واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: دستاورد بزرگ مقاومت در جنگ 22 روزه
وزير سابق دولت لبنان اعلام كرد: بزرگترين دستاورد ملت فلسطين از جنگ 22 روزه بر ضد نوار غزه، اين است كه آنها به دشمن صهيونيستي اجازه ندادند به اهداف از پيش تعيين شده خود در اين حمله دست يابد.
«طراد حماده» وزير كار پيشين كابينه فواد سينيوره نخست وزير لبنان درباره نقض مكرر آتش بس در فلسطين از سوي دشمن اسرائيلي گفت: تل آويو مي خواهد شكست خود را در جبهه نظامي به نحوي جبران كند تا بتواند در محور چانه زني هاي ديپلماتيك درباره نوار غزه از فلسطيني ها باج بگيرد.
وي پيرامون موفقيت آينده جنبش هاي اسلامي در منطقه بويژه جنبش مقاومت حزب الله و مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) در غزه در برابر سلطه گران و اشغالگران گفت: اكنون براي همه روشن است كه مقاومت حزب الله در لبنان و مقاومت اسلامي حماس در فلسطين در جنگ سال هاي 2006 و 2009 ميلادي در غزه موفق شدند در برابر دشمن صهيونيستي به پيروزي بزرگي نائل شوند و در آينده اين جنبش ها مي توانند باز هم تل آويو را به چالش بكشند.
حماده به نتايج و پيامدهاي موفقيت حماس در جنگ 22 روزه اشاره كرد و يادآور شد: مقاومت اسلامي فلسطين طي 22 روز جنگ و محاصره شديد دريايي و زميني در مقابل دشمن اسرائيلي ثابت كرد كه مي تواند باز هم به مقاومت و پايداري ادامه بدهد، اما در مقابل رژيم صهيونيستي نتوانست به هيچ هدفي از اهداف از پيش تعيين شده خود در حمله به جنوب لبنان و باريكه غزه برسد و اين بزرگترين دستاورد براي ملت فلسطين و مردم لبنان است.
اين كارشناس مسائل خاورميانه لبنان در بررسي پيامدها و ابعاد اين جنگ در سطح داخلي رژيم صهيونيستي گفت: علاوه بر آن، بزودي نتايج اين حمله ددمنشانه به غزه به شكل هاي مختلف اعم از قرار گرفتن در بن بست و تنگناهاي سياسي در داخل محافل رژيم صهيونيستي تجلي پيدا خواهد كرد و شاهد بحراني بزرگ و شكننده در داخل پيكره اين رژيم خواهيم بود.
اين وزير سابق لبناني تصريح كرد: شايد بحران در انتخابات رژيم صهيونيستي يكي از علامت هاي فروپاشي اين رژيم را نشان بدهد اما به نظر مي رسد اين بحران در آينده اسرائيل عميق تر و ريشه دارتر خواهد بود و بدين خاطر رژيم صهيونيستي اكنون در تنگنا و بن بست واقعي قرار گرفته است.
وي درباره اثرات خروج نيروهاي اشغالگر آمريكايي از عراق بر موضع رژيم اسرائيل هم گفت: دولت اوباما از روي اجبار مي خواهد نيروهاي خود را از منطقه خارج كند اما چرا واشنگتن اين را تصميم گرفت؛ بايد بگويم اين كشور در وضعيت بدي در جهان قرار گرفته و مجبور است 14 هزار تن از نيروهاي اين كشور را از عراق خارج كند.
به گفته حماده اين موضوع نشان مي دهد كه آمريكايي ها اكنون پس از تجاوز چندين ساله مجبور شدند به عقب نشيني از عراق تن بدهند و اين امر منجر به افزايش ضعف و سرخوردگي همپيمانان منطقه اي آمريكا به ويژه رژيم صهيونيستي مي شود. بنابراين اسرائيل اولين همپيمان آمريكا در منطقه است كه نخستين نشانه هاي عقب نشيني از مواضع خود و نيز پذيرفتن خواسته ملت هاي منطقه در مواضع آن نمايان مي شود و براي هميشه اين رژيم با تنگنا و بن بست مواجه خواهد شد.
اين مقام سابق دولت لبنان ادامه داد: در مقابل مقاومت اسلامي فلسطين مي تواند با تقويت پيروزي هاي خود قدرت و توانمنديش را براي دستيابي به اهداف افزايش دهد، به عبارت ديگر ملت فلسطين هم مي تواند دستاوردهاي اين پيروزي را كسب كند و از طرفي، قدرت كشورهاي اسلامي براي سازندگي و بازسازي توانمندي هاي خود براي مقاومت در برابر اشغالگران اسرائيلي افزايش پيدا مي كند.
حماده نسبت به آينده منطقه و پيروزي فلسطيني ها در زمينه هاي مختلف ابراز خوشبيني و اعلام كرد: ما در برابر انقلابي بزرگ و واقعي در سطح موازنه هاي منطقه اي و بين المللي قرار گرفته ايم كه با پيروزي آشكار مقاومت اسلامي لبنان و فلسطين در مناطق اشغالي تجلي خواهد يافت.
حماده در تشريح اوضاع وخيم انساني در باريكه غزه اضافه كرد: اگرچه ساكنان نوار غزه پيش از جنگ تجاوزگرانه ارتش اشغالگر و پس از آن وضعيت خوبي نداشتند اما مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) دومين پيروزي را در منطقه رقم زد.
وي با اشاره به مقاومت دليرانه حماس و برهم خوردن بسياري از معادلات و موازنه هاي قبلي رژيم اسرائيل در منطقه اظهار داشت: بنابراين آنچه كه در نوار غزه اتفاق افتاد يك پيروزي تاريخي براي مقاومت اسلامي فلسطين است.
اين كارشناس مسائل سياسي منطقه خاورميانه، پيروزي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) در غزه را دومين پيروزي بعد از موفقيت مقاومت اسلامي لبنان در جنگ 33 روزه (تموز 2006 ميلادي) در برابر رژيم اشغالگر صهيونيستي دانست.
به گفته حماده، پيروز شدن جنبش مقاومت حماس در برابر حمله اسرائيل به غزه در واقع نتايج نخستين پيروزي در لبنان را تثبيت كرد و به اشغالگران و غاصبان صهيونيست سرزمين فلسطين فهماند كه نمي توانند در برابر عزم و ارائه ملت هاي مقاوم بايستند.
وزير كار پيشين كابينه سنيوره خاطرنشان كرد: آنچه كه مهم است اينكه اين پيروزي حماس با آغاز دوره رئيس جمهور جديد آمريكا و پس از پايان فعاليت نئومحافظه كاران كاخ سفيد به رهبري جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا و شكست و ناكامي آنها در دو جنگ بزرگ عليه عراق و افغانستان همزمان شده است.
به گفته وي، همانطوري كه رژيم صهيونيستي در جنگ عليه لبنان شكست خورد در حمله به نوار غزه نيز طعم شكست نصيبش شد و همه اين امور باعث شد تا بار ديگر انقلاب حقيقي در سطوح سياست بين المللي در اكثر مناطق در جهان رخ بدهد.
وي با بيان اينكه همين تندروها و نومحافظه كاران كاخ سفيد بي دليل دو جنگ را در منطقه اسلامي و عربي به راه انداختند، تصريح كرد: اين جنگ ها باعث شده است كه در حال حاضر ايالات متحده هيمنه و سلطه خود را در منطقه از دست بدهد و به همين خاطر دولت جديد اوباما تلاش مي كند تا نيروهاي آمريكايي را در منطقه جمع و به تدريج از عراق خارج كند.
اين كارشناس مسائل خاورميانه از دولت بوش به عنوان دولتي ناكارآمد ياد كرد و گفت: دولت بوش در اداره بحران هاي جهاني بسيار ضعيف عمل كرد به طوري كه حتي نتوانست كاري براي حل بحران اقتصادي در جهان بكند.
حماده تصريح كرد: سياست بوش باعث شد كه واشنگتن به تدريج نقش خود را در حل بسياري از مشكلات جهاني از دست بدهد و به ناچار نفوذ ديگر قدرت هاي بين المللي جديد و نيز قدرت هاي تأثيرگذار بين المللي نظير روسيه، چين، و قدرت هاي منطقه اي و بين المللي ديگر مانند ايران، تركيه و سوريه را بپذيرد.
به گفته وي، علاوه بر آن آمريكا، نفوذ خود را در كشورهاي اروپايي و نيز نقش مستمرش در كنترل و مديريت انقلاب ها و كودتاها عليه اين كشورها به ويژه در آمريكاي لاتين از دست داد.
وزير كار پيشين هيئت وزيران لبنان عنوان كرد: همه اين عوامل نتيجه شكست و ناكامي تلاش نومحافظه كاران كاخ سفيد در كنترل و سيطره بر كشورهاي منطقه و ادامه جنگ و خون ريزي عليه ملت ها و نيز پيروي از سياست هاي آژانس هاي يهودي و مراكز قدرت رژيم صهيونيستي در آمريكا به عنوان حاميان اسرائيل در منطقه است.
حماده به بحران اقتصادي بزرگ آمريكا و اروپا اشاره كرد و گفت: اين از جمله نتايج سياست جنگ افروزي آمريكا در منطقه است كه پيامدهاي آن در آينده گريبانگير ملت آمريكا خواهد شد بنابراين همه اين ها باعث مي شود تا ما بگوييم كه جهان به سوي موازنه هاي جديد حركت مي كند.
وزير كار پيشين كابينه سينيوره درباره پيامدهاي اين جنگ ويرانگر يادآور شد: پيروزي مقاومت اسلامي فلسطين در غزه و نتايج جنگ تجاوزگرانه رژيم صهيونيستي به اين منطقه باعث شد حركت ديناميكي در سطح ملت هاي جهان به وجود آيد تا ملت ها براي به دست گرفتن سرنوشت خودشان عليه استعمارگران غربي به حركت و جنب وجوش درآيند، در حقيقت نقش مقاومت براي حصول پيروزي نهايي در فلسطين و نيز مبارزه با اشغالگران صهيونيست و نيز مقابله با استكبار جهاني براي جلوگيري از سيطره و هيمنه اش بر منطقه بيش از پيش پر رنگ شود.
اين مقام سابق دولت لبنان اعلام كرد: بزرگترين دستاورد ملت فلسطين از جنگ 22 روزه بر ضد نوار غزه اين است كه آنها به دشمن صهيونيستي اجازه ندادند به اهداف از پيش تعيين شده خود در اين حمله دست يابد.
وي درباره تأثيرات و پيامدهاي حمله رژيم صهيونيستي به نوار غزه گفت: مهمترين تأثيري كه اين جنگ بر جاي گذاشت اين بود كه مسئله فلسطين بيش از پيش نزد ملت هاي آزادي خواه زنده تر شد و ملت فلسطين در آينده نيز قوي تر خواهد شد، به علاوه از اين پس مسئله فلسطين به عنوان مسئله عادلانه در جهان مطرح خواهد شد.
حماده از ملت فلسطين به عنوان مردمي مقاوم، نيرومند و پايدار در برابر دشمن غدار اسرائيلي نام برد و گفت: با اين جنگ مسئله فلسطين بيش از بيش مورد توجه قرار مي گيرد همچنانكه در سطح كشورهاي عربي و اسلامي و بين المللي طرفداران و حاميان ملت فلسطين به طور چشمگير افزايش مي يابد.
به گفته وزير پيشين كار كابينه فواد سينيوره، در عوض رژيم اشغالگر اسرائيل ضمن اينكه مجبور است از موضع توسعه طلبانه خود عقب نشيني كند دچار زيان و خسارت مي شود و غاصبان سرزمين فلسطين در آينده اي نزديك پيش از فرا رسيدن مرگ حقيقي طناب دار را به گردن خواهند آويخت.
از نظر اين كارشناس مسائل خاورميانه، شكست در دو جنگ منطقه اي نشان داد كه تل آويو نه تنها نمي تواند خود را براي توسعه طلبي آماده كند بلكه ديگر قادر نيست نقش تهديدكننده را در منطقه بازي كند.
بنابراين براي هميشه شعار اسرائيل به عنوان قدرتي شكست ناپذير و ارتشي غيرقابل شكست و رژيمي مقتدر در برابر همسايگان منطقه اش از بين مي رود و همين احساس و ضعف و سرخوردگي در ميان سركردگان رژيم صهيونيستي باعث مي شود تا بسياري از مهاجران يهودي و شهرك نشينان صهيونيستي فلسطين اشغالي را ترك كنند.
حماده متذكر شد: جهان به زودي شاهد فروپاشي برخي از رژيم هاي مستبد و اضمحلال سياست هاي خودكامگان و قدرت هاي به اصطلاح برتر به خصوص رژيم غاصب صهيونيستي خواهد بود و اين رژيم از درون متلاشي مي شود.
وي با بيان اينكه اين جنگ نقطه عطف و سرآغاز زلزله اي بزرگ در پيكره رژيم صهيونيستي و غاصبان سرزمين فلسطين و قدس شريف است، عنوان كرد: اسرائيل تنها رژيمي است كه براساس زور و تحميل در منطقه نهاده شده است به همين خاطر اين رژيم قادر نيست به حيات خود ادامه دهد زيرا فاقد عناصر اصلي براي ادامه حيات است و اكنون پس از شكست در لبنان دومين شكست را در فلسطين متحمل شده است.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا آمريكا و اروپا و برخي از كشورهاي عربي حق قانوني دولت حماس را براي به اختيار گرفتن تجهيزات جنگي در برابر اسرائيل سلب مي كنند، گفت: همان طوري كه همه مي دانند رژيم هاي عرب (حاكمان) تحت نفوذ و سلطه آمريكا هستند و به اين كشور باج مي دهند بنابراين اين ها هنوز هم از تاريخ درس عبرت نگرفته اند كه اشغالگري از بين نمي رود مگر با مقاومت و پايداري.
حماده ادامه داد: مخالفان تسليح حماس نيز نمي دانند كه قدرت هاي سلطه گر در اين جهان به ضعيفان كمك نمي كند و هركس كه بخواهد براي دستيابي به راه حل معيني گفت وگو كند در صورتي كه فاقد قدرت و توانمندي دفاعي باشد نمي تواند به هدف نهايي خود برسد بنابراين به نظر مي رسد كشورهاي عرب همچنان بر روي عناصري ضعيف شرط بندي كرده اند.
وي يادآور شد: آمريكايي ها كه از دشمن صهيونيستي همه جانبه حمايت مي كنند و بر ضرورت امنيت اين رژيم تأكيد دارند امروز در زير فشار افكار عمومي جهاني مجبور به عقب نشيني از مواضع قبلي خودشان هستند بنابراين ملت هاي اسلامي هيچ چاره اي جز اين ندارند كه خودشان را براي مقابله با دشمن آماده كنند.
وي تأكيد كرد: اين حق جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) است كه به عنوان دولت قانوني و مشروع در فلسطين خود را به سلاح تجهيزات جنگي مجهز كند و خودش را براي دفاع از مسئله فلسطين و مردمش و نيز براي آزادي سرزمين فلسطين و بازگشت آوارگان به وطنشان و نيز تحقق حقوق مشروعه ملت مظلوم آماده كند.
تنها به واسطه عناصري مانند افزايش توانمندي هاي نظامي، آمادگي رزمي، جان فشاني و آموزش نظامي و دستيابي به مهارت ها مي توان به هدف نهايي رسيد؛ هدفي كه به ملت فلسطين اجازه مي دهد تا از خودش در برابر هرگونه تجاوزي دفاع كند.
اين وزير لبناني در پايان نسبت به كارشكني برخي از رژيم هاي عربي بويژه مصر در مورد تجهيز تسليحاتي دولت قانوني حماس ابراز تأسف كرد و گفت: متأسفانه اين كشورهاي عرب بر روي عناصري ضعيف شرط بندي كرده اند و چشم بسته تسليم خواسته آمريكا شدند.
منبع: خبرگزاري مهر
دوشنبه|ا|12|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]