واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: مرادي: فدراسيونها و هياتهاي ورزشي طبق قانون جزو بخش خصوصي محسوب ميشوندواگذاري 32 استخر استاندارد به 32 هيات شنا در سال 88
گروه ورزش – نخستين نشست مشترك طرح توسعه شناي كشور عصر روز دوشنبه، با حضور وحيد مرادي، رييس فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو و مسوولان هياتهاي شناي فعال؛ خراسان رضوي، مركزي، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اصفهان، مازندران، تهران، (خوزستان غايب بود)، كرج و دكتر عليرضا رمضاني دبيركل فدراسيون و روساي كميته فني در محل فدراسيون شنا برگزار شد.
در اين نشست ابتدا روساي هياتهاي شنا به ارائه گزارشي از اجراي طرح توسعه شنا در كشور، بررسي موانع و مشكلات و ارائه راهكار در جهت اجراي موثر اين طرح در سطح كشور پرداختند. سپس وحيد مرادي، رييس فدراسيون شنا با اعلام خبر واگذاري 32 استخر در سال 88 به استانها گفت: در مذاكراتي كه طي روزهاي گذشته با مهندس عليآبادي رييس سازمان تربيتبدني و معاون رييسجمهور داشتم، تصميمبر اين شد كه در سال آينده 32 استخر به 32 هيات ورزشي تحويل داده شود.
وي ادامه داد: در اين توافق و طي مذاكراتي كه با رياست محترم سازمان داشتيم مقرر شد كه سازمان تربيتبدني استخرهاي استاندارد را به تعداد استانها به فدراسيون شنا تحويل دهد و فدراسيون در تعامل با هياتهاي شنا در استانها اين استخر را به آنها واگذار كند.
رييس فدراسيون شنا همچنين ادامه داد: فدراسيونها و هياتهاي ورزشي طبق قانون N.G.O و جزو بخش خصوصي محسوب ميشوند كه در جهت سياستهاي نظام حركت ميكنند و امكانات سختافزاري (استخر) با اين هدف به هياتها واگذار ميشود تا شرايط جهت انجام ماموريت ذاتي آنها در استانهاي كشور فراهم شود.
وحيد مرادي در ادامه گفت: باور ما اين است كه طرح توسعه شناي كشور موجب تحول در مجموعه شناي كشور ميشود و لازم است كه اين طرح را در جامعه ورزش و عموم مردم نهادينه كنيم.
رييس فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو با تكيه بر مدالآوري رشته شنا در المپيك افزود: در حال حاضر 51 مدال طلا، 51 مدال نقره و 51 مدال برنز در بازيهاي المپيك توزيع ميشود و اين در حالي است كه در رشتههاي تيمي تنها 3 مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش دهها نفر در ميادين المپيك است و جاي تاسف است كه بودجه فدراسيون نه تنها 50 برابر رشتههاي تيمي نيست، بلكه با آنها برابر هم نيست.
وي ادامه داد: در نشستي كه با رياست محترم سازمان تربيتبدني داشتيم ايشان از گردش 150ميليارد توماني پول فوتبال طي يك سال در كشور خبر دادند كه البته اين آمار متعلق به چند سال گذشته است و در حال حاضر نزديك 200ميليارد تومان گردش پول سالانه فوتبال در كشور است و سهم ديگر رشتهها، مثل شنا از بودجه در جهت رشد و اعتلاي ورزش كشور بسيار ناچيز است.
رييس فدراسيون شنا در پايان به روساي هياتهاي شنا تاكيد كرد: وظيفه ما تامين اعتبار، پافشاري بر اصول با استفاده از ابزار قانوني و داشتن برنامه مدون و قوي است تا بتوانيم با اجراي طرح توسعه شناي كشور كه رشد و ارتقاي ورزش كشور را به دنبال خواهد داشت به موفقيت كشورمان در جامعه بينالمللي كمك كنيم.
چهارشنبه|ا|14|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]