تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منافق به آنچه مؤمنان بواسطه آن خوشبخت مى شوند، ميلى ندارد، ولى خوشبخت سفارش به تق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816021630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك پژوهشگر علوم ديني:نگاه به قرآن در سينماي پس از انقلاب از كيفيت يكساني برخوردار نبوده است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: يك پژوهشگر علوم ديني:نگاه به قرآن در سينماي پس از انقلاب از كيفيت يكساني برخوردار نبوده است
گروه هنر: آن‌چه كه ما از سينماي ايران در سي سال گذشته مشاهده كرديم، اثبات‌گر اين مهم است كه فيلم‌هاي ما به شكلي يكسان به مفاهيم قرآني توجه نكرده‌اند.
حجت‌الاسلام و المسلمين «يوسف جان‌پناهي»، محقق و پژوهشگر علوم ديني و قرآني، در گفت‌و‌گو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، با بيان مطلب فوق اظهار كرد: سينما امروزه ابزاري است كه قدرت‌هاي جهان از آن براي تبليغ تفكرات خود بهره مي‌برند كه نمود بارز اين ادعا را ما مي‌توانيم در سينماي هاليوود به خوبي مشاهده كنيم. همين ويژگي نيز بايد دليلي باشد كه ما بتوانيم به شكلي مناسب به مفاهيم قرآني توجه كنيم تا به واسطه اين ابزار تأثير‌گذار پيام انقلاب را به جهانيان صادر كنيم.

وي افزود: آن‌چه كه مشخص است، سينماي ايران پس از انقلاب توانست تا حدودي به مفاهيم قرآني توجه داشته باشد، البته اينگونه توليدات از كيفيت‌هاي متمايز برخوردار است. نكته اساسي نيز همين مهم است كه پرداختن به قرآن در سينما بايد از چه ويژگي‌هايي برخوردار باشد.

اين كارشناس علوم ديني اضافه كرد: آثار سينمايي هميشه از يك كيفيت دوگانه برخوردار بوده است، به‌ نحوي كه يا اثر از كيفيت مناسبي برخوردار بوده و در پرداختي ديگر، اينگونه توجهات شكلي ناشيانه داشته، چرا ‌كه معمولاً اين توليدات بنا به سليقه‌هاي شخصي ساخته شده است.

جان‌پناهي راه رسيدن به سينماي برتر را در عرصه توليدات ديني اين‌چنين تشريح كرد: به عقيده من براي اينكه بتوان از اين معضل در سينماي ديني رهايي يافت بايد از كارشناسان ديني نيز در آثاري با مفاهيم قرآني بهره برد، چراكه وجود اينگونه افراد مي‌تواند زواياي پنهان از مفاهيم را به بينندگان نشان دهد كه بتوان به واسطه آن مفاهيم را به شكلي تاثيرگذار به بيننده منتقل كرد.

وي در پاسخ به سؤالي ديگر مبني بر اينكه مخاطبان سينما در طي سي‌سال گذشته چه عكس‌العملي درباره اينگونه توليدات داشته‌اند؟، گفت: بيننده سينما در طول اين سال نشان داده‌اند كه از آثاري كه به نحوي جذاب ساخته شده استقبال كرده‌اند و اگر در مواقعي نيز استقبال از توليدات ديني شايسته نبوده، تنها به دليل كيفيت پايين آثار است.

وي متذكر شد: ذكر اين نكته در بحث مورد نظر ضروري است كه معمولاً در سال‌هاي گذشته آثار برتر قرآني در سينما به واسطه فيلمسازاني توليد شده كه از يك پشتوانه ديني قوي بهرمند بوده‌‌اند، زيرا به جد معتقدم كه نقش اعتقاد در ساخت چنين آثاري از جايگاهي والا برخوردار است.

وي در ادامه با اشاره به اينكه چگونه اقتباسي از قرآن مي‌تواند در جامعه ما مخاطب بيشتري داشته باشد، گفت: نوع و شكل پرداختن به مفاهيم قرآني در سينما چه به صورت مستقيم و چه به شكل غير مستقيم آنچنان مهم نيست، زيرا هر دو شكل مخاطب لازم را با خود همراه دارد به شرطي كه دو شكل كار از كيفيتي برتر برخوردار باشد.

جان‌پناهي در پايان خاطرنشان كرد: در پايان نبايد اين نكته را از ياد برد كه نقش مسئولان سينمايي در اعتلاي كيفي توليدات قرآني در سينماي پس از انقلاب متغير بوده است، به‌ نحوي كه در يك زمان اين حمايت شكلي جدي داشته و در زماني ديگر از اندازه‌هاي لازم برخوردار نبوده است.

سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن