واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: اينترنت پرسرعت در ايران با فناوري وايمكس
اينترنت- همشهري آنلاين:
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين كه سرويسهاي باند پهن زيربناي اصلي خدمات مورد نياز مردم است گفت:
فناوري وايمكس، نياز مردم به اين سرويسها را برطرف ميكند
به گزارش واحد مركزي خبر، محمود خسروي در مراسم اعطاي پروانه به برندگان مزايده وايمكس، اين فناوري را جزو آخرين دستاوردها در حوزه ارتباطات دانست و افزود: با توجه به مشخصات و قابليت هاي خوب اين سيستم، فناوري وايمكس به سرعت در دنيا گسترش مي يابد.
بي سيم بودن، پوشش خوب، ارسال و دريافت داده ها با سرعت زياد و انتقال تمام داده ها مانند صدا، تصوير و ديتا از مزاياي وايمكس است. فناوري وايمكس و واي فاي انواع فناوري هاي بدون سيم محسوب ميشوند.
خسروي با بيان اينكه اپراتورهاي ارايه دهنده اين سرويس در استان هاي كشور مشخص و پروانه فعاليت آنها صادر شده است گفت: اين پروانه ها براي يك دوره شش ساله در نظر گرفته شده كه امكان تمديد براي پنج سال ديگر را نيز دارا است.
خسروي افزود: اين فناوري در دو استاندارد ثابت و سيار عرضه مي شود و با بهره گيري از آخرين پيشرفت هاي فني حوزه مخابرات بي سيم، امكان توسعه شبكه هاي دسترسي پر سرعت را با هزينه اي مناسب فراهم مي كند.
وايمكس با پوششي بسيار وسيع و ارسال و دريافت داده ها به مقدار خيلي زياد، نيازهاي كاربران باند وسيع را مرتفع مي كند.
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با اشاره به وضع وايمكس در جهان گفت: تا پايان سال 2008، بيش از 200 اپراتور درجهان خدمات وايمكس را عرضه كردند و پيش بيني مي شود تا سال 2012 اين رقم به 538 اپراتور در جهان برسد.
وي سهم منطقه خاورميانه را 4% از كل پياده سازي ها و توسعه هاي جهاني وايمكس بيان كرد و افزود: پيشبيني مي شود تا سال 2012، تعداد كشورهايي كه زيرپوشش اين شبكه ها خواهد بود به 201 كشور از مجموع 234 كشور برسد كه نشان از گسترش اين فناوري در دنياست.
كاربران جهاني وايمكس از 300 هزار مشترك در سال 2006 به 131 ميليون نفر در سال 2011 خواهد رسيد و ميزان سرمايه گذاري انجام شده براي اين فناوري در اين سال به 26 ميليارد دلار مي رسد كه رقم قابل توجهي است.
خسروي گفت: اتحاديه وايمكس به عنوان مجوز دهنده آزمايش دستگاه ها و تجهيزات وايمكس اعلام كرده است، تا اواخر سال 2008 ، 62 شركت در حال توسعه تراشه هاي وايمكس و دستگاه هاي كاربران نهايي بوده و 37 شركت نيز در حال ساخت تجهيزات زيرساختي بوده اند و محصولات اين شركت ها تا كنون در توسعه شبكه هاي وايمكس از طريق 407 اپراتور در 133 كشور جهان به كار مي رود.
خسروي گفت: در تابستان 86، بررسي هاي ابتدايي براي صدور مجوز وايمكس در كشور آغاز شد وپس از تهيه متن پروانه، اسناد مزايده و تصويب اين امر در كميسيون تنظيم مقررات، روال قانوني براي برگزاري مزايده و واگذاري مجوز، در دستور كار قرار گرفت و در نهايت سازمان تنظيم مقررات راديويي در هشت تير امسال با انتشار متن پروانه، فراخوان خريد اسناد مزايده را اعلام كرد.
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: اين پروانه ها به دارندگان آنها امكان مي دهد تا خدمات وايمكس را همراه با خدمات voip به كاربران خانگي و تجاري ارائه كنند.
viop (Voice Over IP) ، انتقال اطلاعات صوتي از طريق شبكه رايانه اي است. اتصال دو دستگاه تلفن سنتي به شبكه رايانه اي روشي پرطرفدار براي صرفه جويي در هزينه مكالمه تلفني در مسافت هاي طولاني است
دوشنبه|ا|12|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]