واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: كتاب «طراحي مدل خط مشي گذاري فرهنگي» منتشر شد مدير كل مطالعات فرهنگي وزارت علوم: قدم نهادن به عرصه فرهنگي محيط دانشگاهي بدون نقشه راه، كاري بيثمر است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: صنفي - فرهنگي
مدير كل دفتر مطالعات فرهنگي و برنامه ريزي اجتماعي وزارت علوم از انتشار كتاب «طراحي مدل خط مشي گذاري فرهنگي» خبر داد و گفت: اين كتاب كه حاصل يك پژوهش است، به عنوان منبعي براي شناخت سازوكار فعاليتهاي فرهنگي در محيطهاي دانشگاهي استفاده ميشود.
به گزارش سرويس « فرهنگي آموزشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي آدمي با تاكيد بر كار فرهنگي در دانشگاهها، افزود: قدم نهادن به عرصه خطير فرهنگي به ويژه در محيطهاي حساس و تاثيرگذار دانشگاهي، بدون شناخت مقتضيات و ملزومات آن و بدون داشتن نقشه راه مشخص و دقيق كاري پرهزينه و بي ثمر است.
وي افزود: فعاليت فرهنگي در محيطهاي دانشگاهي يكي از پيچيدهترين و در عين حال با اهميتترين فعاليتهاي فرهنگي است، چرا كه دانشگاهها در برگيرنده خرده فرهنگهاي متفاوت و گاه متضاد از تمام نقاط كشور است.
وي با اشاره به توسعه سريع و چشمگير كشور در عرصههاي مختلف علمي و فرهنگي، اظهار كرد: صف آرايي كشورهاي غربي و برخي همدستان منطقهاي خود براي به زانو درآوردن نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در عرصههاي گوناگون به ويژه در حوزه پيشرفت علمي و فرهنگي در محيطهاي دانشگاهي سبب شده است تا پس از پيروزي انقلاب اسلامي، به ويژه در سالهاي اخير كه عمده تلاش دشمن براي ضربه زدن به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران از جبهه فرهنگي است، مديران فرهنگي كشور تلاش فوق العادهاي براي برنامهريزي دقيق و پياده سازي آن از خود به نمايش بگذارند.
مدير كل دفتر مطالعات فرهنگي و برنامه ريزي اجتماعي افزود: بي ترديد عزم راسخ مسئولان ارشد نظام و همراهي قشر دانشگاهي و فرهيخته كشور براي پيشبرد آرمان هاي بلند امام(ره) كه همان استقلال همه جانبه كشور به ويژه استقلال فكري و فرهنگي از بيگانگان است، هميشه پابرجا بوده است و هيچگاه سست نخواهد شد، اما براي حركت در مسير صحيح و پيشگيري از هرگونه انحراف از صراط مستقيم به نقشه راه و برنامه دقيق و علمي نياز فوري وجود دارد.
وي افزود: مشخص كردن مسير حركت از روي علم و آگاهي و شناخت موانع و پستي و بلنديها و از همه مهمتر آگاهي از توانمنديها و نقاط ضعف خود و احاطه كامل به محيط پيرامون است كه اين مهم به دست نميآيد مگر با مطالعه و پژوهش دقيق علمي و بهرهگيري از دانش موجود در مراكز علمي و دانشگاهي.
آدمي در پايان گفت: اميد است روسا، معاونان و مديران فرهنگي و اجتماعي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي و همچنين ساير دست اندركاران حوزه برنامهريزي فرهنگي براي دانشجويان و دانشگاهيان با بهرهگيري از مطالب اين كتاب و منابعي از اين دست بتوانند در راستاي برنامه ريزي و اجراي برنامههاي مناسب فرهنگي و اجتماعي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي توفيقات چشمگيري كسب كنند.
اين كتاب به همت دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي وزارت علوم با تلاش وحيد خاشعي تدوين شده است و پس از بحث و بررسي پيرامون فرهنگ و ساز و كارهاي برنامهريزي فرهنگي، به طراحي و ارائه چارچوبي براي خط مشي سياست گذاري فرهنگي در محيطهاي دانشگاهي پرداخته است.
سه|ا|شنبه|ا|13|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 298]