تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837580899
مهمانپرست: رابطه با انگليس قطع نيست
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مهمانپرست: رابطه با انگليس قطع نيست
سخنگوي وزارت خارجه گفت: پاسخ نامه كاترين اشتون براي ادامه گفتوگوها با "1+5 " و ايران پيش از اين داده شده است و ما در حال حاضر منتظر هستيم تا تاريخ و مكان پيشنهادي نشست بعدي توسط خانم اشتون ارائه شود.
به گزارش ايسنا رامين مهمانپرست، سخنگوي وزارت خارجه در نشست خود با خبرنگاران تصريح كرد: پس از اينكه زمان و مكان بعدي اين گفتوگوها اعلام شد، آقاي جليلي و تيم مذاكره كننده هستهيي كشورمان نقطه نظرات خود را در اين باره اعلام ميكنند. با تماسهايي كه بين آنها برقرار خواهد بود به توافق نهايي خواهند رسيد.
دعوت دوباره ازبازرسان آژانس، نشاندهنده آمادگيمان براي همكاري است
وي در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا درباره تاريخ و زمان بازديد بازرسان آژانس از تاسيسات هستهيي ايران گفت: ايران دعوت كرده است تا هياتي از مقامات آژانس به سرپرستي معاون دبيركل آژانس به ايران سفر داشته باشند. اين سفر در چارچوب همكاريهايي است كه پيش از اين به صورت مستمر انجام شده است و ادامه دارد. اين دعوت ابتدا از سوي كشور ما صورت گرفت كه نشان دهنده حسن نيت ما و شفافيت عملكرد ما در برنامههاي هستهيي صلحآميز است. درباره تاريخ دقيق آن در حال رايزني هستيم. اميدواريم به زودي شاهد حضور اين هيات از آژانس در ايران باشيم.
سخنگوي وزارت خارجه تاكيد كرد: ما همكاري بسيار خوبي با آژانس داريم و همه فعاليتهاي ما به صورت شفاف با اطلاع مقامات آژانس صورت ميگيرد. قبل از نشست شوراي حكام داوطلبانه هياتي را به ايران دعوت كرديم كه سفري به تهران داشت. دعوت دوباره ما نشان دهنده آمادگي ما براي همكاري است. مقامات آژانس بايد از اين فرصت بهرهبرداري كنند. اميدواريم آژانس به موقعيت حساس خود بيشتر توجه كند و مساله خلع سلاح را به صورت جدي در دستور كار خود قراردهد كه در اين رابطه حتما ايران بيشترين سهم را در همكاري خواهد داشت.
براي گفتوگو درباره مساله "الهاشمي" مطلبي به صورت رسمي دريافت نكردهايم
مهمانپرست همچنين در پاسخ به پرسش ديگر ايسنا گفت: ما تاكنون در ارتباط با سفر نزديكان علاوي به تهران براي گفتوگو درباره مساله طارقالهاشمي مطلبي به صورت رسمي دريافت نكردهايم. اگر مقامات رسمي عراق بخواهند به ايران سفر كنند حتما اطلاعرساني ميشود، ضمن اينكه با توجه به روابط بسيار خوب دو كشور، تبادل هياتهاي رسمي كاملا طبيعي و ضروري است.
مهمانپرست گفت: اما بحثهايي كه در ارتباط با مسائل داخلي عراق ميشود را صرفا مسائل داخلي ميدانيم و معتقديم آنقدر تدبير در بين مقامات و گروههاي سياسي عراق وجود دارد كه به بهترين شكل ممكن مسائل داخلي خود را پيگيري كنند و در مورد مسائل قضايي نيز با رعايت استقلال قوه قضاييه كشورشان امور را انجام دهند.
جزئيات دقيقي درباره بازداشت سه ايراني در مرزهاي پاكستان دريافت نشده است
وي همچنين گفت: جزئيات دقيقي هنوز درباره بازداشت سه ايراني در مرزهاي پاكستان دريافت نشده است. البته ميان مرزهاي كشورهاي همسايه ممكن است اتفاقاتي بيفتد كه با پيگيريهاي مسئولين مربوطه و مذاكراتي كه ميان مقامات مرزباني صورت ميگيرد اين مسائل معمولا حل ميشود.
تحريمهاي آمريكا براي اعمال فشار به ملت ما دنبال ميشود
سخنگوي وزارت امور خارجه در خصوص اقدام آمريكا درباره تحريم بانك مركزي كشورمان گفت: اين اقدامات كه توسط مقامات آمريكايي براي اعمال فشار به ملت ما دنبال ميشود، نميتواند تاثيري بر اراده ملت بزرگ ما در دسترسي به اهداف و حقوق اساسي خود داشته باشد؛ هر چند ما مبادلات بانكي و تجاري خاصي با آمريكا نداشتيم. اين اقدامات بيشتر در قالب نوعي فشار سياسي و تبليغاتي صورت ميگيرد.
وي توضيح داد: به نظر ميآيد كشورهايي كه تحت فشار آمريكا در اين مسير قدم برميدارند منافع ملي خود را در مقابل فشارهاي سياسي آمريكا و اهداف نامشروع آن از دست ميدهند و ملت ما اينگونه اقدامات نامشروع را در ذهن خود خواهد داشت و هر چقدر اين اقدامات بيشتر صورت بگيرد، ضمن اينكه نشان دهنده پيشرفت ملت ما و تاثيرگذاري و اقتدار بيشتر آن است از همه اين فشارها به عنوان فرصتي براي افزايش سرعت رشد خود استفاده ميكند.
با تمام امكانات به دنبال آزادي هر چه سريعتر اتباع كشورمان در سوريه هستيم
مهمانپرست درباره آخرين پيگيريهاي وزارت خارجه نسبت به وضعيت مهندسان ايراني ربوده شده در سوريه، گفت: ربودن هفت تن از تكنيسينهاي كشورمان كه در ساخت نيروگاه در شهر حمص در جهت خدمترساني به مردم سوريه فعاليت ميكردند حادثه خوبي نخواهد بود و نشان ميدهد عدهاي به دنبال فشار آوردن به ملت سوريه و جلوگيري از پيشرفتهاي اين كشور و انجام پروژههاي به نفع مردم سوريه هستند.
سخنگوي وزارت امور خارجه تاكيد كرد: ما با تمام امكاناتمان به دنبال آزادي هر چه سريعتر اتباع كشورمان هستيم و بر اساس آخرين اخبار، همه آنها در سلامت كامل هستند. تلاش ميكنيم هر چه سريعتر اتباع ما آزاد شوند.
سفر احمدينژاد به آمريكاي لاتين در پاسخ به سفرهاي مقامات اين كشورها به ايران است
دستيار ويژه وزير امور خارجه در مورد سفر احمدينژاد به كشورهاي آمريكاي لاتين گفت: به دنبال روابط خوبي كه بين ايران و كشورهاي آمريكاي لاتين وجود دارد و در پاسخ به سفرهايي كه مقامات اين كشورها به ايران داشتهاند، سفر خود را به زودي آغاز ميكنند، سفري كه در سطح روساي جمهور انجام ميشود دستاوردهاي بسيار مهم و بزرگي براي ملتهاي دو طرف دارد. زمينههاي همكاري بين ايران و آمريكاي لاتين بسيار خوب و آماده است. اميدواريم اين سفر مانند سفرهاي گذشته دستاوردهاي بزرگي را به دنبال داشته باشد. در موضوعات بسيار زيادي با كشورهاي آمريكاي لاتين ظرفيت همكاري داريم كه بايد از آن به بهترين شكل استفاده شود.
وي درباره امضاي دو تفاهمنامه همكاري ميان وزارت خارجه و دو معاونت رياستجمهوري نيز گفت: تفاهمنامه ميان وزارت خارجه و معاونت توسعهي نيروي انساني و مركز فناوري رياستجمهوري صورت گرفت كه به دنبال همكاريهايي كه در حال تداوم است، انجام ميشود. با كمك وزارت خارجه و معاونتهاي رياستجمهوري به بخش نيروي انساني كه مهمترين بخش وزارت خارجه خواهد بود، ميتوانيم بهتر بپردازيم. توافقات خوبي صورت گرفت، اميدواريم با اين تفاهمنامهها سرعت همكاري افزايش يابد و شاهد افزايش نيروهاي كيفي بيشتر در وزارت خارجه باشيم.
يكي از خبرنگاران درباره اقدامات اخير يك گروه اسلامگراي تندرو در نيجريه مبني بر حملات تروريستي به مسيحيان در آستانه كريسمس و انتساب آن به مسلمانان گفت: همواره تاكيد كردهايم هرگونه اقدام تروريستي را محكوم ميكنيم. به هيچوجه فعاليتهايي را كه جان مردم بيگناه را به خطر مياندازد را تاييد نخواهيم كرد. در محيط آزاد با وجود دموكراسي مردم ميتوانند در اداره كشور خود مشاركت داشته باشند. هرگونه اعمال خشونت و اقدامات تروريستي خلاف منافع هر كشور است. اميدواريم اين مسائل در نيجريه كنترل شود.
بايد از ظرفيتهاي مشترك با آذربايجان حداكثر استفاده را ببريم
مهمانپرست همچنين در پاسخ به پرسش ديگري درباره اقدامات ضدايراني و ضداسلامي در جمهوري آذربايجان گفت: سياست اصولي ما، توسعه همكاريها و استفاده از ظرفيتهاي فراوان بين كشور ما و به ويژه كشورهاي همسايه است. با توجه به زمينههاي مشترك فراوان ميان ايران و آذربايجان و تاريخ، مسائل اعتقادي و فرهنگ مشترك بايد از اين ظرفيتها حداكثر استفاده را كنيم. طبيعتا اگر مسائلي وجود داشته باشد در چارچوب مسائل داخلي با تدبير مسئولين اين كشور بايد دنبال شود. زماني كه مردم بيشترين رضايت را از آزادي فعاليتهاي مذهبي و مشاركت سياسي خود داشته باشند، دولتها با اقتدار بيشتري ميتوانند سياستهاي خود را دنبال كنند.
قطع رابطه با انگليس صورت نگرفته است
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان در پاسخ به پرسش ديگري درباره آخرين اخبار درباره وضعيت روابط ايران و انگليس گفت: به دنبال مصوبه قانوني مجلس، سطح روابط ايران و انگليس به كاردار كاهش پيدا كرد. اقدامي كه مقامات انگليس براي خروج ديپلماتهاي خود از ايران داشتند به نظر ما نسنجيده و عجولانه بود. قطع رابطه با انگليس صورت نگرفته است، اما در حال حاضر فعاليت سفارتخانههاي ايران و انگليس در دو كشور به حالت تعطيل درآمده است.
وي گفت: بحث راهاندازي حفاظت منافع در دو كشور قاعده خود را دارد و در شرايطي مطرح ميشود كه براي قطع رابطه به صورت بلند مدت يا كوتاه مدت توافقي بين دو طرف صورت گيرد و مستقيما پيشنهادي براي معرفي كشوري در اين باره ارائه شود كه هيچ كدام از اين مسائل اتفاق نيفتاده است.
مهمانپرست تاكيد كرد: سياست خارجي ايران، توسعه روابط با همه كشورها است؛ به جز رژيم صهيونيستي كه مشروعيت آن را به رسميت نميشناسيم و ايالات متحده آمريكا كه در رفتار خصمانه خود با ملت ما هيچ تغييري ايجاد نكردهاند و دولت انگليس نيز به خاطر اقدامات خصمانهاي كه دنبال كرد و بر اين رفتار اصرار داشت با واكنش قاطع نمايندگان ما روبرو شد كه روابط به سطح كاردار كاهش پيدا كرد.
افزايش قيمت دلار هيچ ربطي به تحريم بانك مركزي ندارد
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان در پاسخ به پرسش ديگري درباره دلايل افزايش بيسابقه نرخ ارز در بازار و تاثير تحريم بانك مركزي از سوي آمريكا، گفت: اين موضوع هيچ ربطي به تحريم بانك مركزي از سوي آمريكا ندارد. هنوز اين تحريم شكل عملي به خود نگرفته است و زمان اجرا و عملي شدن اين قوانين هم چند ماه طول خواهد كشيد. بحثي كه در بازار ارز رخ داده، ريشه در جاي ديگري دارد.
تحريمها عليه ايران، كشورهاي تحريم كننده را بيشتر تحت فشار قرار خواهد داد
دستيار ويژه وزير امور خارجه درباره برخي اخبار مطرح شده مبني بر بستن تنگه هرمز در صورت اعمال تحريمها عليه ايران، گفت: تحريمها عليه ايران، كشورهاي تحريم كننده را بيشتر تحت فشار قرار خواهد داد. وضعيت انرژي در دنياي امروز به گونهاي نيست كه كشوري مانند ايران كه چهارمين دارنده ذخاير بزرگ نفت در دنيا است و دومين ذخاير بزرگ گاز دنيا را در اختيار دارد را بتوان حذف كرد. اصولا كمترين ميزان صادرات نفت و گاز ما در حال حاضر كشورهاي اروپايي و غربي هستند. با توجه به نياز فراوان به انرژي به نظر نميرسد حتي كشورهايي كه صحبت از تحريم نفت ميكنند چندان جدي بر حرف خود بايستند و اختلاف نظرها ميان آنها زياد است. اولين كسي كه از موضوع تحريم نفتي ايران ضرر خواهد كرد كشورهاي غربي خواهند بود و شاهد اختلاف نظر جدي آنها در اين زمينه هستيم.
حضور نيروهاي خارجي در منطقه خليجفارس مغاير با ثبات و امنيت است
رزمايش اخير نشان دهنده عزم جديمان براي حفظ ثبات و امنيت خليجفارس است
وي ادامه داد: آنچه درباره تنگه هرمز مطرح ميشود و رزمايش اخير نيروي دريايي كشورمان نشان دهنده عزم جدي كشور ما براي حفظ ثبات و امنيت خليجفارس با تمام توان و آمادگي كامل است. امنيت اين منطقه حساس بايد به بهترين شكل حفظ شود. حضور نيروهاي خارجي در منطقه خليجفارس را مغاير با ثبات و امنيت ميدانيم. توانايي بالاي دفاعي كشورمان نشان دهنده آمادگي كامل ما براي ايجاد ثبات و امنيت در اين منطقه حساس است.
با تدبير و عزم جدي به زودي مساله نوسان نرخ ارز حل خواهد شد
مهمانپرست در پاسخ به پرسش ديگري درباره اينكه كاهش بيسابقه ارزش پول ايران چه پيامي براي شركاي تجاريش در منطقه دارد، گفت: مسائل مختلفي ممكن است در نوسان نرخ ارز دخالت داشته باشد. از جمله مساله مديريت نقدينگي داخل كشور است. ما شاهديم در گذشته اين نقدينگي گاه در مسكن و زماني در سكه و ارز متمركز شده است و ايران براي كنترل نرخ تورم و جلوگيري از افزايش قيمت مسكن تدابيري موثر داشته است.
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان با بيان اينكه با تدبير و عزم جدي به زودي مسالهي نوسان نرخ ارز حل خواهد شد و تاثيري در ثبات اقتصاد كشور نخواهد داشت، گفت: رشد اقتصادي كشور در شرايطي كه اكثريت كشورهاي دنيا با وضع بد اقتصادي و بحران جدي روبرو بودند صعودي بوده است و بورس ايران رتبه اول را از نظر رشد به دست آورده است.
موضوع فيلتر شدن سايت سفارت انگليس در حوزه مسووليت و كار وزارت خارجه نيست
خبرنگار ديگري در مورد علت فيلتر شدن سايت سفارت انگليس در تهران پرسيد كه مهمانپرست گفت: اين موضوع در حوزه مسئوليت و كار وزارت خارجه نيست. مسئولين بخشهاي مختلف كه وظيفه دارند اين موضوعات را پيگيري كنند با توجه به اقداماتي كه در جهت خصومت با منافع ملت ما صورت ميگيرد، تصميماتي ميگيرند. اميدواريم سفارتخانههاي كشورهاي مختلف از سايتهاي خود در جهت توسعه و افزايش همكاري روابط و استفاده از ظرفيتها استفاده كنند و اقداماتي انجام ندهند كه مردم ما را نسبت به فعاليت آنها دچار تاثير منفي كند.
تهديدات اخير آمريكا بخشي از سناريوي تبليغاتي غرب است
وي در مورد تهديدات اخير آمريكا براي جنگ با ايران نيز گفت: اينها بخشي از سناريوي تبليغاتي غرب است. مقامات آمريكايي پس از شكستهاي سنگيني كه داشتهاند بحرانهاي اجتماعي و اقتصادي را در داخل كشورشان به وجود آورده است و موج بيداري اسلامي به آنها فشارهاي زيادي وارد كرد. آنها اقداماتي در جهت جاسوسي و لطمه زدن به منافع كشور ما از جمله به وسيله هواپيماي جاسوسي بدون سرنشين و فعاليتهاي جاسوسان آمريكايي در ايران دنبال كردهاند كه امروز با بياعتباري جدي در سطح بينالملل روبرو شدهاند و ميخواهند فضاي موجود را تغيير دهند. تهديدات جنگي همه سناريوهايي است كه ميخواهند دنبال كنند تا موضوعات جديدي جايگزين مسائلي شود كه حيثيت آمريكاييها را در روابط خارجياش زير سوال برده است.
آنچه براي آمريكاييها اصلا اهميت ندارد، واژههاي مقدسي مانند مبارزه با تروريسم و افراطگرايي است
به گزارش ايسنا، سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش ديگري در مورد اظهارات جو بايدن مبني بر اينكه آمريكا، طالبان را دشمن خود نميدانند و همچنين تاسيس دفتر طالبان در قطر، گفت: وجود تناقض در رفتار و اقدامات مقامات آمريكايي امري باسابقه است و تازگي ندارد. زماني آنها اعلام ميكردند القاعده گروههاي افراطگرا هستند و براي از بين بردن ريشههاي تروريسم، لشكركشي و اعزام نيروهاي سنگين نظامي به منطقه را انجام دادند و از درآمد كشور و محل مالياتهاي مردم آمريكا هزينههاي هنگفتي براي اهداف نامشروعشان در منطقهي ما انجام دادند. امروز فكر ميكنند بايد با طالبان و برخي گروههاي افراطگرا ارتباط داشته باشند بنابراين آنچه كه براي آمريكاييها اصلا اهميت ندارد، واژههاي مقدسي مانند مبارزه با تروريسم و افراطگرايي است. آنها در ارتباط با حقوق بشر نيز اينگونه عمل كردند.
وي با اشاره به اقدامات آمريكا در زندان گوانتانامو و ابوغريب توضيح داد: هرگاه توانستند در داخل كشور خود و رفتار ضدحقوق بشري در كشورهاي ديگر تغيير ايجاد كنند، ميتوانند ادعاي حقوق بشر داشته باشند. دولت آمريكا براي تامين امنيت خود و رژيم صهيونيستي حاضر به انجام هرگونه اقدامي هستند. مردم كشورهاي منطقه هوشيار هستند و اين رفتار متناقض را متوجه ميشوند.
به آراي مردم كره شمالي احترام ميگذاريم
خبرنگار ديگري پرسيد آيا با مرگ رهبر كره شمالي در روابط ايران و كره شمالي تغييري ايجاد ميشود كه مهمانپرست گفت: بر اساس اعلام مقامات اين كشور، با اين جابجايي تغييري در سياست اين كشور ايجاد نميشود. روابط ما با همه كشورها دوستانه و بر اساس همكاري و بهرهمند شدن ملتها است. ما به آراي مردم كره شمالي احترام ميگذاريم و تا زماني كه مردم كشوري با تمام وجود از نظامي حمايت ميكنند بايد به راي و نظر مردم احترام گذاشت. كشورهايي كه عادت دارند نظر خود را به نظر مردم كشورهاي ديگر ترجيح ميدهند زيادهخواه هستند و مفهوم دموكراسي را متوجه نشدهاند.
انجام اصلاحات حتما ميتواند به وضعيت داخلي سوريه كمك كند
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان در پاسخ به پرسش ديگري درباره افشاي طرح سري غرب براي اعمال منطقه پرواز ممنوع در سوريه از سوي ناتو گفت: هرگونه دخالت نيروهاي خارجي در كشورهاي مختلف از جمله سوريه حتما محكوم است. نه مردم سوريه و نه جريانات سياسي داخل آن موافق مداخله خارجي نيستند. دولت و مردم سوريه موافق انجام اصلاحات و يافتن راههاي آن در مذاكراتشان هستند. دولت سوريه اقداماتي براي انجام اين اصلاحات دنبال كرده است و انجام آن حتما ميتواند به وضعيت داخلي سوريه كمك كند.
وي ادامه داد: برخي كشورها از انجام اين اصلاحات خوشحال نيستند و برخي رژيمهاي نامشروع در منطقه نيز وجود ثبات و تفاهم در سوريه را به نفع منافع خود نميدانند بنابراين اقداماتي انجام ميدهند تا با حضور جريانهاي افراطي و فعاليتهاي مسلحانه تروريستي، امنيت داخل سوريه بر هم زده شود كه زمينه مداخلات خارجي را فراهم كند. مسائل سوريه داخلي است و شاهد حمايت گسترده مردم در مقاطع مختلف از نظام سوريه هستيم.
به كشورهاي ديگر توصيه ميكنيم اجازه دهند دولت سوريه و مردم خود مسائلشان را حل كنند
مهمانپرست تاكيد كرد: ما به كشورهاي ديگر توصيه ميكنيم به جاي دخالت كردن و تهديد نظامي، اجازه دهند دولت سوريه و مردم خود مسائلشان را حل كنند.
دليل اصلي فشارهاي سنگين بر سوريه توسط كشورهاي خاص، تضعيف مقاومت است
آرزوي پايان رسيدن مقاومت در منطقه در دل مقامات رژيم صهيونيستي و حاميان آنها خواهد ماند
خبرنگار ديگري پرسيد نخستوزير و وزير خارجه قطر اظهاراتي در مورد پايان يافتن حيات گروه مقاومت اسلامي حماس داشتهاند، موضع شما در اين رابطه چيست؟ كه سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشورمان پاسخ داد: اگر مقاومت در منطقه به پايان رسيده باشد، اسرائيل بايد از همه خوشحالتر باشد. هنوز آثار خوشحالي را در چهره مقامات رژيم صهيونيستي نميتوانيم ببينيم. مقاومت در ميان مردم منطقه نفوذ و جايگاه دارد و دليل اصلي فشارهاي سنگين بر سوريه توسط كشورهاي خاص، تضعيف مقاومت است زيرا مقاومت توانسته است از خود دفاع كند و جلوي جنايات رژيم صهيونيستي و تجاوزات آن ايستادگي كند بنابراين همه كشورهاي حامي رژيم صهيونيستي دچار پريشاني شدهاند. آرزوي پايان رسيدن مقاومت در منطقه در دل مقامات رژيم صهيونيستي و حاميان آنها خواهد ماند.
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان در پاسخ به پرسش ديگري درباره آخرين وضعيت گروهك تروريستي منافقين در پايگاه اشرف گفت: هر جرياني وارد اقدامات تروريستي شود نقطه پايان فعاليتش جايي است كه هيچ كشوري حاضر به پذيرش آنها نخواهد بود بنابراين هر نوع اقدام تروريستي بايد توسط همه كشورها محكوم شود. اينكه منافقين در پرونده خود بيش از 16 هزار ترور انجام دادهاند چيزي نيست كه بر كشورهاي غربي پوشيده باشد. حمايت آنها از فعاليتهاي تروريستي به هيچ وجه قابل توجيه نيست. آنها بزرگترين متهم در ارتباط با گروههاي تروريستي و حمايت از آنها هستند.
بايد هر چه سريعتر تكليف گروهك تروريستي منافقين مشخص شود
وي با اشاره به خارج كردن ليست گروهك منافقين از فهرست گروههاي تروريستي و حمايت از آنها گفت: غرب در مبارزه با تروريسم صادقانه عمل نميكند و وضعيت منافقين يكي از اين شواهد است.
مهمانپرست تاكيد كرد: مردم و دولت عراق به هيچ وجه خواهان حضور جرياني نيستند كه در درون كشورشان ضربات بزرگ تروريستي به مردم عراق وارد كرده است و هم جنايات زيادي درباره ملت ايران انجام دادهاند. بايد هر چه سريعتر تكليف اين گروهك مشخص شود. كشورهاي اروپايي كه اين همه ادعاي حمايت از گروههاي تروريستي دارند چرا از پذيرفتن اين افراد سر باز ميزنند، اين نشان دهنده اين است كه آنها دوست دارند ناامني در كشورهاي منطقه باقي بماند و خودشان در امنيت باشند اما از اين گروهها حمايت كنند، اين موضع پذيرفتني نيست.
تاكنون هيچ نشانهاي از وجود سند مشخص از آخرين وضعيت امام موسي صدر به دست نيامده است
خبرنگار ديگري در مورد آخرين پيگيري ها درباره سرنوشت امام موسي صدر پرسيد كه سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان پاسخ داد: در مورد يافتن اطلاعات درباره امام موسي صدر و همراهانش تلاشهاي زيادي صورت گرفته است. خانواده ايشان سفر به ليبي داشتهاند و هياتهايي از لبنان و ايران عازم شدند. سفارت ما پيگير اين موضوع است. متاسفانه تاكنون هيچ نشانهاي از وجود سند دقيق و مشخص از آخرين وضعيت امام موسي صدر و همراهانش به دست نيامده است. مسوولين دولت موقت ليبي هم قول دادند با تشكيل كميته كاري براي اين مساله تمام تلاش خود را به كار گيرند، اميدوارم اين تلاشها به نتيجه برسد.
سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشورمان در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه پيش از تعطيلي سفارت انگليس در تهران، برخي اصل مدارك و مبالغي را به اين سفارتخانه سپرده بودند، مدارك از طريق سفارتهاي آلمان و فرانسه برگردانده شده است اما مبالغ هنوز برگردانده نشده است، چه پيگيري در ارتباط با اين موضوع انجام ميدهيد، گفت: در معاونت كنسولي كميته ويژهاي تشكيل شده است. اين ستاد آمادگي خود را اعلام كرده است تا همه مسائلي كه درباره خدمات كنسولي وجود دارد را پيگيري كند. تاكنون نيز اقدامات خوبي صورت گرفته است. هر فردي كار كنسولي داشته است ميتواند با اين ستاد تماس بگيرد و مسائل خود را به صورت جزئي پيگيري كند.
رفت و آمدهاي سران مقاومت در منطقه با توجه به اهميت مساله فلسطين صورت ميگيرد
وي درباره سفر اسماعيل هنيه به تهران نيز گفت: مسئولين جنبش حماس، جهاد اسلامي و سران مقاومت در منطقه از پايگاههاي مردمي بسيار خوبي برخوردارند و رايزنيهايي با كشورهاي مختلف دارند. طبيعي است اين رفت و آمدها از گذشته با كشور ما انجام ميشده و در آينده نيز خواهد بود. با توجه به اهميت مساله فلسطين اين رفت و آمدها صورت ميگيرد. آنچه اهميت دارد اين است كه بايد از حقوق مردم فلسطين دفاع كرد. همه كشورها در اين باره مسئوليت دارند. گروههاي فلسطيني نيز با وحدت خود از حقوق مردم فلسطين و خاك آن دفاع كنند.
مهمانپرست در ابتداي نشست خود ميلاد امام موسي كاظم و عيسي مسيح را به همه موحدان عالم تبريك گفت.
سه|ا|شنبه|ا|13|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]
-
گوناگون
پربازدیدترینها