واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي گيلان:15 گروه تخصصي گردشگري در گيلان شناسايي شده است
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان گفت: 15 گروه تخصصي گردشگري نظير گردشگري ورزشي، تاريخي، درمان و سلامت در گيلان شناسايي شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، محمدحسين مهديپور بعد از ظهر امروز در جمع مسئولان دفاتر خدمات مسافري و هواپيمايي استان در محل سالن اجتماعات فرودگاه رشت استان گيلان را داراي فرهنگ و تمدن بالايي دانست كه از نظر جاذبههاي طبيعي، تاريخي و مذهبي جايگاه ويژهاي دارد.
وي با بيان اينكه 9 حوزه معماري و فرهنگي در روستاهاي استان وجود دارد، تصريح كرد: اگر صنعت گردشگري در استان فعال شود كشاورزي نيز از اين تغيير تاثير ميپذيرد و حتي شغلهاي مختلفي ايجاد ميشود.
مهديپور يكي از چالشهاي عمده و مانع پيشرفت در استان را نبود تعامل و هماهنگي بيشتر بين بخشهاي مختلف با يكديگر دانست و بيان داشت: ارائه خدمات تخصصي، كارشناسي فني، مشخص شدن رفتارهاي كارشناسانه در هواپيما و همچنين ارائه خدمات به مسافران، دفاتر مسافري و ... بسيار مهم است و چالشها را كاهش ميدهد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان با بيان اينكه اگر تعادل بين دستگاهها وجود نداشته نباشد تعامل نيز معنا نخواهد داشت خاطر نشان كرد: به همين منظور ارائه راهكارها و رفتارهاي تخصصي و حرفهاي و همكاري دو طرف بين فرودگاه و دستگاهها به اهداف كمك ميكند.
مهديپور نياز توسعه گردشگري را بازاريابي با بهرهگيري از متخصصان و استفاده از ظرفيتهاي استان عنوان كرد و اظهار داشت: ظرفيتهاي خوبي در گيلان براي پذيرش گردشگري درمان، سلامت و همچنين ورزشي وجود دارد و اگر ميخواهيم قطب گردشگري جهان اسلام باشيم بايد بازار هدف نيز همكاري متقابل داشته باشد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان با تقدير از توجه مديركل فرودگاه گيلان به توسعه گردشگري افزود: توانايي و خدمات بايد به حدي در استان افزايش يابد تا فاصله آن با استانداردهاي بينالمللي كم شود.
وي ادامه داد: بايد برنامه مشتركي مشخص كرده و موانع و مشكلات دفاتر ارائه خدمات مسافري و دستگاههاي مختلف شناسايي و سپس برطرف شود.
مهديپور تبليغات مناسب، نظارت، ارائه خدمات، آموزش صحيح رفتار با مسافران و گردشگران توسط رانندگان تاكسي در فرودگاه، معرفي گيلان توسط خلبان يا مهماندار هواپيما در بدو ورود به گيلان و تبليغ آژانسهاي هواپيمايي براي جذب مسافر و ... را از ديگر برنامههاي مهم در توسعه گردشگري و جذب توريسم به استان عنوان كرد.
وي با اشاره به اينكه در اين زنجيره هر كس وظايفي را بر عهده دارد خاطرنشان كرد: بايد با فكر و ايده مناسب، راهاندازي باشگاه هوانوردي در استان، ارائه اطلاعات هوانوردي و هواشناسي در فرودگاه زمينه ارتباط دو طرفه بين بخشها و دستگاهها به وجود آيد.
مهديپور گفت: با استفاده از غرفه گردشگري در فرودگاه رشت ميتوانيم به معرفي جاذبههاي گردشگري گيلان نظير جاذبههاي طبيعي، تاريخي و مذهبي بپردازيم و مسافران را با اين استان بيشتر آشنا كنيم.
مديركل حج و زيارت گيلان نيز با بيان اينكه توسعه گردشگري نيازمند همدلي تمام مسئولان استان است، گفت: ميزان رضايتمندي زائران از طريق اعزام هوايي بسيار بالاست و با توسعه سالن حجاج ميتوان اين رضايتمندي و جذب مسافران داخلي را افزايش داد و با ايجاد شرايط مناسب و معرفي مكانهاي مذهبي گيلان به جذب توريسم مذهبي كمك كرد.
حسن يگانه با اشاره به تعداد اعزام كاروان حج عمره بيان داشت: سال آينده اعزام حدود 98 كاروان حج عمره در مرحله نخست و تاريخ 25 خرداد و در مرحله دوم 26 خرداد و اوايل شهريور ماه انجام ميشود و به اين تعداد اضافه خواهد شد.
وي بيان داشت: طبق برنامهريزي به عمل آمده هر هفته اعزام به عتبات عاليات انجام خواهد شد و در تلاش هستيم پرواز سوريه را نيز در اواخر امسال و يا اوايل سال آينده در گيلان داشته باشيم.
يگانه به مصوبه هيئت وزيران در جذب توريسم مذهبي اشاره كرد و افزود: در اعزام زائر به كشورهاي عربستان، سوريه و كربلا ميتوانيم در زمينه جذب توريسم مذهبي تلاش كنيم و از ظرفيتهاي تاريخي و پيشينه مذهبي گيلان بهره بگيريم.
يگانه تصريح كرد: مسئولان دفاتر خدمات مسافري نيز در محدوده زيارتي و گردشگري مشغول به فعاليت هستند و ميتوانند به معرفي گيلان كمك كنند.
انتهاي پيام/ش10
يکشنبه|ا|11|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]