واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: شاهآبادي: خروجي هنر را با امر به معروف و نهي از منكر بسنجيم
دوره تربيت مربي جهت امر به معروف و نهي از منكر براي كارمندان داوطلب و دورههاي همگاني براي كارمندان ارشاد برگزار ميشود
ايلنا: شوراي امر به معروف و نهي از منكر معاونت امور هنري با حضور حميد شاه آبادي، مديران، مشاورين و كارمندان معاونت امور هنري روز دوشنبه 12 دي ماه در محل تالار رودكي برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي ارشاد، در اين مراسم كه با حضور علي اسماعيلي(رئيس شوراي امر به معروف و نهي از منكر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي) و حجت الاسلام صادقزاده(معاون ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر كشور) برگزار شد، در ابتدا اسماعيلي از معاونت امور هنري جهت پيشگامي در برگزاري اين برنامه تشكر كرد.
مشاور وزير و رئيس حوزه وزارتي امر به معروف و نهي از منكر را فلسفه قيام سيدالشهدا دانست و افزود: متاسفانه دو فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه ما مغفول مانده است و خيلي از آسيب هايي كه هر جامعه اي ممكن است دچار آن شود به واسطه عدم توجه به اين دو فريضه است.
اسماعيلي با اشارهاي به نحوه شكلگيري شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: امروز خوشحاليم كه آغاز به كار اولين شورا در معاونت امور هنري با رياست معاون محترم امور هنري صورت ميگيرد.
وي در همين زمينه افزود: با تشكيل جلسات مرتب در سال 90 تصميم داريم در اين زمينه بيشتر به سمت برنامه محوري قدم برداريم و در همين راستا برنامه سه ماه آخر سال و همچنين سال 91 در اين شورا در حال تدوين است كه بعد از گذشت فرايندي به زودي اجرايي خواهد شد.
رئيس شوراي امر به معروف و نهي از منكر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي راهاندازي سايت شورا را يكي از اولين اقدامات در اين زمينه دانست و افزود: از ديگر برنامههاي صورت گرفته در اين زمينه بايد به برگزاري نشست هايي فرهنگي در دو سطح مديران و كاركنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، دوره تربيت مربي جهت امر به معروف و نهي از منكر براي كارمندان داوطلب، برگزاري دورههاي همگاني براي كارمندان اشاره كرد.
در ادامه اين برنامه شاهآبادي نيز ضمن تشكر از تشكيل اين ستاد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: با تشكيل اين ستاد و پيگيري مصوبات ستاد و برگزاري نشستها يك اصل اصيل قرآني و ديني احيا ميشود.
وي افزود: اگر ما بخواهيم يك گام عملي در اين موضوع بردايم نياز به اين است كه يك بازتعريف مجدد از مصاديق معاريف و منكرها كه در زندگي روزمره با آن سركار داريم داشته باشيم. در اثر هجمه فرهنگهاي بيروني بسياري از موضوعاتي كه در گذشته در زندگي روزمره ما وجود داشته به مرور زمان با تغيير زندگيها براي ما عادي شده درحالي كه اينها همه منكر هستند.
معاون امور هنري با اشاره به اين موضوع كه بازتعريف معروف و منكر در ابتدا بايد از زندگي خود ما شروع شود گفت: در حوزه اداري به يك نسبت جمعي وارد ميشويم و به ميزان مسئوليت افراد در يك نهاد يا سازمان مسئوليتها در اين زمينه مضاعف ميشود. همچنين در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي كار سختتر از ديگر وزارتخانهها و سازمانهاست.
وي با اشاره به فرمايشات امام خميني(ره) در زمينه تشكيل وزارتخانه امر به معروف و نهي از منكر گفت: ما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را تحقق اين فرمايش حضرت امام ميدانيم و اعتقاد داريم وظيفه اصلي اين وزارتخانه بايد اجراي اين دو مقوله باشد.
شاه آبادي افزود: در معاونت هنري هم تمام كارمندان گذشته از اقدامات فردي بايد در تكاليف خودشان اين موضوع را بگنجانند و درنهايت بايد تمام اقدامات و خروجيهاي حوزه هنر را با سنگ محك امر به معروف و نهي از منكر بسنجيم.
در بخش ديگري از اين برنامه هم حجتالاسلام صادق زاده اقدامات انجام شده در دوره وزارت حسيني را مثبت ارزيابي كرد و گفت: يكي از وظايف شوراي امر به معروف و نهي از منكر معرفي اين فريضه الهي است. فريضهاي كه خواص هم آن را نفهميدند و ستاد اين موضوع هم هنر معرفي اين فريضه را تا به حال نداشته است.
معاون ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر كشور با اشاره به موقعيت معاونت امور هنري گفت: شما ميتوانيد با هنر اين فريضه را معرفي كنيد و نقش كليدي هنر ميتواند در اين زمينه غوغا كند.
وي در پايان با اشاره به سه آيه لزوم ايجاد يك تشكيلات جهت سياستگذاري و هدايتگري در اين زمينه را واجب دانست و افزود: امام حسين (ع) هم در شش جا قيام خود را جهت احياي امر به معروف و نهي از منكر دانسته است. واجب اين است كه در ابتدا اين فريضه را از خودمان شروع كنيم و فرهنگ پذيرش را در جامعه زياد كنيم.
پايان پيام
سه|ا|شنبه|ا|13|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]