تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865171005




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

امام جمعه موقت تهران:هدف اصلي تهاجم فرهنگي بي دين كردن نسل جديد است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: امام جمعه موقت تهران:هدف اصلي تهاجم فرهنگي بي دين كردن نسل جديد است
كرمان - خبرگزاري مهر: آيت الله سيد احمد خاتمي با اشاره به اينكه امروز جهاد واقعي جهاد فرهنگي است، گفت: برخي افراد و جريانها به وسيله تهاجم فرهنگي به جنگ دين بخصوص در نسل هاي چهارم و پنجم انقلاب مي روند.

به گزارش خبرنگار مهر در كرمان، آيت الله خاتمي ظهر امروز در همايش كانونهاي فرهنگي مساجد استان كرمان در حسينيه ثارالله با اشاره به اينكه برخي افراد با تهاجم فرهنگي به جنگ دين مي روند، افزود: در جامعه اي كه از دين غفلت شود راه هاي تهاجم فرهنگي باز مي شود و برخي افراد نيز سعي مي كنند در راستاي بي دين كردن مردم در جامعه شبهاتي ايجاد كنند اما مردم مسلمان و دين مدار ايران همانند سالهاي گذشته بيدار و هوشيار در مقابل اين تهديدات فرهنگي ايستاده و با آنها مقابله خواهد كرد.

امام جمعه موقت تهران اضافه كرد: امروز جهاد واقعي جهاد فرهنگي است و اگر بخواهيم با تهاجم فرهنگي دشمن مبارزه كنيم بايد در زمينه گسترش معارف اسلامي و قرآن تلاش نمائيم.

نماينده مردم كرمان در مجلس خبرگان گفت: اولين راه مبارزه با براندازي نرم و تهاجم فرهنگي، گسترش تعاليم دين و جذب كردن جوانان در مساجد است و بايد در كنار آن نيز از شبهات اجتناب كنيم.

وي با اشاره به لزوم مقابله با تهاجم فرهنگي گفت: تهاجم فرهنگي يعني تهاجم به باورهاي اعتقادي و ارزش هاي الهي و منش اسلامي كه دشمنان انقلاب پس از پيروزي انقلاب اسلامي در ايران آن را در دستور كار خود قرار داده اند و در سالهاي اخير اين تهاجم بسيار بيشتر شده است و لبه تيز اين تهاجم متوجه نسل جوان جامعه است.

آيت الله خاتمي عنوان كرد: تهاجم فرهنگي يعني مقابله با پايه هاي اساسي انقلاب و خروجي اين روند بي ديني مردم و بخصوص نسل جديد انقلاب است، در واقع دشمن در اين جبهه بر اين باور است كه نمي تواند با نسلي كه انقلاب كرده است مواجه شود و نسبت به انحراف بين نسل هاي چهارم و پنجم انقلاب اميد دارد.

وي عنوان كرد: دشمن روي اين مسئله حساب كرده است كه اين نسل ارزشهاي انقلاب و روند پيروزي مبارزات مردمي را نديده است و با شبيخون فرهنگي و براندازي نرم سعي مي كند افكار اين نسل ها را منحرف كند و درنهايت به مقصود خود برسد.

وي با تاكيد بر دين مداري و ارتباط با خدا گفت: بر اساس روايات قرآن اين انحرافات در جامعه اي رشد مي يابد كه از ياد خدا غافل شده اند و در همين راستا بايد در زمينه جذب جوانان و نسل جديد به ارزشهاي اسلامي تلاش كنيم.

وي با اشاره به فعاليت گسترده سايت هاي اينترنتي و ماهواره اي در راستاي ضربه به تشيع گفت: در حال حاضر هزار و 800 سايت عليه شيعه در حال فعاليت هستند.

آيت الله خاتمي عنوان كرد: ارباب جرايد و مطبوعات بايد مراقب نشريات خود باشند و اجازه نفوذ افكار منحرف را از طرق مختلف به رسانه ها ندهند و اگر در نشريات و رسانه ها مطلبي منعكس شود كه نتيجه آن انحراف در مردم شود مسئولان رسانه ها بايد پاسخگوي شرعي اين انحراف ها باشند.

يکشنبه|ا|11|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 214]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن