين استان را مربوط به فرآوري زيتون، داروهاي گياهي، فندق، انواع عرقيات گياهي و غيره ذكر كرد.

بدون شك توسعه كشاورزي تركيبي و صنايع تبديلي و فرآوري در اين بخش اقتصاد گيلان را پويا و موجب كاهش موج مهاجرت روستائيان به شهرها و افزايش ميزان ثروت كشاورزان مي شود.

كد مطلب : 142361

چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 226]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن