واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: تحريم هاي غرب عليه صنعت حمل و نقل هوايي كشور ناجوانمردانه است
تهران- كاپيتان هوشنگ شهبازي گفت: برپايي كمپين مقابله با تحريم صنعت حمل و نقل هوايي كشورمان در واقع اعتراض به استفاده ابزاري قدرتهاي بزرگ از حقوق بشر است.
به گزارش خبرنگار ايرنا، كاپيتان خلبان پرواز 742 مسكو- تهران كه در 26 در مهرماه جاري توانست هواپيماي بوئينگ 727 را بدون باز شدن چرخ جلو در مهرآباد فرود بياورد،در خبرگزاري جمهوري اسلامي حضور يافت.
هوشنگ شهبازي مدتي است به منظور مقابله با تحريم هاي ناجوانمردانه غرب بر عليه صنعت حمل و نقل هوايي كشورمان اقدام به راه اندازي كمپين كرده است.
كاپيتان شهبازي در نشستي كه با حضور خبرنگاران ايرنا برگزار شد اظهار داشت:در حالي كه غرب با شعار دفاع از حقوق بشر در بسياري از كشورها مداخله مي كند،با تحريم صنعت حمل و نقل هوايي ايران عملا خود قوانين حقوق بشر را زيرپا مي گذارد.
وي همچنين در خصوص راه اندازي كمپين مقابله با تحريم صنعت حمل و نقل هوايي كشورمان: اين مجموعه و سايتي كه به اين منظور راه اندازي شده است با هدف رساندن صداي اعتراض همه طرفداران واقعي حقوق بشر به گوش كساني است كه جان مسافران هوايي را در معرض خطر قرار داده اند.
شهبازي اظهار كرد: تاكنون استقبال بسيار خوبي از اين كمپين شده و اميدواريم با همراهي و همكاري هموطنان و همه كساني كه مخالف استفاده ابزاري از حقوق بشر هستند مانع از رويه شدن اين اقدام در سطح جهاني شويم.
يادآور مي شود هواپيماي پرواز 742 مسكو- تهران قراربود درساعت 15 و 20 دقيقه روز 26 مهرماه 1390 درفرودگاه حضرت امام (ره) فرود آيد كه خلبان شهبازي هنگام باز كردن ارابه هاي فرود، متوجه وجود مشكل در چرخ جلوي هواپيما شد.
نحوه فرود سالم اين پرواز درباند فرودگاه مهرآباد، انعكاس گسترده اي در رسانه هاي داخلي و خارجي داشت.
كاپيتان هوشنگ شهبازي، متولد 1335 در ميانه و فرزند يك معلم است كه پس از اخذ دو ديپلم مكانيك فني و حرفه اي و رياضي و سپس دريافت مدرك مهندسي مكانيك راهي دانشكده هواپيمايي ايران شد و در سطح مهندسي هواپيما فارغ التحصيل شد.
شهبازي در حوزه بازرس فني و كارشناس صلاحيت پرواز به مدت هفت سال فعاليت كرد و پس ازآن به مدت يازده سال مهندس پرواز هواپيماي ايرباس 300 و 727 بوده و در ادامه به پيشنهاد برخي مسئولان در دوره خلباني شركت كرد و كمك خلبان هواپيماي 727، ايرباس 300، 707 و 744 شد و سپس خلبان يا همان كاپيتان شد و حالا بر روي 727 تيك آف و لندينگ مي كند.
او به واسطه نوع ورودش به اين بخش تقريباً تمامي دوره هاي فني را در ايران و كشورهاي اروپايي و آسيايي طي كرده و در واقع شهبازي پيش از اين پرواز تجربه طولاني مدت حضور در هر سه صندلي مهندس پرواز، كمك خلبان و خلبان 727 را داشته است.
علمي**9190**1319
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30747876
چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]