تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860740249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مرادي: فدراسيون‌ها و هيات‌هاي ورزشي طبق قانون جزو بخش خصوصي محسوب مي‌شوندواگذاري 32 استخر استاندارد به 32 هيات شنا در سال 88


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: مرادي: فدراسيون‌ها و هيات‌هاي ورزشي طبق قانون جزو بخش خصوصي محسوب مي‌شوندواگذاري 32 استخر استاندارد به 32 هيات شنا در سال 88
گروه ورزش – نخستين نشست مشترك طرح توسعه شناي كشور عصر روز دوشنبه، با حضور وحيد مرادي، رييس فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو و مسوولان هيات‌هاي شناي فعال؛ خراسان رضوي، مركزي، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اصفهان، مازندران، تهران، (خوزستان غايب بود)، كرج و دكتر عليرضا رمضاني دبيركل فدراسيون و روساي كميته فني در محل فدراسيون شنا برگزار شد.


در اين نشست ابتدا روساي هيات‌هاي شنا به ارائه گزارشي از اجراي طرح توسعه شنا در كشور، بررسي موانع و مشكلات و ارائه راهكار در جهت اجراي موثر اين طرح در سطح كشور پرداختند. سپس وحيد مرادي، رييس فدراسيون شنا با اعلام خبر واگذاري 32 استخر در سال 88 به استان‌ها گفت: در مذاكراتي كه طي روزهاي گذشته با مهندس علي‌آبادي رييس سازمان تربيت‌بدني و معاون رييس‌جمهور داشتم، تصميم‌بر اين شد كه در سال آينده 32 استخر به 32 هيات ورزشي تحويل داده شود.
وي ادامه داد: در اين توافق و طي مذاكراتي كه با رياست‌ محترم سازمان داشتيم مقرر شد كه سازمان تربيت‌بدني استخرهاي استاندارد را به تعداد استان‌ها به فدراسيون شنا تحويل دهد و فدراسيون در تعامل با هيات‌هاي شنا در استان‌ها اين استخر را به آنها واگذار كند.
رييس فدراسيون شنا همچنين ادامه داد: فدراسيون‌ها و هيات‌هاي ورزشي طبق قانون N.G.O و جزو بخش خصوصي محسوب مي‌شوند كه در جهت سياست‌هاي نظام حركت مي‌كنند و امكانات سخت‌افزاري (استخر) با اين هدف به هيات‌ها واگذار مي‌شود تا شرايط جهت انجام ماموريت ذاتي آنها در استان‌هاي كشور فراهم شود.
وحيد مرادي در ادامه گفت: باور ما اين است كه طرح توسعه شناي كشور موجب تحول در مجموعه شناي كشور مي‌شود و لازم است كه اين طرح را در جامعه ورزش و عموم مردم نهادينه كنيم.
رييس فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو با تكيه بر مدال‌آوري رشته شنا در المپيك افزود: در حال حاضر 51 مدال طلا، 51 مدال نقره و 51 مدال برنز در بازي‌هاي المپيك توزيع مي‌شود و اين در حالي است كه در رشته‌هاي تيمي تنها 3 مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش ده‌ها نفر در ميادين المپيك است و جاي تاسف است كه بودجه فدراسيون نه تنها 50 برابر رشته‌هاي تيمي نيست، بلكه با آنها برابر هم نيست.
وي ادامه داد: در نشستي كه با رياست محترم سازمان تربيت‌بدني داشتيم ايشان از گردش 150ميليارد توماني پول فوتبال طي يك سال در كشور خبر دادند كه البته اين آمار متعلق به چند سال گذشته است و در حال حاضر نزديك 200ميليارد تومان گردش پول سالانه فوتبال در كشور است و سهم ديگر رشته‌ها، مثل شنا از بودجه در جهت رشد و اعتلاي ورزش كشور بسيار ناچيز است.
رييس فدراسيون شنا در پايان به روساي هيات‌هاي شنا تاكيد كرد: وظيفه ما تامين اعتبار، پافشاري بر اصول با استفاده از ابزار قانوني و داشتن برنامه مدون و قوي است تا بتوانيم با اجراي طرح توسعه شناي كشور كه رشد و ارتقاي ورزش كشور را به دنبال خواهد داشت به موفقيت كشورمان در جامعه بين‌المللي كمك كنيم.

چهارشنبه|ا|14|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن