واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: *همايش درآمدي بركارنامه نظام جمهوري اسلامي ايران* رييس سازمان بازرسي: درمباحث تمدنسازدستاوردهاي ويژهاي داشتيم مردمسالاري بزرگترين خلق تئورريك امام(ره)است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق سياسي
حجتالاسلام و المسلمين پورمحمدي بهترين دستاورد و تحول پس از انقلاب اسلامي را تحول فكري و فرهنگي دانست و گفت: انسان جمهوري اسلامي، انسان تحوليافته است.بزرگترين و تاثيرگذارترين عامل اقتدار ملي ما نيز همين مساله است و قطعا بيشترين توجه صاحبنظران و تحليلگران جهاني بر روي اين مساله است.
به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، رييس سازمان بازرسي كل كشور با حضور در همايش علمي-پژوهشي "درآمدي بر كارنامهي نظام جمهوري اسلامي ايران" با اشاره به اينكه هر نوع داوري و قضاوت بايد مفروضات روشني داشته باشد و پيشفرضهاي آن تعريف شده و مورد توافق قرار بگيرد تا به داوري قابل قبولي برسد، تصريح كرد: شرايطي كه در طول انقلاب پشتسر گذاشتهايم بسيار خطير است.مسير بسيار پر پيچ و خم و با سنگلاخ بود و با راهزنان فراواني درگير بوديم.
پورمحمدي با بيان اينكه حجم دشمنيها، ايجاد مانعها و اصطحكاكها فوقالعاده بالا است، افزود: يكي از نقاط قابل توجهي كه بايد در مورد آن به دستهبندي و جمعبندي برسيم مجموع مشكلات سر راه مردم، نظام و انقلاب است كه ميتوان به جنگ تحميلي و تحريمها اشاره كرد.
وي افزود: اخيرا مشاهده كردم كه دانشگاه صنعتي شريف و مركز تحقيقات رازي در ليست تحريمها قرار گرفته است. دوستي گزارش شوراي عالي امنيت ملي آمريكا را به طور اجمالي بررسي و بيان كرد كه 99 بار اسم ايران در اين گزارش آمده بود. اين مساله نشان ميدهد كه تا چه ميزان اذهان متوجه كشور است و تبعا ما در داوري و قضاوت بايد به اين نكته توجه كنيم.
رييس سازمان بازرسي كل كشور با بيان اينكه اكنون داراي جامعهاي جوان، پرشور، نوطلب، با جسارت و با دسترسي به همهي محيطهاي متفاوت جهاني هستيم، خاطر نشان كرد: مبحث زنان را نيز به اين مقولات اضافه كنيد. حضور زنان با تعاريف ديني و تمايلات دينمدارانه و با يك نوع مطالبه در عرصههاي اجتماعي، فرهنگي و ... بايد مورد توجه قرار گيرد.
پورمحمدي تصريح كرد: ميخواهيم جامعهاي را براساس ارزشها و باورهاي ديني و انقلابي سامان دهيم از طرفي ميخواهيم كه به همهي دستاوردهاي بشري دسترسي داشته و از آنها برخوردار باشيم. تبعا كارآمدي و ميزان دستاورد و راندمان با ملاكها و شاخصهايي كه بخواهد مورد ارزيابي قرا گيرد تفاوت ميكند با آنچه كه گفته شود صرفا ميخواهيم براساس رسيدن به دستاوردهاي بشري قضاوت كنيم.
پورمحمدي خاطرنشان كرد: فناوري هستهيي، دستاوردهاي علمي، منابع و ذخاير، جمعيت و عرصهي ورود و خروج بينالمللي بسيار حائز اهميت است و تعيين كننده است و تبعا در بررسي مولفهها تاثيرگذار است ولي آنچه تعيينكننده است انسان جمهوري اسلامي است كه كاملا نمود و بروز جديدي پيدا كرده است.
پورمحمدي با بيان اينكه انسان تحوليافته منشاء بزرگترين آثار در عرصهي جهاني خواهد بود، گفت: دومين دستاورد بزرگ ما تركيبي از حوزهي باورهاي ديني و دستاوردهاي بشري است كه آن تركيب جمهوري اسلامي است كه بازتوليد و بازتعريف مقام معظم رهبري به مردمسالاري ديني شده است و مردم سالاري بزرگترين توليد و خلق تئوريك امام(ره) است.
وي افزود: استقرار اين مفهوم، عملياتي كردن آن، حيات خود را ادامه دادن پس از 30 سال و مورد اقبال مردم قرار گرفتن و همچنان به عنوان نقطهي آرماني و مقبول مورد توجه بودن جزو بزرگترين دستاوردهاي نظام است و اكنون صاحب نظران جهاني به آن توجه ميكنند.
رييس سازمان بازرسي كل كشور با بيان اينكه آزادي به عنوان يك دستاورد تثبيت شده و نهادينه شده از جايگاه خاصي برخوردار است، خاطرنشان كرد: البته نقدهايي به ما وارد است و از طرف ديگر ادعاهايي كه مطرح ميشود نيز بيمورد است.
پورمحمدي با اشاره به اينكه جمهوري اسلامي خلاقترين جامعهي امروز جهان در به دست آوردن سرمايهي انساني است، گفت: كشور ما سريعترين و بيشترين ميزان رشد را در توسعهي انساني در ابعاد گوناگون داشته است و دستاوردهاي ما صرفا ايجاد چند كارخانه و جاده نيست و ما در مباحثي بسيار اساسي و تمدنساز دستاوردهايي ويژهاي داشتهايم.
وي با بيان اينكه ما در حوزهي امنيت حرف براي گفتن داريم، خاطرنشان كرد: كشور ما يكي از بيشترين سوژهها و اهداف خطرآفرين برايش ايجاد شده و هيچ كشوري و جامعهاي همانند جامعهي ما در خطر تهاجمات ضد امنيتي نبوده است و قطعا يكي از دستاوردهاي ما در حوزهي امنيت است.
رييس سازمان بازرسي كل كشور اظهار كرد: جمهوري اسلامي هيچ بخشي از مسائل ،جايگاه شخصيتهاي كشور و نظام را از زير پوشش نظارتي بيرون نبرده است.از مقام معظم رهبري گرفته كه جايگاه نظارتي چون مجلس خبرگان رهبري براي آن وجود دارد و چه ساير بخشها و همچنين محاكم دستگاه قضايي نيز با ديوان عالي كشور و دادسراي انتظامي قضات كنترل ميشود.
پورمحمدي خاطرنشان كرد: ظاهرا ما از جهت قانوني و ساختارهاي قانوني به مبحث نظارت خوب پرداختهايم البته مشكلات اجرايي داريم كه بايد اصلاح شود. يكي از رويكردهاي جدي ما در سازمان بازرسي اين است كه اساس نظارتمان را بر روي محورهاي كلان بگذاريم و در اين مدت كه سمت رياست سازمان را بر عهده داشتم توجه به مسائل فرهنگ قانونمداري، دولت الكترونيك و نظارت بر اصل 44 صورت گرفته است.
انتهاي پيام
دوشنبه|ا|12|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]